lejdi35 17.11.12, 20:25 i181.photobucket.com/albums/x61/aktury/lis5_3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lejdi35 Re: Co myslicie o tych butach? 17.11.12, 20:27 i181.photobucket.com/albums/x61/aktury/lis5_1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi35 Re: Co myslicie o tych butach? 17.11.12, 20:27 i181.photobucket.com/albums/x61/aktury/lis5_2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi35 Re: Co myslicie o tych butach? 17.11.12, 21:20 na pierszej i ostatniej focie faktycznie długi ten przód,ale to raczej wina zdjęciu,ujęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: Co myslicie o tych butach? 17.11.12, 20:42 a mnie się podobają :) Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi35 Re: Co myslicie o tych butach? 17.11.12, 20:53 to najzwyklejsze,najprostsze,nieudziwnione,buty jakie moga być..dlatego dziwi mnie co w nich strasznego;-) Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Co myslicie o tych butach? 17.11.12, 21:01 Udziwnione. Obcasy jak od innego fasonu, czy rozmiaru. Ale przede wszystkim za niskie i za wąskie w palcach. Zwłaszcza za niskie. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry-cherry Wloczykij 17.11.12, 21:03 Koszmarne, buty Wloczykija z Muminkow. Jakies takie karykaturalne sa, niedzisiejsze, i proporcje maja zaburzone. Za dlugi i wywiniety do gory przod. Normalnie buty-inspiracja dla tworcow kreskowek dla dzieci. Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi35 Re: Wloczykij 17.11.12, 21:09 musze dodać,że nie sa to moje buty,nie mam ich,ale planuje zakup..nadal b mi sie podobaja,styl włoczykijowaty podoba mi się;-)i co dziwne-ja nie widze na zdjęciach tego co Wy-tego wywinietego,za waskiego,za niskiego przodu.dla mnie to zwykłe buty...może faktycznie ciut za wysoki obcas,przy tym fasonie powinien byc niższy..ale poza tym dla mnie,ok..i raczej je sobie sprawię. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Wloczykij 18.11.12, 08:23 A mierzyłaś je? Bo one naprawdę mogą być niewygodne, zresztą zależy to od kształtu stopy. Na moje nogi absolutnie się nie nadają, jak zresztą większość dostępnych w sprzedaży fasonów. Ja już jestem przez to wyczulona co do kształtu butów. Ale jeżeli dla Ciebie są wygodne i podobają Ci się, to nie rozumiem, po co pytasz innych o zdanie. Przecież gusta są różne i buty mają podobać się Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
supcik Re: Co myslicie o tych butach? 17.11.12, 21:32 obcas ok, ale wlasnie ten dlugi wywieniety przod jak..klaun Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Co myslicie o tych butach? 17.11.12, 22:29 toz to kuzwa gorzej niz paskudne, ortopedyczne bywaja ladniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_z_kota Re: Co myslicie o tych butach? 17.11.12, 23:04 nie podobają mi się. ale to też zupełnie nie mój styl. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.magdalenka Re: Co myslicie o tych butach? 18.11.12, 08:29 przepraszam ale osobiscie i się nie podobają , brzydkie ale ja zawsze mam inny gust więc nie przejmuj sie Odpowiedz Link Zgłoś
anka33_online Re: Co myslicie o tych butach? 18.11.12, 12:00 Styl mnie się podoba, same buty niestety nie:( Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Co myslicie o tych butach? 18.11.12, 12:35 Myslę, że zostały wyciągnięte z czeluści starej szafy albo są z second handu. :) Tak jedno, jak i drugie źródło jest dla mnie jak najbardziej ok, ale akurat w tych butach widać gołym okiem, że są mocno nie na czasie, chociaż styl (ogólnie) niby uniwersalny. Jednak potwierdza się, że diabeł tkwi w szczegółach, niektóre rzeczy nie mają tego czegoś, co sprawia, że ciuch lub but jest ponadczasowy. Odpowiedz Link Zgłoś
anka33_online Re: Co myslicie o tych butach? 18.11.12, 12:40 Jednak potwierdza się, że diabeł tkwi w szczegółach, niektóre rzeczy nie mają t > ego czegoś, co sprawia, że ciuch lub but jest ponadczasowy. Dokładnie tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
cherry-cherry Re: Co myslicie o tych butach? 18.11.12, 17:12 lady-z-gaga napisała: > widać gołym okiem, że są mocno nie na czasie, chociaż styl (ogólnie) > niby uniwersalny. > Jednak potwierdza się, że diabeł tkwi w szczegółach, niektóre rzeczy nie mają t > ego czegoś, co sprawia, że ciuch lub but jest ponadczasowy. Zgadzam sie co do slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
z.pasternakiem Re: Co myslicie o tych butach? 18.11.12, 17:43 Dla mnie albo buty sznurowane, albo z suwakiem. Takie udawane sznurowane nie do przyjęcia. Ale wiem, pełno ich teraz. Odpowiedz Link Zgłoś