Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

gdzie dzinsy rozmiar 32x34?

IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 30.08.04, 12:16
    chcialabym kupic damskie dzinsy (najchetniej Lee) w rozmiarze jak w temacie -
    niestety we wszystkich sklepach w ktorych pytalam spotkalam sie z
    odpowiedzia, ze maja tylko do rozmiaru 31 a 32 to juz musze wsrod meskich
    fasonow szukac.
    Zapytuje wiec, czy jest (do cholery) w tym miescie (Wawa) sklep z pelna
    rozmiarowka??
    bylam w Wola Parku, w Levisie na Pl. Konstytucji, w Edycie, w
    Klifie..wrrr...nie maja 32!
    Obserwuj wątek
      • dafni Re: gdzie dzinsy rozmiar 32x34? 30.08.04, 18:29
        Parę miesięcy temu też takich szukałam i skończyło się na kupnie męskich Lee.
        Były rewelacyjne (były bo od tego czasu zmieniłam rozmiar) - chyba dla facetów
        jakieś lepsze kroje wymyślają:)
        • Gość: Szo Re: do dafni! IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 31.08.04, 09:10
          Dafni!
          Czy pamietasz moze jakie to byl konkretnie fason tych meskich Lee?
          Ja szukam czegos na mala pupe, waska talie ale mocne i rozbudowane uda no i
          dlugie nogawki. Wiekszosc dzinsow ktore mierze zatrzymuje mi sie 3-4 cm przed
          krokiem i dalej ani rusz.
          • dafni Re: Do Szo:) 31.08.04, 14:54
            Ten krój nazywa się Denver. Bardzo fajnie leżą na pupie.
      • Gość: Sitc Re: gdzie dzinsy rozmiar 32x34? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 22:52
        Szo to ty taka wyrośnięta dziewczynka jesteś? :) Gdzie kupić takie męskie
        mogłabym Ci poradzić bo moje kochanie nosi długość 34, a ja mam 170 w kapeluszu
        więc o damskich pojęcia nie mam :)
        • Gość: Szo Re: mission impossible? chyba tak! IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 31.08.04, 09:05
          Wczoraj w akcie desperacji zajrzalam do KDT - niestety wszystkie spodnie tam
          maja albo tysiac malych kieszonek na nogawkach, albo jakies cekinki, albo sa
          tak niskimi biodrowkami ze juz nie tylko gore pupy ale cala widac a jak juz sa
          fasonowo akceptowalne to maja bardzo jasny, poscierany kolor.
          Dlugosci z reguly koncza sie na 32..:-(
          A mi sie marza jak najbardziej klasyczne, w kolorze ciemnego granatowego
          dzinsu, sredniej wysokosci po prostu dzinsy. Jestem sklonna wydac na nie do 250
          zl i co z tego jak tutaj sie takich nie produkuje?
          Moze to juz zlosliwosc i rozgoryczenie sie we mnie odzywa ale zauwazylam, ze
          dziwnym zbiegiem okolicznosci wszystkie panie ekspedientki ktore napotykalam w
          kolejnych sklepach maja tak do 165 wzrostu i max jakies 80 cm w
          biodrach...czulam sie wiec jak Guliwer w krainie malutkich ludzikow pytajacy o
          zlotego graala :-)
          • Gość: Sitc Re: mission impossible? chyba tak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 11:09
            Szo ja Cię doskonale rozumiem! Z jeansami to może nie mam takiego problemu, bo
            kupuję rozmiar 30 do płaskich butów, 32 do obcasów, ale jak chce kupić jakieś
            materiałowe, to już jest problem! One są szyte chyba tylko na osoby o wzroście
            175 cm lub cos koło tego. Jeśli jest fason który da się skrócić to jeszcze, ale
            ile jest takich co się nie da, więc odpuszczam! Moim ostatnim sukcesem są
            zielone cygaretki w kosteczkę z Solara, których długość jest dla mnie idealna!
            Więc życze powodzenia :)
      • Gość: Katarzyna Re: gdzie dzinsy rozmiar 32x34? IP: 195.94.200.* 31.08.04, 11:19
        Polecam Miss Sixty w Wola Parku jest rozmiar 32/34 oraz Lewisy unisexy tez są w
        tym rozmiarze
        • Gość: Szo Re: gdzie dzinsy rozmiar 32x34? IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 31.08.04, 11:45
          Jade tam dzisiaj - mam tyle fajnych marynarek i sweterkow, ktore chcialaby
          zalozyc do ladnych, zgrabnie usztych dzinsow a ciagle ich nie mam.
          Dzis chce zakonczyc te batalie - zwyciesko! Trzymajcie za mnie kciuki!
      • Gość: katarzyna Re: gdzie dzinsy rozmiar 32x34? IP: 195.94.200.* 31.08.04, 11:50
        trzymam kciuki znam ten problem a w dzinsach Miss Sixty czuję sie bardzo dobrze
        niestety uprzedzam są drogie
        • Gość: Szo Re: gdzie dzinsy rozmiar 32x34? IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 31.08.04, 12:08
          mysle ze jedna para mnie nie zrujnuje a obiecam sobie, ze bede je szanowala -
          jak wszystko kupione z taaakim wisilkiem i po tylu poszukiwaniach.
      • Gość: katarzyna Re: gdzie dzinsy rozmiar 32x34? IP: 195.94.200.* 31.08.04, 12:48
        mysle ze będziesz zadowolona czytałam w prasie ze dzinsy tej firmy wyglądają
        dobrze nie zależnie od rozmiaru czy to 34 czy 44 daj znać jak zakończysz
        poszukiwania
        • Gość: Szo Re: gdzie dzinsy rozmiar 32x34? IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 31.08.04, 12:50
          jak upoluje to oczywiscie napisze! raz jeszcze dzieki!
          • Gość: Szo Re: polowanie zakonczone sukcesem!! :-))) IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 06.09.04, 09:19
            kierujac sie Waszymi wskazowkami pojechalam do Wola Parku i zajrzalam do
            roznych sklepow.
            bylam w mix sixty ale cofnelam sie zniechecona zachowaniem panienek, ktore tam
            pracuja. sklep duzy, klientow poza mna brak, mnostwo ciuchow na wieszakach i 4
            obslugujace. kiedy weszlam wszystkie 3 siedzialy za lada i z napieciem sluchaly
            relacji tej czwartej ktora demonstrowala swiezo zakolczykowany pepek. W 5 minut
            obejrzlam sobie spodnie i zdecydowalam ktore chce zmierzyc - ale potrzebowalam
            innego numeru. zdjelam wybrane dzinsy z wieszaka i wysunelam sie zza wieszaka w
            typowej pozycji 'jestem zainteresowana zakupem'. po 5 minutach panienka z
            kolczykiem zauwazyla mnie i stojac twardo przy ladzie krzyknela do
            mnie: "taaaaak?". powalilo mnie po prostu! ale nadal stoje z tymi spodniami, a
            laska wraca jakby nigdy nic do opowiesci o pepku. wyszlam bo szlak mnie trafil
            jak sie tak do mnie darla z odleglosci 15 metrow.
            potem zajrzalam do levisa i wlasnie tam wypatrzylam bardzo fajne spodnie levis
            529 o ktorych juz byla kiedys mowa na forum. wybralam sobie kolor optic blue i
            udalo mi sie wpasowac w rozmiar 30 x 34 chociaz przy innych modelach musialabym
            szukac tego nieszczesnego 32 x 34 :-)
            No, to mam juz spodnie!
      • Gość: Bianca Re: gdzie dzinsy rozmiar 32x34? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 23.09.04, 14:20
        Zajdź do Big Stara, tam mają większe rozmiary :-)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka