Dodaj do ulubionych

poprostu zeby pogadac ...

06.12.03, 19:41
za oknem i pada i sypie ... pogoda okropna. Jak komuś się nudzi to ... może
pogadamy ? :)
Obserwuj wątek
    • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 06.12.03, 20:22
      takie tam pogaduszki???
      • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 07.12.03, 09:56
        a no właśnie takie ... :)
        • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 07.12.03, 11:46
          to potrzebne będą kawa, herbata lub gorąca czekolada i ciasto ;)
          • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 07.12.03, 14:55
            no więc w czym problem? robisz sobie kawkę, siadasz przed komputerkiem,
            zajadasz ciastko no i gadamy :) smacznego :)
            • Gość: samanta Re: poprostu zeby pogadac ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.12.03, 14:56
              a pozniej kawka rozlewa sie wprost na klawiaturke.odradzam...;))))
              • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 07.12.03, 16:13
                my tu gadu gadu a mnie herbata wystygła ;)
                • leziox Re: poprostu zeby pogadac ... 07.12.03, 16:30
                  To lepiej weź sobie zimne piwko,które nie wystygnie,a się ociepli i będziesz
                  bardziej zadowolony.A co,pada śnieżek może za oknem,czy tylko deszcz,a bałwany
                  i w deszczu są?
                  • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 07.12.03, 16:33
                    z piwem to dobry pomysł, ale jak się zagrzeje to wyleje, chociaż wątpie żeby
                    zdążyło :)
                    • leziox Re: poprostu zeby pogadac ... 07.12.03, 16:35
                      No więc sam sobie odpowiedziałeś na swoje wątpliwości.Piwko to piwko,więc idę
                      do lodówki natychmiast.
                      • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 07.12.03, 16:58
                        no i jak? poczekajcie ja zrobie sobie gorącą czekoladę i wezmę ciastka !! No i
                        sobie pogadamy :)
                        • Gość: samanta Re: poprostu zeby pogadac ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.12.03, 17:32
                          czekolada,ciastko....jesooo,jakbym taka diete stosowala to pewnie po kilku
                          miesiacach nie mialabym sie w co ubrac:((( Pozostane przy herbacie z cytryna,a
                          co!:)
                          • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 07.12.03, 18:40
                            a po co dieta ! należy się coś od życia :) no ale skoro jesteśmy już w
                            komplecie ... no to pogadajmy :) czy Wam też się tak nudzi jak mi ?
                          • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 07.12.03, 18:40
                            e tam nosiłabyś spodnie z gumką ;)
                            • Gość: samanta Re: poprostu zeby pogadac ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.12.03, 19:06
                              1.spodnie z gumka to moga mi dac...ale dopiero w trumnie:)
                              2.nie nudze sie...musze odrobic pewne zadanko domowe:)
                              • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 07.12.03, 19:16
                                odpiszesz przed zajęciami
                                • Gość: leziox Re: poprostu zeby pogadac ... IP: *.arcor-ip.net 07.12.03, 20:20
                                  Piwo się nagrzało,herbatka wystygła,ciasto porwał ze stołu szczur,a gorącą
                                  czekoladę podjebało dziecko sąsiada.I tak najlepsze plany oraz chęci zamieniają
                                  się w stos niespełnionych marzeń.
                                  • Gość: samanta Re: poprostu zeby pogadac ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.12.03, 20:42
                                    e tam....szczur dostal makaron na kolacje wiec nic nie porwal.twoj "optymizm"
                                    lezio jest porazajacy wrecz he,he...:)))
                                    Zadania domowego nie da sie odpisac ,to praca na konkurs....i po co ja sie w to
                                    pchalam ,buuuuuu
                                    • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 07.12.03, 21:47
                                      śnieżyk sypie ... święta coraz bliżej...ale czas leci !
                                      • Gość: samanta Re: poprostu zeby pogadac ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.12.03, 21:50
                                        swieta ida a tu okna nie pomyte jeszcze.....;))))
                                        • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 07.12.03, 22:08
                                          chciałam pomyć nawet okna ale jak tylko je otworzyłam to jak zawiało i się
                                          zimno zrobiło to je szybko zamknęłam :)
                                          • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 07.12.03, 23:05
                                            po co się męczyć Mr Muscle Cie wyręczy :)
                                            • Gość: leziox Re: poprostu zeby pogadac ... IP: *.arcor-ip.net 08.12.03, 00:28
                                              Okien się nie myje.Okna się ma albo nie.
                                              • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 08.12.03, 10:03
                                                o rany ... obudziłam się i jestem ledwo żywa, czy ktoś tu jest czy wszyscy
                                                poszli do pracy, szkoły ?
                                                • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 08.12.03, 11:03
                                                  hmmmmm ja nie chodze do szkoły
                                                  • tygrysek_ Re: poprostu zeby pogadac ... 08.12.03, 12:47
                                                    też jestem ale ledwo zipie,... witaj Sawanna!;-);PP
                                                  • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 08.12.03, 13:47
                                                    hej tygrysku ... a gdzie kubuś ? :)
                                                  • tygrysek_ Re: poprostu zeby pogadac ... 11.12.03, 08:14
                                                    wiesz,.. kubusia nie ma.... ale była kiedyś Kangurzyca;-)))

• Gość: samanta Re: poprostu zeby pogadac ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.12.03, 08:18
                                                    witam....:)) Tygrysek ,dodaj ze niejedna kangurzyca byla a wrecz cala
                                                    hodowla..;)))) A ja sie wyspalam i mam calkiem dobry humorek.Zeby tak jeszcze
                                                    nie trzeba bylo isc do pracki,echch...:)))
    • gwiazdka19 Re: poprostu zeby pogadac ... 10.12.03, 16:30
      a ja moge sie przyłaczyc do takiego poprostu gadania?
      • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 10.12.03, 22:18
        ależ oczywiście
    • gwiazdka19 Re: poprostu zeby pogadac ... 11.12.03, 11:15
      super!!!!!! no to sie przyłaczyłam :)))))))
      siedze w domciu wcinam chrupki i sobie klikam w kalwiszki :) a co u was?
      • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 11.12.03, 21:37
        oj dawno mnie tu nie było a tu rozmowa kwitnie :) czy u was też tak zimno na
        dworze czy to tylko tak u mnie ? nie lubię zimy !
    • gwiazdka19 Re: poprostu zeby pogadac ... 11.12.03, 22:11
      zimno jak w psiarni, za oknem 0 stopni.Nie lubie zimy tak jak ty savannah21.
      moze to z powodu urodzin w sierpniu-samym srodku lata :)))))))))......... jak
      ja bym chciała zeby juz wróciło!!!!!!!!!!!!!!
      • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 11.12.03, 22:35
        zima to najlepsza pora roku!!! wystarczy założyć czapke i rękawiczki i już
        jest ciepło :))) Nie uwierze że nie lubicie lepić bałwana.
    • gwiazdka19 Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 09:50
      mało bałwanów chodzi po świecie , trzeba jeszce jednego lepic??????
      • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 10:55
        tego bałwana zawsze możesz rozłożyć, a nawet jak by zwiał to i tak się roztopi
        na wiosne.
    • Gość: MIRABELKA Re: poprostu zeby pogadac ... IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 11:02
      A MOŻE PROPOZYCJA JAKIEGOŚ KONKRETNEGO TEMATU!
      • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 12:27
        dobra porozmawiajmy o dzieciach :)
    • gwiazdka19 Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 11:50
      no przeciez jest konkretny temat: baławany :)
    • gwiazdka19 Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 12:35
      dzieci są miłe! ...ide załozyc skarpetki bo mi zimno w stópki :P
      • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 12:38
        załóż skarpetki zze stópkami
    • gwiazdka19 Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 13:08
      załozyłam antyposlizgowe bo zima przyszła :P
      • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 13:14
        całe szczęście bo jak byś musiała nagle łańcuchy zakładać to mogłoby Ci być
        niewygodnie
    • gwiazdka19 Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 13:27
      :))))))))))))))))))))))
      • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 15:41
        ale się dzisiaj nabiegałam na mieście i to jeszcze w taką psią pogodę! Ale za
        to jest przyjemnie pod jednym względem na mieście : wszędzie już lampki i
        choinki ... kolędy z radia ... milutko :)
    • gwiazdka19 Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 15:57
      a ja nie przepadam za tymi swietami :( ta atmosfera mnie przybija......
      • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 16:09
        dla mnie te święta mogły by trwać wiecznie :)
        • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 19:00
          boże narodzenie to najlepszy okres w roku!!! uwielbiam tą atmosfere, nikt się
          niczym nie przejmuje wszyscy są zadowoleni, te ozdoby na ulicach. Najlepsze
          święta!!!
          • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 19:15
            zgadzam się z Tobą całkowicie ! Aż milej się robi na świecie w grudniu :) tylko
            szkoda, że czas tak szybko leci i jeszcze świąt nie ma a zaraz będzie po nich :(
            • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 20:24
              Jingle bells Jingle bells...
              • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 20:42
                z chęcią bym pośpiewała :) i ubrała już choinkę ale to chyba jeszcze za
                wcześnie...
                • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 20:45
                  a żywa chinka będzie czy sztuczna??? Bo u mnie chyba sztuczna :( ale będe
                  działał tak by była prawdziwa
                  • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 20:46
                    oczywiście chodzi o choinke a nie chinke :)))
                    • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 20:51
                      a myślałam, że chinke... :) u mnie sztuczna :( ale nie ma to jak prawdziwa
                      prawda?
                      • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 20:54
                        a po "chinką" prezenty :) już się nie mogę doczekać :))
                        • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 20:57
                          pod małą chinką leżałby mały prezent :(
                      • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 20:54
                        już dawno w domu nie miałem prawdziwej ale pamiętam że jak byłem mały to
                        zawsze były oryginalne a nie plasticzane podróby
    • gwiazdka19 Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 20:53
      u mnie od zeszłego roku tj odkad sie wyprowadziłam z rodzinnego domu swięta to
      juz nie to samo a i choinka nie ładna...taka wymuszona: drzewko na 25 cm w
      dodatku sztuczne,a w domu było pod sam sufit, zywe, pachnące i mama była przy
      boku :(((( bbbuuuuuuuuuu.....chyba sobie popłacze!!!!!!Dlatego nie lubie tych
      swiąt.
      • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 20:57
        i sprawdza się powiedzonko " wszędzie dobrze ale w domu najlepiej " :))
        • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 21:03
          a na święta musi być duuuuuużo śniegu i mróz tak żeby skrzypiało pod butami, a
          nie jakaś tam chlapa
          • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 21:10
            marzy mi się kulig
            • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 21:17
              nigdy nie uczestniczyłem w takiej imprezie, tylko może dwa razy jeździliśmy za
              samochodami, ale Ty chyba masz na myśli taki z koniem
              • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 21:20
                może być i z koniem, ale takie za samochodami też jest super, ale chciałabym
                kiedyś np. w Zakopanym być na kuligu, a tak pozatym to nigdy nie byłam w zimie
                w górach :(
    • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 21:32
      co tu tak spokojnie? zaraz sprawdze obecność :)
      • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 21:39
        obecny :)
        • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 21:41
          no ... luksusowy - spóźniłeś się :)
          • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 21:48
            autobus mi uciekł
            • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 21:51
              przypmniały mi się czasy szkolne...ale to się zawsze wymyślało ...:)
              • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 21:56
                oj taaak czasami jak pomyśle to mi się śmiać chce można było być tak naiwnym i
                myśleć że nauczyciele w to wierzą. Najlepiej jak raz była podłożona w jakiejś
                fabryce bomba a było to po drodze do mojego liceum i policja wstrzymała ruch,
                przez co spóźniłem się i byłem dopiero na drugiej lekcji(2pierwsze były akurat
                z wychowawczynią) i na pytanie o moją nieobecność opowiadam cała historie,
                oczywiście wychowawczyni nie uwierzyła, dopiero na 2dzień przyznała mi racje
                jak mówili o tym w tv
    • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 21:56
      i nadszedł czas opuszczenia internetu ... pa wszystkim , do jutra :)
      • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 21:57
        papa
        • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 12.12.03, 21:58
          no buziaczki , miłych snów - a historia z bombą ok :)
    • gwiazdka19 Re: poprostu zeby pogadac ... 13.12.03, 12:01
      dzien dobry...jest tu kto?????
      • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 13.12.03, 12:22
        aaaaaaaaa. dobry dzień.
        • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 13.12.03, 16:00
          hej, wpadłam tylko na chwilkę zobaczyć co tam u Was słychać? Zostać nie
          mogę ... więć trzymajcie się cieplutko :)
      • Gość: florek Re: poprostu zeby pogadac ... IP: *.miast-sl.protonet.pl 13.12.03, 17:26
        Hej!!!Gdzie przebywasz?Gwiazdka zgasła?A może zaświeci jeszcze???
        • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 13.12.03, 18:32
          mnie szukasz? :)
    • gwiazdka19 Re: poprostu zeby pogadac ... 14.12.03, 11:15
      Jestem , nie wypaliłam sie tylko troche przygasłam przez ten katar :((((((((
      • Gość: Brabus25 Re: poprostu zeby pogadac ... IP: *.volkswagen.de 15.12.03, 03:28
        Cześć Wam!
        Jestem tu nowy (pierwszy raz na forum)Zastanawiam się co u Was słychać?
        Pozdr.
        • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 15.12.03, 09:57
          witamy witamy ... u nasz chyba wszystko ok ale coś tu się spokojnie trochę
          zrobiło. Czyżby wszyscy piekli już ciasta na święta? :)
          • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 15.12.03, 11:08
            Ja ciasta nie pieke bo nie potrafie, ale szukam siana na stół wigilijny :)
            • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 15.12.03, 11:38
              sianko - właśnie ! dobrze, że przypomniałeś mi :)
              • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 15.12.03, 12:15
                wiesz jak ciężko teraz o sianko, ale pewnie w gazecie będzie jak co roku.
    • gwiazdka19 Re: poprostu zeby pogadac ... 15.12.03, 13:29
      przybyłam z dalekij krainy...a tak naprawde to tradycyjnie siedze i wcinam
      chrupki :)hehehheheeh...kukurydziane zeby mnie tu ktos o łakomswo nie
      posadził...katar minął i wreszcie moge poodychac ...uff jaka ulga.A propo
      ciast to co pieczecie?????Mnie sie cos chce ale nie mam pomysła !!!!!
      • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 15.12.03, 14:12
        jak juz wspomniałem nie pieke, bo nie umiem, ale z wielką przyjemnąścią zjadam
        murzynka, serniki i cycki murzynki(musi w nich być dużo alkoholu)
        • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 15.12.03, 15:22
          ach...facetów zawsze ciągnie do alkoholu :)
          • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 15.12.03, 18:10
            i murzynek :)))
            • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 15.12.03, 18:56
              a karpik? uszka ? pierożki? :))
              • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 15.12.03, 19:27
                karpia nie jadam, uszka i pierożki oczywiście
                • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 15.12.03, 19:35
                  nie jadasz karpika? nie możliwe ... :))
                  • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 15.12.03, 19:38
                    ale prawdziwe, taki mam kaprys, ale niektórzy mówią, że defekt
                    • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 15.12.03, 19:43
                      czy mogę Ci zadać prywatne pytanie? :)
                      • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 15.12.03, 19:45
                        hmmm zależy jak bardzo prywatne
                        • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 15.12.03, 19:46
                          tylko takie ... przez ciekawość :) ile masz lat? :)
                          • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 15.12.03, 19:49
                            a na ile wyglądam? :)
                            • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 15.12.03, 19:49
                              gdzieś tak między 22 - 30 :)
                              • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 15.12.03, 19:54
                                23
                                • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 15.12.03, 19:58
                                  zgadłam :)))))
                                  • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 15.12.03, 20:16
                                    no, ale rozrzut miałaś olbrzymi :)))
                                    • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 15.12.03, 20:18
                                      ale wypas mój wpis był setnym w tym wątku, otwierać szampana!!!
                                    • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 15.12.03, 21:41
                                      ale wiesz, że z twarzy wyglądasz na starszego ?? :)))
                                      • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 15.12.03, 21:57
                                        to przez ten zarost
                                        • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 16.12.03, 09:36
                                          a no właśnie, dodaje Ci lat :))
                                          • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 16.12.03, 09:50
                                            ale ja nie chce, żeby dodawać mi lat, bo na emeryture nie zdąże zarobić
                                            • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 16.12.03, 09:58
                                              no fakt, to wtedy będzie kiepsko :)
    • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 16.12.03, 10:03
      u mnie sypie i sypie i końca nie widać !! Ja chcę już lato !!!
      • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 16.12.03, 10:07
        jakie lato??? ja już nie mogę się doczekać soboty i wyjazdu do Qzyna do
        Kłodzka, obiecałem jego dzieciakowi, że ulepimy bałwana.
        • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 16.12.03, 10:10
          ja nie przepadam za zimą i zimnem :)chociaż ... bałwana też bym sobie ulepiła
          • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 16.12.03, 10:16
            a ja lubie i nie lubie. Lubie bo jest zimno i pada śnieg, a nie lubie bo jest
            mało pracy(w branży w której pracuje jest to sezon praktycznie martwy) i się
            okropnie nudze, ale mam przynajmniej czas na pisanie licencjatu
            • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 16.12.03, 10:18
              to mamy coś wspólnego :) jak jest taka pogoda - wstrętna - to aż z nudów
              zabieram się też za pracę licencjacką :) jak Ci idzie pisanie? bo mi
              koszmarnie :)
              • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 16.12.03, 10:20
                Mam już spis treści!!!
                • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 16.12.03, 10:22
                  łee jestem lepsza :) ja mam już połowę wstępu !! :))
                  • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 16.12.03, 10:36
                    idziesz jak burza, ale od stycznia zaczynam się ostro do roboty bo musze
                    skończyć do końca marca pisanie
                    • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 16.12.03, 12:12
                      a na jaki temat piszesz prace?
                      • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 16.12.03, 17:33
                        to jest temat z dziedziny psychologii, więc nie wiem czy Cię interesuje :) a na
                        jakim Ty kierunku jesteś?
                        • Gość: życzliwy Re: poprostu zeby pogadac ... IP: *.imir.agh.edu.pl 16.12.03, 18:06
                          po co tyle gadać , odrazu umówcie się na ruchanko
                        • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 16.12.03, 18:21
                          fakt psychologia to nie moja dziedzina. Ja sobie studiuje zarzadzanie w
                          turystyce
                          • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 16.12.03, 18:37
                            to chyba nawet ciekawy kierunek, a jeśli mogę zapytać to z jakiego jesteś
                            miasta lub w jakim mieście studiujesz? ( nie musisz odpowiadać, bo może nie
                            chcesz tak na forum :) )
                            • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 16.12.03, 18:41
                              z Wrocławia
                              • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 16.12.03, 18:46
                                żartujesz :)) ja też :))
                                • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 16.12.03, 19:27
                                  jaki ten internet mały :)))
    • Gość: Jestes zajebista Re: poprostu zeby pogadac ... IP: *.dsl.hccnet.nl 16.12.03, 20:28
      pocaluj mnie w dupe , jakzes mnie nie chciala , jam sie juz ozenil , Ty
      bedziesz siedziala
      • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 16.12.03, 21:35
        komuś się chyba fora pomyliły :)
    • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 16.12.03, 21:37
      kto by pomyślał że internet taki mały :) może jeszcze ktoś jest z Wrocławia?
      • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 16.12.03, 22:36
        Beep! Beep! Who's got the keys to my JeeP?!
        • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 17.12.03, 09:43
          zauważyłam, że Ty ciągle na internecie siedzisz :) a porządki świąteczne ??
          • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 17.12.03, 10:04
            ciągle to sie przy komputerze, a przez to dużo na internecie, a wiąże się to z
            tym, że robie teraz tłumaczenia. Porządków nie robie bo nie ma poco na święta
            wyjeżdżam :)))
            • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 17.12.03, 10:47
              to już wszystko jasne :))
              • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 17.12.03, 20:11
                jasne pełne prosze
                • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 18.12.03, 10:10
                  nie ma :)
                  • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 18.12.03, 21:05
                    jak to nie ma???
                    • savannah21 Re: poprostu zeby pogadac ... 18.12.03, 21:33
                      a no nie ma, tylko bezalkoholowe :)
                      • luksusowy_yacht Re: poprostu zeby pogadac ... 18.12.03, 22:20
                        ufff całe szczęście mam jeszcze wlodówce Żywca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka