Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co masz dzis na sobie?

• Gość: kasiaaa Re: co masz dzis na sobie? IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 21:33
        ja mma dzis na sobie:>:>:>:> ???
        rybaczki dzinsowe:D:D z ORSAY
        bluzke rózową w paski z rekawami 3/4 z PIMKIE
        no i bielizne <hahaha>:D:D:D:D:D
        i japonkii
      • Gość: Jolie Re: co masz dzis na sobie? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.09.04, 10:48
        wlasnie wstalam i mam na sobie zlota jedwabna koszulke nocna i satynowy rozowy
        szlaroczek:D i biale japonki na nozkach
        • katija1 Re: co masz dzis na sobie? 02.09.04, 11:08
          hmm..czytając ten wątek stwierdzam ze częśc z Was to szczesciarze co mogą spać
          do późnych godzin...ja niestety zwlekam sie przed 7...
          a dzis narzuciłam niebieską koszulę ralpha laurena, czekolanowe spodnie w kant
          Veto, niebieski pasek, czekoladowe szpilki Bata i czekol. szal Pashmire.
          pozdrawiam
          k
          • penelope_75 Re: co masz dzis na sobie? 02.09.04, 14:10
            katija1 napisała:

[...]
            > a dzis narzuciłam niebieską koszulę ralpha laurena, czekolanowe spodnie w
            kant
            > Veto, niebieski pasek, czekoladowe szpilki Bata i czekol. szal Pashmire.
            > pozdrawiam
            > k

o, brzmi całkiem fajnie !
            • Gość: lodzianka Re: co masz dzis na sobie? IP: *.astral.lodz.pl 02.09.04, 19:14
              a ja dzinksy divided, koszula bez rekawow zolta w delikatna kratke czerwona
              jackpota i czerwony sweterek morgana w serek - i wlosy ladnie umyte /szarym
              mydlem firmy Barwa hehe/ lalala bo ide od kina zaraz ;))
              • Gość: kakadu-byd Re: co masz dzis na sobie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 21:12
                dziś wieje nudą:dzinsy, sweterek rozpinany biało-błekitno-niebieski, japonki.
                wczoraj byłolepiej: biale lniane spodnie, śliczna rozpinana bluzeczka w kropki
                wrzosowo-zielona i biały krótki rozpinany sweterek.oczka potraktowałam
                wrzosowym cieniem.
                • Gość: m Re: co masz dzis na sobie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 21:33
                  szerokie czekoladowe spodnie (H&M)
                  bialy top z czerwonym napisem (LEVIS)
                  bialy pasek
                  i bialo czarne pumy
                  • Gość: nutka Re: co masz dzis na sobie? IP: *.chello.pl 04.09.04, 22:47
                    miałam: dzinsy niebieskie "VIVIAn??" biG sTAR, WŚCIEKLE RÓŻOWY PASEK RESERVED,
                    T-SHIRT RESERWED W RÓŻNOKOLOROWE PASKI, KURTKA JEANS BENETTON, ZAPACH TOMMY
                    HILFINGER, BUTY- TRAMPKI, PLECAK BIAŁY, BIELIZNA OLIWKOWA, RESERVED
                    • mary1 Re: co masz dzis na sobie? 05.09.04, 16:41
                      miałam rudą ,ciemną spódnicę za kolano od kostiumu-mfc, bluzkę koszulową w
                      rude,błeżowe i białe prążki- kastor, beżowe klapki na małym obcasie- ryłko i
                      małą torebkę też beżową do tego kolczyki małe, owalne srebro z ciemnym
                      bursztynem i taki sam pierścionek tylko duży-sukiennice srebrny zegarek-apart
                      obrączka ipierścionek złoty-apart a teraz idę na grilla w oliwkowych ciemnych
                      spodniach greenpoint brązowej koszulce india shop i beżowym rozpinanym sweterku-
                      olimpia z dużą torbą z płótna z drewnianymi rączkami i z kiełbasą chyba
                      podlaską ize smyczą na końcu której drepcze sobie mój słodki jamniczek
                      • Gość: agucha Re: co masz dzis na sobie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 20:26
                        czarna koszulka Big Star, białe spodnie sportowe. Pumki czerwone i oczka
                        podkreślone czrną kredką!! bielizne też mam opisywać??
                        :D
      • Gość: puma Re: co masz dzis na sobie? IP: *.chorzow.um.gov.pl / *.chorzow.um.gov.pl 07.09.04, 08:36
        Białe lniane rozszerzane spodnie, czarny t-shirt, czarne klapki, srebrna
        biżuteria. Bielizna pod kolor ubrania.
        • Gość: Koryntianka Re: co masz dzis na sobie? IP: 217.153.90.* 14.10.04, 15:24
          Błękitnoszara kamizelka z golfem, pod spodem bawełniana bladoniebieska
          bawełniana bluzka (długi rękaw). Długa wełniana spódnica, liniia "A", se
          skosu, splot białych nici z czarnymi. Czarne półkozaczki na niedużym obcasie,
          ze ściętym noskiem. Czarny kapelusz z małym rondem, z ozdobnym udrapowanym
          pasem w krate dokoła "główki".
      • Gość: Em Mój strój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 16:57
        Czarna bluzka siateczka na bordowy golf, i do tego dzinsy, czarne z bordowymi
        refleksami, a więc mniej więcej ten sam kolor co góra... Fajnie to wyglada. Do
        tego mam bardzo fajny makijaż.
      • pout Re: co masz dzis na sobie? 16.10.04, 18:37
        waskie dzinsy,ciemno-fioletowy cienki sweterek, aksamitna bordowa marynarke z
        okragla broszka przypieta z przodu na kieszeni,futrzany kolnierz wiazany na
        wstazke,zamszowe fioletowe pantofelki,
        pout
        • Gość: Richelieu* Re: co masz dzis na sobie? IP: 195.117.90.* 17.10.04, 19:44
          pięknie, sama moda
      • diab.lica Re: co masz dzis na sobie? 16.10.04, 18:45
        czarne sztruksowe spodnie, czarne skarpetki, bielizna i podkoszulek i czerwona
        bluza z polara.
        • Gość: nutka Re: co masz dzis na sobie? IP: *.chello.pl 17.10.04, 18:48
          niebieskie dzinsy biodróweczki, czekoladowe sztyblety, czekoladowy melanżowy
          bezrękawnik i takiż swterek rozpinany, szalik ecru
      • inezja21 Re: co masz dzis na sobie? 17.10.04, 18:52
        ja dziś miałam:
        czarna bielizna
        czarna bluzka w róże
        czarna spódnica bananówa
        czarne rajstopy
        kremowy sweter
        czarny płaszczyk za kolano,trencz
        fioletowy szalik
        czarno-rózowe balerinki i takaż torebka
        długaśne kolczyki
        Wyglądałam jak Cyganka ale podobało mi się
        • kochanica.francuza Re: co masz dzis na sobie? 17.10.04, 20:33
          inezja21 napisała:

> ja dziś miałam:
          > czarna bielizna
          > czarna bluzka w róże
          > czarna spódnica bananówa
          > czarne rajstopy
          > kremowy sweter
          > czarny płaszczyk za kolano,trencz
          > fioletowy szalik
          > czarno-rózowe balerinki i takaż torebka
          > długaśne kolczyki
          > Wyglądałam jak Cyganka ale podobało mi się

ło matko,to teraz taki wygląd uchodzi za styl "cygański"?
          Ja dziś w domu - szary dresik bawełniany
          • inezja21 Re: co masz dzis na sobie? 18.10.04, 12:53
            nie,no dodatkowo efekt pogłębiały prawie czarne włosy rozpuszczone...
      • Gość: Ruda Agnes Re: co masz dzis na sobie? IP: 158.75.129.* 30.11.04, 11:45
        Od dołu: brązowe ciepłe trapery, ciepłe spodnie 'sól/ pieprz' szare w kancik,
        golfik 3 kolorowy- czarno/śliwkowo/czerwony= czerwone paznokcie= ruda czupryna
        i brązowy makijaż w tym usta jak pomadka:) poooozdrawiam
        • black_magic_women naburmuszona mine 30.11.04, 14:36

• Gość: ChiChi Re: co masz dzis na sobie? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.11.04, 17:10
        dzis a dokladnie w tej chwili mam na sobie czarno bialy sweter, jasno
        niebieskie dzinsy, czarny pasek, czarne wygodne klapki :)moze zaraz wyjde na
        impreze to pewnie sie przebiore...
        • Gość: nutka Re: co masz dzis na sobie? IP: *.chello.pl 30.11.04, 19:23
          dziś miałam: czarne oficerki, czarną spódnicę w skośne drobne paski, czarne
          rajstopy, białą bluzkę koszulowa sweter rozpinany bordowy, biżuteria srebrna
          delikatna, paznokcie pomalowane na koloerek śliwkowy, kurtka krótka puchowa,
          beżowa, kapelusz beżowy kngool, szalik w bezowo śliwkową kratkę i sliwkowe
          angorkowe rekawiczki, było mi cieplutko
        • baja Re: co masz dzis na sobie? 22.03.06, 17:07
          Mam na sobie czarne jeansy, rajstopy, czerwoną koszulkę i klapki. Cholera
          właśnie poleciało mi oczko w rajstopach. Ciekawe ile wytrzymają następne rajstopki.
      • Gość: kk Re: co masz dzis na sobie? IP: *.jci.com 01.12.04, 17:04
        niebieske jeansy
        bialy sweter
        adidasy
        granatowa kurtka

prosciej nie mozna :)
        • woman-in-love0808 Re: co masz dzis na sobie? 20.01.05, 14:00
          czarne sztruksy
          czarny sweter
          wlosy zwiazane w kucyk
          jakos zima na mnie zle wplywa
          • trzmielek1 Re: co masz dzis na sobie? 06.03.05, 11:08
            Niebieska bluzeczka n aramiączkach, granatowy sweterek, dzinsy niebieskie,
            skarpety 5- palczaste w paski, japonki. Makijaż jak na wyjscie. Siedze w domu
      • Gość: Aśka Re: co masz dzis na sobie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 22:56
        Sukienkę w kwiatki z H&M
      • Gość: Beretta007 Re: co masz dzis na sobie? IP: *.man.rsk.pl 24.01.05, 18:22
        Czarny sweter na zamek z kapturem i rozszerzanymi rękawami i dżinsy o kroju
        bojówek. Makijaż: brak, bo wieczorem myję głowę i robiłabym na darmo, bo by się
        zmył ;) Zajęcia: komp, TV, lulu. O tej porze już nic ciekawego :D
      • ewelita Re: co masz dzis na sobie? 24.01.05, 22:15
        Różową piżamkę z uśmiechniętymi chmurkami
      • Gość: :) Re: co masz dzis na sobie? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 20.02.05, 16:55
        od góry:
        Rozowy stanik
        różowa bluzka na cienkich ramiaczkach
        jasno-rozowa bluza na zamek :)

rozowe majteczki figi
        dżinsy ciemno niebieskie
        skarpeteczki w paseczki
        różowe adidaski pumy

makijaz delikatny,
        • Gość: O Re: co masz dzis na sobie? IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 20.02.05, 17:54
          czarne rybaczki- do chodzenia po domu, bordowy polarek, czarne koronkowe
          szorciki, stanika brak. Włosy w nieładzie, makijaz symboliczny,zebym sie siebie
          nie przestraszyła :)
          • wildorchid Re: co masz dzis na sobie? 06.03.05, 12:02
            kremowa bielizna
            spodnie dresowe,z Terranovy,rozowe,
            sweterek bialy
            na glowie recznik-na umytych wlosach
            na buzi maseczka z morskich mineralow
            pod reka kubek kawy
      • Gość: siedzaca w domu Re: co masz dzis na sobie? IP: *.icpnet.pl 06.03.05, 12:10
        różowo liliowy dopasowany t-shirt z bawelny i dzinsy ze strechem z ciut
        wymazanymi nogawkami. 0 makijazu (ale to normalne).
      • Gość: Kaja Re: co masz dzis na sobie? IP: *.ssnet.pl 06.03.05, 21:23
        Dżinsy, czarny Tiszert, czarny sweter...chyba musze się jakos lepiej ubierać
        • kochanica-francuza Re: co masz dzis na sobie? 06.03.05, 23:24
          sweter granatowy z lumpeksu
          dżinsy czarne Maverick przerabiane z męskich
          t-shirt granatowy typu męski

zajęcia:FCE część speaking,potem uczelnia
          • anna_deszczowa Re: co masz dzis na sobie? 01.04.05, 13:44
            spodniczka dzinsowa z terranovy, grafitowe rajstopy, kapcie- zwierzatka,
            koszulke czarna, niebieski golf z cubusa, olwkowa bielizna h&m
      • Gość: martla Re: co masz dzis na sobie? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.04.05, 13:48
        sweter, spodnie i berecik
      • krowa_w_kropki Re: co masz dzis na sobie? 01.04.05, 14:41
        Garnitur :) Dziś jestem na szaro i oliwkowa bluzka. Do tego dziwnie niewygodne
        buty na płaskim obcasie, jednak noga przyzwyczaiła się do obcasu, choćby
        minimalnego. No i skórzana kurtka, jeszcze z podpinką, bo ja zmarźluch jestem.
        Miłego weekendu wszystkim forumowiczkom :)))
      • gosik79 Re: co masz dzis na sobie? 01.04.05, 15:05
        granatowe dzinsy, czerwone pumy, czerwoną bluzeczkę, szrtuksową marynarkę w
        kolorze kremowym, sportowa torba w kolorze granatowym z czerwono-kremowym
        napisem. wszystko tak idealnie do siebie pasuje, ze się ludzie za mną ogladają.
        to będzie mój ukochany zestaw tej wiosny
      • Gość: ja wyglądam.. Re: co masz dzis na sobie? IP: 194.63.133.* 03.04.05, 16:47
        okropnie.mam dresy,bluzke i na to kamizelke,do tego jeszcze nieumyte
        włosy.bardzo po domowemu:)
      • Gość: Weronikaa Re: co masz dzis na sobie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.05, 18:12
        jeansową spódniczkę, niebieski sweterek w paski, broszkę (kwiatek ;D) i
        adidasy :D Makijażu brak
        • Gość: NADOBNA Re: co masz dzis na sobie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 15:48
          majtki bokserki.Białe gładkie
          • anna_deszczowa Re: co masz dzis na sobie? 13.04.05, 22:21
            w tym momencie pomaranczowy szlafrok frotte, zolte kapcie frotte, pod spodem
            majtki bokserki z napisem betty boop i wyciagniety czrny t shirt :)
      • daino Re: co masz dzis na sobie? 13.04.05, 22:23
        bokserki w amerykanska flage i zestaw typu czarne dresy. i masywne okulary.
        • anna_deszczowa Re: co masz dzis na sobie? 13.04.05, 22:26
          aaa, zapomnialam ze mam jescze recznik na glowie i mokre wlosy :)
      • Gość: zuzaba Re: co masz dzis na sobie? IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 14.04.05, 15:23
        Oliwkowe sztruksy, na nie czarną spódniczkę do kolan, oliwkowy t shirt na długi
        rękaw, na to czarną koszulkę na ramiączkach. Pierścionek, kolczyki z
        bursztynem. Obrączkę.
        Jak wychodziłam, miałam jeszcze zieloną sztruksową kurteczkę, dużą, czarną
        zamszową torbę i czarne buty - półodkryte, na grubej podeszwie.
      • Gość: Blackee Re: co masz dzis na sobie? IP: 217.153.63.* 14.04.05, 16:08
        Dzis dzien pracy więc:
        srebrna zapinana bluzka (jedwabna) czarny żakiet, czarna spódniczka mniej
        więcej do kolan i czarne czułenka na średnim obcasie
        Pod spodem komplet koronkowej bielizny Charnos w kolorze ciemnobordowym, czarne
        cienkie ponczoszki ze szwem do paska.
        Srebrna biżuteria + perełki.
        • Gość: psotka Re: co masz dzis na sobie? IP: *.ula16.1000lecie.pl 14.04.05, 18:28
          biala marynarka
          czarna koszula
          jeansowa spodnica przed kolano, lekko rozkloszowana
          cienkie, czarne rajstopy
          czarne czułenka
          majtki
          stanik

• Gość: markiza Re: co masz dzis na sobie? IP: 217.153.63.* 15.04.05, 09:21
        beżową spódniczkę i żakiet, białąbluzkę oraz samonośne ponczochy kabaretki
        beżowe z małymi oczkami kremowe buty na obcasie.
        • anna_deszczowa Re: co masz dzis na sobie? 15.04.05, 18:50
          czarne wycierane jeansy, bordowa bluzeczka z dekoltem w lodke, bordowe stringi,
          ciemnozielony stanik.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka