laurka-1 21.10.04, 11:39 laski podpowiedzcie mi czy o tej porze roku wypada nosić białe spodnie nie takie cienkie jak na lato oczywiście pod warunkiem że jest sucho co wy o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magia Re: białe spodnie :-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.04, 11:47 "wypada",ale moim zdaniem nie wygląda to dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: białe spodnie :-) IP: 213.199.197.* 21.10.04, 12:36 Nie no cos Ty. Poczekaj na wiosnę:) Odpowiedz Link Zgłoś
laurka-1 Re: białe spodnie :-) 21.10.04, 12:40 no kurcze a może w jakimś fajnym zestawieniu hmmm niedawno je kupiłam i szkoda pakowac na dno szafy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: białe spodnie :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 12:41 pewnie, ze nosić można, ale czy chciałoby Ci się je prać po jednym założeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
laurka-1 Re: białe spodnie :-) 21.10.04, 12:51 i tak przeciez wszystko tak się pierze a wogóle to nie ubrałabym ich na deszcz tylko tak jak np. jest u mnie dzisiaj jest sucho i świecie słonko i okienko mam otwarte na oscierz fajan pogoda hehe akurat na biale spodnie chyba sobie pierdoły wkręcam do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
krysia_laska Re: białe spodnie :-) 21.10.04, 14:41 może do czarnych butów i czarnej kurtki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kia Re: białe spodnie :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 14:49 spoko- kiedy jest sucho , jak najbardziej tak:)ja mam białe dzwony z toszkę grubszego dzinsu i na suche i cieplejsze dni jeszcze zakładam:) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: białe spodnie :-) 21.10.04, 15:14 co się przejmujesz. Dzieciom i młodzieży wypada więcej niż dorosłym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: białe spodnie :-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.04, 17:05 :-D ale są rzeczy dozwolone od lat 18-nastu,pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: białe spodnie :-) 21.10.04, 19:28 już nie moge patrzyć na białe spodnie... Wszędzie były tego lata... i jeszcze straszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: formerA27 Re: białe spodnie :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 06:16 Ja mysle, ze mozna. Sugerowalabym zeby nie nosic ich z czernia, ale raczej z zielenia od mchowej po khaki. Z brazem biale spodnie tez moga fajnie (i jesiennie wygladac). Granat i bialy to raczej zestaw na lato, ale bialy z szarym moze obleciec. Odpowiedz Link Zgłoś
laurka-1 Re: białe spodnie :-) 22.10.04, 08:27 wiecie co akurat dziś je ubrałam mam jesienny brązowy płaszczyk jasny brąz marynarka i beżowe buty hmm nie czuje się tak zle Odpowiedz Link Zgłoś