Gość: kasiaaa Re: co masz dzis na sobie? IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 21:33 ja mma dzis na sobie:>:>:>:> ??? rybaczki dzinsowe:D:D z ORSAY bluzke rózową w paski z rekawami 3/4 z PIMKIE no i bielizne <hahaha>:D:D:D:D:D i japonkii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolie Re: co masz dzis na sobie? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.09.04, 10:48 wlasnie wstalam i mam na sobie zlota jedwabna koszulke nocna i satynowy rozowy szlaroczek:D i biale japonki na nozkach Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: co masz dzis na sobie? 02.09.04, 11:08 hmm..czytając ten wątek stwierdzam ze częśc z Was to szczesciarze co mogą spać do późnych godzin...ja niestety zwlekam sie przed 7... a dzis narzuciłam niebieską koszulę ralpha laurena, czekolanowe spodnie w kant Veto, niebieski pasek, czekoladowe szpilki Bata i czekol. szal Pashmire. pozdrawiam k Odpowiedz Link Zgłoś
penelope_75 Re: co masz dzis na sobie? 02.09.04, 14:10 katija1 napisała: [...] > a dzis narzuciłam niebieską koszulę ralpha laurena, czekolanowe spodnie w kant > Veto, niebieski pasek, czekoladowe szpilki Bata i czekol. szal Pashmire. > pozdrawiam > k o, brzmi całkiem fajnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzianka Re: co masz dzis na sobie? IP: *.astral.lodz.pl 02.09.04, 19:14 a ja dzinksy divided, koszula bez rekawow zolta w delikatna kratke czerwona jackpota i czerwony sweterek morgana w serek - i wlosy ladnie umyte /szarym mydlem firmy Barwa hehe/ lalala bo ide od kina zaraz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadu-byd Re: co masz dzis na sobie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 21:12 dziś wieje nudą:dzinsy, sweterek rozpinany biało-błekitno-niebieski, japonki. wczoraj byłolepiej: biale lniane spodnie, śliczna rozpinana bluzeczka w kropki wrzosowo-zielona i biały krótki rozpinany sweterek.oczka potraktowałam wrzosowym cieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: co masz dzis na sobie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 21:33 szerokie czekoladowe spodnie (H&M) bialy top z czerwonym napisem (LEVIS) bialy pasek i bialo czarne pumy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: co masz dzis na sobie? IP: *.chello.pl 04.09.04, 22:47 miałam: dzinsy niebieskie "VIVIAn??" biG sTAR, WŚCIEKLE RÓŻOWY PASEK RESERVED, T-SHIRT RESERWED W RÓŻNOKOLOROWE PASKI, KURTKA JEANS BENETTON, ZAPACH TOMMY HILFINGER, BUTY- TRAMPKI, PLECAK BIAŁY, BIELIZNA OLIWKOWA, RESERVED Odpowiedz Link Zgłoś
mary1 Re: co masz dzis na sobie? 05.09.04, 16:41 miałam rudą ,ciemną spódnicę za kolano od kostiumu-mfc, bluzkę koszulową w rude,błeżowe i białe prążki- kastor, beżowe klapki na małym obcasie- ryłko i małą torebkę też beżową do tego kolczyki małe, owalne srebro z ciemnym bursztynem i taki sam pierścionek tylko duży-sukiennice srebrny zegarek-apart obrączka ipierścionek złoty-apart a teraz idę na grilla w oliwkowych ciemnych spodniach greenpoint brązowej koszulce india shop i beżowym rozpinanym sweterku- olimpia z dużą torbą z płótna z drewnianymi rączkami i z kiełbasą chyba podlaską ize smyczą na końcu której drepcze sobie mój słodki jamniczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agucha Re: co masz dzis na sobie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 20:26 czarna koszulka Big Star, białe spodnie sportowe. Pumki czerwone i oczka podkreślone czrną kredką!! bielizne też mam opisywać?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puma Re: co masz dzis na sobie? IP: *.chorzow.um.gov.pl / *.chorzow.um.gov.pl 07.09.04, 08:36 Białe lniane rozszerzane spodnie, czarny t-shirt, czarne klapki, srebrna biżuteria. Bielizna pod kolor ubrania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koryntianka Re: co masz dzis na sobie? IP: 217.153.90.* 14.10.04, 15:24 Błękitnoszara kamizelka z golfem, pod spodem bawełniana bladoniebieska bawełniana bluzka (długi rękaw). Długa wełniana spódnica, liniia "A", se skosu, splot białych nici z czarnymi. Czarne półkozaczki na niedużym obcasie, ze ściętym noskiem. Czarny kapelusz z małym rondem, z ozdobnym udrapowanym pasem w krate dokoła "główki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Em Mój strój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 16:57 Czarna bluzka siateczka na bordowy golf, i do tego dzinsy, czarne z bordowymi refleksami, a więc mniej więcej ten sam kolor co góra... Fajnie to wyglada. Do tego mam bardzo fajny makijaż. Odpowiedz Link Zgłoś
pout Re: co masz dzis na sobie? 16.10.04, 18:37 waskie dzinsy,ciemno-fioletowy cienki sweterek, aksamitna bordowa marynarke z okragla broszka przypieta z przodu na kieszeni,futrzany kolnierz wiazany na wstazke,zamszowe fioletowe pantofelki, pout Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: co masz dzis na sobie? IP: 195.117.90.* 17.10.04, 19:44 pięknie, sama moda Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: co masz dzis na sobie? 16.10.04, 18:45 czarne sztruksowe spodnie, czarne skarpetki, bielizna i podkoszulek i czerwona bluza z polara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: co masz dzis na sobie? IP: *.chello.pl 17.10.04, 18:48 niebieskie dzinsy biodróweczki, czekoladowe sztyblety, czekoladowy melanżowy bezrękawnik i takiż swterek rozpinany, szalik ecru Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: co masz dzis na sobie? 17.10.04, 18:52 ja dziś miałam: czarna bielizna czarna bluzka w róże czarna spódnica bananówa czarne rajstopy kremowy sweter czarny płaszczyk za kolano,trencz fioletowy szalik czarno-rózowe balerinki i takaż torebka długaśne kolczyki Wyglądałam jak Cyganka ale podobało mi się Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: co masz dzis na sobie? 17.10.04, 20:33 inezja21 napisała: > ja dziś miałam: > czarna bielizna > czarna bluzka w róże > czarna spódnica bananówa > czarne rajstopy > kremowy sweter > czarny płaszczyk za kolano,trencz > fioletowy szalik > czarno-rózowe balerinki i takaż torebka > długaśne kolczyki > Wyglądałam jak Cyganka ale podobało mi się ło matko,to teraz taki wygląd uchodzi za styl "cygański"? Ja dziś w domu - szary dresik bawełniany Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: co masz dzis na sobie? 18.10.04, 12:53 nie,no dodatkowo efekt pogłębiały prawie czarne włosy rozpuszczone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Agnes Re: co masz dzis na sobie? IP: 158.75.129.* 30.11.04, 11:45 Od dołu: brązowe ciepłe trapery, ciepłe spodnie 'sól/ pieprz' szare w kancik, golfik 3 kolorowy- czarno/śliwkowo/czerwony= czerwone paznokcie= ruda czupryna i brązowy makijaż w tym usta jak pomadka:) poooozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChiChi Re: co masz dzis na sobie? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.11.04, 17:10 dzis a dokladnie w tej chwili mam na sobie czarno bialy sweter, jasno niebieskie dzinsy, czarny pasek, czarne wygodne klapki :)moze zaraz wyjde na impreze to pewnie sie przebiore... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: co masz dzis na sobie? IP: *.chello.pl 30.11.04, 19:23 dziś miałam: czarne oficerki, czarną spódnicę w skośne drobne paski, czarne rajstopy, białą bluzkę koszulowa sweter rozpinany bordowy, biżuteria srebrna delikatna, paznokcie pomalowane na koloerek śliwkowy, kurtka krótka puchowa, beżowa, kapelusz beżowy kngool, szalik w bezowo śliwkową kratkę i sliwkowe angorkowe rekawiczki, było mi cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
baja Re: co masz dzis na sobie? 22.03.06, 17:07 Mam na sobie czarne jeansy, rajstopy, czerwoną koszulkę i klapki. Cholera właśnie poleciało mi oczko w rajstopach. Ciekawe ile wytrzymają następne rajstopki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: co masz dzis na sobie? IP: *.jci.com 01.12.04, 17:04 niebieske jeansy bialy sweter adidasy granatowa kurtka prosciej nie mozna :) Odpowiedz Link Zgłoś
woman-in-love0808 Re: co masz dzis na sobie? 20.01.05, 14:00 czarne sztruksy czarny sweter wlosy zwiazane w kucyk jakos zima na mnie zle wplywa Odpowiedz Link Zgłoś
trzmielek1 Re: co masz dzis na sobie? 06.03.05, 11:08 Niebieska bluzeczka n aramiączkach, granatowy sweterek, dzinsy niebieskie, skarpety 5- palczaste w paski, japonki. Makijaż jak na wyjscie. Siedze w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: co masz dzis na sobie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 22:56 Sukienkę w kwiatki z H&M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beretta007 Re: co masz dzis na sobie? IP: *.man.rsk.pl 24.01.05, 18:22 Czarny sweter na zamek z kapturem i rozszerzanymi rękawami i dżinsy o kroju bojówek. Makijaż: brak, bo wieczorem myję głowę i robiłabym na darmo, bo by się zmył ;) Zajęcia: komp, TV, lulu. O tej porze już nic ciekawego :D Odpowiedz Link Zgłoś
ewelita Re: co masz dzis na sobie? 24.01.05, 22:15 Różową piżamkę z uśmiechniętymi chmurkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: co masz dzis na sobie? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 20.02.05, 16:55 od góry: Rozowy stanik różowa bluzka na cienkich ramiaczkach jasno-rozowa bluza na zamek :) rozowe majteczki figi dżinsy ciemno niebieskie skarpeteczki w paseczki różowe adidaski pumy makijaz delikatny, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O Re: co masz dzis na sobie? IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 20.02.05, 17:54 czarne rybaczki- do chodzenia po domu, bordowy polarek, czarne koronkowe szorciki, stanika brak. Włosy w nieładzie, makijaz symboliczny,zebym sie siebie nie przestraszyła :) Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: co masz dzis na sobie? 06.03.05, 12:02 kremowa bielizna spodnie dresowe,z Terranovy,rozowe, sweterek bialy na glowie recznik-na umytych wlosach na buzi maseczka z morskich mineralow pod reka kubek kawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedzaca w domu Re: co masz dzis na sobie? IP: *.icpnet.pl 06.03.05, 12:10 różowo liliowy dopasowany t-shirt z bawelny i dzinsy ze strechem z ciut wymazanymi nogawkami. 0 makijazu (ale to normalne). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: co masz dzis na sobie? IP: *.ssnet.pl 06.03.05, 21:23 Dżinsy, czarny Tiszert, czarny sweter...chyba musze się jakos lepiej ubierać Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: co masz dzis na sobie? 06.03.05, 23:24 sweter granatowy z lumpeksu dżinsy czarne Maverick przerabiane z męskich t-shirt granatowy typu męski zajęcia:FCE część speaking,potem uczelnia Odpowiedz Link Zgłoś
