Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

moja bluzka zafarbowala help !!!

IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 15.08.04, 13:16
    kupilam sobie fajna bluzke w top secret.upralam ja dzis na jutrzejszy wyjazd
    i od czarnych sprzaczek przyszytych do materialu zafarbowala biala bluzka.czy
    jest jeszcze jakis ratunek dla niej? bardzo prosze o pomoc !!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: papryczka Re: moja bluzka zafarbowala help !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 13:19
        możesz jedynie spróbować to odbarwić miejscowo czyszcząc wybielaczem, ale nie
        wiem czy to poskutkuje. Mi raz pomogło, ale w innych przypadkach niestety juz
        tak dobrze nie było.
        • Gość: cherry Re: moja bluzka zafarbowala help !!! IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 15.08.04, 13:40
          dzieki :) nie wiem 3 jej nie oddam bo jak za kazdym razem tak ma wygladac?
          tylko teraz nie wiem 3 ja przyjma;/.
          • Gość: dalila Re: moja bluzka zafarbowala help !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.04, 14:07
            a stosowalas sie do zalecen producenta dot. prania? jesli tak to idz tam i rob
            awanture!
            • Gość: cherry Re: moja bluzka zafarbowala help !!! IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 15.08.04, 14:17
              tak na wszywce jest znaczek "pranie reczne lub mechaniczne na lewej stronie 40
              stopni"
              i pralam w pralce w 40 stopniach na szczescie oprocz 2 plamek na spodnicy nic
              innego nie zafarbowalo.chyba bedzie awantura... :)
              • miska_malcova Re: moja bluzka zafarbowala help !!! 15.08.04, 14:20
                mam zawsze zwyczaj nowo kupionych bluzek nie prać z pozostałymi szmatkami,
                tylko osobno, aby zorientować sie jak sie zachowuje w praniu
                • Gość: dalila Re: moja bluzka zafarbowala help !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.04, 14:24
                  a ja mam zwyczaj nie prac zadnych ciuchow z zaleceniem 40st. na... 40st. zawsze
                  30st. :
                  • miska_malcova Re: moja bluzka zafarbowala help !!! 15.08.04, 14:36
                    to prawda, ja też wszystko na 30 stopni...
      • Gość: cherry Re: moja bluzka zafarbowala help !!! IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 15.08.04, 14:42
        "MADRY POLAK PO SZKODZIE" bede wiedziec na przyszlosc ... :(
      • Gość: Richelieu* Re: moja bluzka zafarbowala help !!! IP: 195.117.90.* 15.08.04, 14:45
        vanish ten oxy action czy jakoś tak, faktycznie bardzo dobrze spiera plamy. Mi
        sprało czerwone, hm, różowe plamy, ale zaraz po tym jak zobaczyłam tę różowość

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka