mal-sia 14.08.12, 09:21 co mam założyć na chrzest własnego dziecka? Nie mam pojęcia co się zakłada,w jakim kolorze itd.Nie byłam 1oo lat na żadnym chrzcie wiec nie mam pojęcia.Pomocy :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kbjsht Re: na chrzest 14.08.12, 15:23 jakaś skromna kiecke, żakiet, albo spódnicę i elegancką bluzkę :) powiedz ile masz lat i jaką figurkę, to coś mogę znaleźć, bez paniki;) Odpowiedz Link Zgłoś
mal-sia Re: na chrzest 14.08.12, 22:40 mam 35 lat i 38 rozmiar,figurę raczej normalna tylko trochę brzuch mi sterczy jeszcze po ciąży:) Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: na chrzest 15.08.12, 10:17 Ubierz się normalnie, w miarę elegancko, ale nie wieczorowo. Dobrym rozwiązaniem jest kostium. Co do kolorów - nie czarny, bo to nie pogrzeb. I bez świecidełek, ewentualna biżuteria dyskretna. Tak naprawdę nie jest to uroczystość wymagająca jakiegoś specjalnego stroju. Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: na chrzest 15.08.12, 21:29 to poszukałabym na Twoim miejscu czegoś takiego jak to na przykład, wygodnie będzie nakarmić dziecko w razie czego, tylko może inny kolor ;) jest w miarę uniwersalna, więc nie byłaby na jeden raz :) podobne :) ewentualnie prosta spódnica i koszula, jedna , czy druga :) Odpowiedz Link Zgłoś
tanera Re: na chrzest 15.08.12, 18:53 ja miałam czarną skromną sukienkę do kolanka i biały lniany żakiet Odpowiedz Link Zgłoś