anna_deszczowa Re: co masz dzis na sobie? 01.04.05, 13:44 spodniczka dzinsowa z terranovy, grafitowe rajstopy, kapcie- zwierzatka, koszulke czarna, niebieski golf z cubusa, olwkowa bielizna h&m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martla Re: co masz dzis na sobie? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.04.05, 13:48 sweter, spodnie i berecik Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: co masz dzis na sobie? 01.04.05, 14:41 Garnitur :) Dziś jestem na szaro i oliwkowa bluzka. Do tego dziwnie niewygodne buty na płaskim obcasie, jednak noga przyzwyczaiła się do obcasu, choćby minimalnego. No i skórzana kurtka, jeszcze z podpinką, bo ja zmarźluch jestem. Miłego weekendu wszystkim forumowiczkom :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosik79 Re: co masz dzis na sobie? 01.04.05, 15:05 granatowe dzinsy, czerwone pumy, czerwoną bluzeczkę, szrtuksową marynarkę w kolorze kremowym, sportowa torba w kolorze granatowym z czerwono-kremowym napisem. wszystko tak idealnie do siebie pasuje, ze się ludzie za mną ogladają. to będzie mój ukochany zestaw tej wiosny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wyglądam.. Re: co masz dzis na sobie? IP: 194.63.133.* 03.04.05, 16:47 okropnie.mam dresy,bluzke i na to kamizelke,do tego jeszcze nieumyte włosy.bardzo po domowemu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronikaa Re: co masz dzis na sobie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.05, 18:12 jeansową spódniczkę, niebieski sweterek w paski, broszkę (kwiatek ;D) i adidasy :D Makijażu brak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: co masz dzis na sobie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 15:48 majtki bokserki.Białe gładkie Odpowiedz Link Zgłoś
anna_deszczowa Re: co masz dzis na sobie? 13.04.05, 22:21 w tym momencie pomaranczowy szlafrok frotte, zolte kapcie frotte, pod spodem majtki bokserki z napisem betty boop i wyciagniety czrny t shirt :) Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: co masz dzis na sobie? 13.04.05, 22:23 bokserki w amerykanska flage i zestaw typu czarne dresy. i masywne okulary. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_deszczowa Re: co masz dzis na sobie? 13.04.05, 22:26 aaa, zapomnialam ze mam jescze recznik na glowie i mokre wlosy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzaba Re: co masz dzis na sobie? IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 14.04.05, 15:23 Oliwkowe sztruksy, na nie czarną spódniczkę do kolan, oliwkowy t shirt na długi rękaw, na to czarną koszulkę na ramiączkach. Pierścionek, kolczyki z bursztynem. Obrączkę. Jak wychodziłam, miałam jeszcze zieloną sztruksową kurteczkę, dużą, czarną zamszową torbę i czarne buty - półodkryte, na grubej podeszwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blackee Re: co masz dzis na sobie? IP: 217.153.63.* 14.04.05, 16:08 Dzis dzien pracy więc: srebrna zapinana bluzka (jedwabna) czarny żakiet, czarna spódniczka mniej więcej do kolan i czarne czułenka na średnim obcasie Pod spodem komplet koronkowej bielizny Charnos w kolorze ciemnobordowym, czarne cienkie ponczoszki ze szwem do paska. Srebrna biżuteria + perełki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psotka Re: co masz dzis na sobie? IP: *.ula16.1000lecie.pl 14.04.05, 18:28 biala marynarka czarna koszula jeansowa spodnica przed kolano, lekko rozkloszowana cienkie, czarne rajstopy czarne czułenka majtki stanik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markiza Re: co masz dzis na sobie? IP: 217.153.63.* 15.04.05, 09:21 beżową spódniczkę i żakiet, białąbluzkę oraz samonośne ponczochy kabaretki beżowe z małymi oczkami kremowe buty na obcasie. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_deszczowa Re: co masz dzis na sobie? 15.04.05, 18:50 czarne wycierane jeansy, bordowa bluzeczka z dekoltem w lodke, bordowe stringi, ciemnozielony stanik. Odpowiedz Link Zgłoś