Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

białe spodnie :-)

21.10.04, 11:39
    laski podpowiedzcie mi czy o tej porze roku wypada nosić białe spodnie nie
    takie cienkie jak na lato oczywiście pod warunkiem że jest sucho co wy o tym
    myslicie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: magia Re: białe spodnie :-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.04, 11:47
        "wypada",ale moim zdaniem nie wygląda to dobrze
      • Gość: olka Re: białe spodnie :-) IP: 213.199.197.* 21.10.04, 12:36
        Nie no cos Ty. Poczekaj na wiosnę:)
        • laurka-1 Re: białe spodnie :-) 21.10.04, 12:40
          no kurcze a może w jakimś fajnym zestawieniu hmmm niedawno je kupiłam i szkoda
          pakowac na dno szafy
      • Gość: go Re: białe spodnie :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 12:41
        pewnie, ze nosić można, ale czy chciałoby Ci się je prać po jednym założeniu?
        • laurka-1 Re: białe spodnie :-) 21.10.04, 12:51
          i tak przeciez wszystko tak się pierze a wogóle to nie ubrałabym ich na deszcz
          tylko tak jak np. jest u mnie dzisiaj jest sucho i świecie słonko i okienko
          mam otwarte na oscierz fajan pogoda hehe akurat na biale spodnie chyba sobie
          pierdoły wkręcam do głowy
          • krysia_laska Re: białe spodnie :-) 21.10.04, 14:41
            może do czarnych butów i czarnej kurtki?
      • Gość: kia Re: białe spodnie :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 14:49
        spoko- kiedy jest sucho , jak najbardziej tak:)ja mam białe dzwony z toszkę
        grubszego dzinsu i na suche i cieplejsze dni jeszcze zakładam:)
      • r.richelieu Re: białe spodnie :-) 21.10.04, 15:14
        co się przejmujesz. Dzieciom i młodzieży wypada więcej niż dorosłym
        • Gość: magia Re: białe spodnie :-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.04, 17:05
          :-D
          ale są rzeczy dozwolone od lat 18-nastu,pozdr.
          • Gość: Richelieu* Re: białe spodnie :-) IP: 195.117.90.* 21.10.04, 17:09
            jakie?
            • miska_malcova Re: białe spodnie :-) 21.10.04, 19:28
              już nie moge patrzyć na białe spodnie... Wszędzie były tego lata... i jeszcze
              straszą
              • Gość: formerA27 Re: białe spodnie :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 06:16
                Ja mysle, ze mozna. Sugerowalabym zeby nie nosic ich z czernia, ale raczej z
                zielenia od mchowej po khaki. Z brazem biale spodnie tez moga fajnie (i
                jesiennie wygladac). Granat i bialy to raczej zestaw na lato, ale bialy z
                szarym moze obleciec.
                • laurka-1 Re: białe spodnie :-) 22.10.04, 08:27
                  wiecie co akurat dziś je ubrałam mam jesienny brązowy płaszczyk jasny brąz
                  marynarka i beżowe buty hmm nie czuje się tak zle
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka