Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos cos wie?

11.11.04, 00:34
    Obserwuj wątek
      • tralalumpek Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos co 11.11.04, 09:00
        wczoraj bylo dla prominentow otwarcie a w piatek bodajze jest dla plebsu
        jak wejdziesz na strone h&m to tam jest odliczany czas....
        • Gość: kasala Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos c IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 10:20
          e, nie dla prominentow to na swiecie 3 bylo otwarcie.
          • Gość: poetry Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 12:14
            i jak to wyglada?? ja nie moge sprawdzic ani dzis ani w weekend- prosze o
            jakies sprawozdanie jak ktos ma chwile i ochote
      • papryczka_ag Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos co 12.11.04, 13:13
        Majtki opadają... Kolekcja Karla Lagerfelda...
        Wysłał bidula jakiegos ucznia swego i ten coś nasmyrgał na kartce. Taka sama
        oryginalność jak Arkadius dla Ravela... Wziął kasę za pozowanie do zdjęcia i
        cacy. A tu pół Polski juz opowiada, że w ciuchach Lagerfelda pomyka. Toż to
        zgroza... I naiwność.
        • Gość: poetry Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 13:33
          akurat lagerfeld sam mowi w wywiadach, ze to co 'projektuje' to tylko pewna
          wizja, ktora jego asystenci wprowadzaja w zycie- on tylko rysuje jakies tam
          ogolne zarysy, jakas dupcie w sukience z opisami ... wiec tak bardzo to co robi
          dla szanel czy fendi nie bedzie sie roznilo dla tego h&mowego ... kto tu jest
          naiwny i w dodatku ignorant .../nie podniecaj sie tym 'szanel' papryczko , to
          tak specjalnie, dla smiechu/
      • diab.lica bylam, obejrzalam 12.11.04, 14:25
        i nic nie powalilo mnie na kolana.
        najszybciej znikaly takie podkuszulki, z wielkim lbem projektanta i podpisem,
        co chyba dowodzi, ze ludzie kupuja tylko ze wzgledu na jego nazwisko.
        aha, moze i projekty k.l ale jakos h&m niestety, ogladalam torebke (jedyna
        rzecz, ktora mi sie spodobala) i miala zepsuty zamek, z ciekawosci wzielam
        druga i ta z kolei miala zamek wszyty krzywo.
        • Gość: poetry Re: bylam, obejrzalam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 14:35
          jednak jakosc h&m ....szkoda ...
      • Gość: kasia Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos co IP: *.dyn.optonline.net 12.11.04, 15:15
        jest ok ale nic szczegolnego
        nyc zachwyca sie jego kol. dla H&M
        ogolnie H&M mnie meczy. olbrzymie sklepy, duzo kiczu. sporo porosciaganych,
        dziurawych itd. maja tez fajne rzeczy ale trzeba pol dnia ich szukac.
        jak jest w wawie?
        • Gość: Herbata Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos c IP: *.morena.csc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 15:22
          A macie adres stronki H&M?
      • Gość: Kaska Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos co IP: *.acn.waw.pl 12.11.04, 15:29
        Bylam rano, moze z 20 minut po otwarciu sklepu i juz praktycznie niczego nie
        bylo. Babki lataly jak opetane, rwaly sobie wszystko z rak, generalnie mozna
        bylo cos tam upolowac w przebieralni bo nie wszystko wszystkim pasowalo. Wydaje
        mi sie, ze nie wszystko bylo - nie wiedzialam zakietu cekinowego ani kompletow
        dzersejowych a podobno mialy byc. Ja bylam w promenadzie. Kupilam torebke,
        sukienke i bluzke, nie wszystko mi sie podobalo a raczej powiedzialabym, ze
        malo mi sie z kolekcji podobalo ale niektore rzeczy byly sliczne. Min sukienka
        i bluzka plisowana. Okulary byly fatalne, a la terminator, rekawiczki ok,
        zapach taki sobie, paski blyskawicznie sie rozeszly. Generalnie wszystko
        wysprzedali w 30 minut, potem juz zostaly same 44. I juz dostaw nie bedzie.
        Kaska
        • ne.la Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos c 12.11.04, 16:32
          Ja byłam ok. 14 w Promenadzie i jakąś godzinę później na Marszałkowskiej i było
          jeszcze sporo rzeczy, i stosunkowo niewiele osób. Niestety noszę chyba
          najpopularniejszy rozmiar 34, i faktycznie już niewiele zostało. Kupiłam
          wełniany klasyczny żakiet i satynową koszulkę na ramiączkach, którą mam zamiar
          nosić jako sukienkę (ta z paskiem z koronki). Pojechałam do drugiego sklepu po
          spodnie do tego żakietu, ale już nie było :((( Dokupiłam płaszcz dla męża, bo
          właśnie planował taki zakup, a ten jest naprawdę super (świetny krój).

Zgadzam się z Kaśką: niektóre rzeczy śliczne, inne - "niedorobione"; na
          przykład na pozór b.ładne satynowe czarne topy, ze spieprzoną rozmiarówką
          (przymierzałam S, był chyba na biust D, no niestety, nie na mój). Okropne te
          rzeczy czarno-białe, wyglądają (golfy i bluzki) jakby miały koloratki :)

PS Żakietów cekinowych na Marszałkowskiej było sporo
          • Gość: Kaska Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos IP: *.acn.waw.pl 12.11.04, 17:14
            Hej!
            A czy widzialas moze te dziersejowe brazowo fioletowe zestawy?? Bo w gazetach
            takie cos widzialam ale w promenadzie nie dowiezli :-))
            czekam na info
            Kaska
            • ne.la Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos 12.11.04, 17:24
              Nie nie było. Być może JUŻ nnie było (o 15). W każdym razie sprzedawczynie z
              Marszałkowskiej się przechwalały, że u nich są/były wszystkie rzeczy, i też
              takie, których nie dano do żadnego innego sklepu w Polsce (i och i ach,
              nawiasem mówiąc strasznie były wkurzające).

Pozdrawiam
              • Gość: Kaska Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Kto IP: *.acn.waw.pl 12.11.04, 17:36
                Hej!
                Kurcze, a cos tam jeszcze jest, na tej marszalkowskiej? Moze zadzwonie jeszcze
                do arkadii, moze tam cos jest ale watpie bo tez nosze 34 rozmiar :-)) Ze tez
                musialam wybrac promenade...;-)))
                Pozdrawiam
                Kaska :-))
                • nea2 Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M 12.11.04, 19:33
                  Ja myślę,że jeszcze coś z tej kolekcji rzucą w późniejszym terminie.To takie
                  podgrzewanie temperatury i obrotów- nic już nie będzie,więc kupujcie to co
                  zostało.Nie wiem może się myle?
                  • ne.la Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M 12.11.04, 21:15
                    Wiadomość z ostatniej chwili: byłam na Marszałkowskiej jeszcze raz na pół
                    godziny przed zamknięciem (wymienić rozmiar, bo źle ucelowałam kupując dla
                    męża), było sporo rzeczy, przede wszystkim żakiety i płaszcze, również te
                    zakiety z cekinami (Kaśka, dosyć ich było dużo i raczej, jako ekstrawaganckie,
                    nie schodziły, więc może zajrzyj?). Taki przykład: podczas mojego pobytu
                    dołożyli stosik dżinsów, których wcześniej w ogóle nie było... Może wiec Nea
                    masz rację.

Zwróćcie uwagę na kolekcję męską (dla chłopaka/męża/brata itp...). Jest
                    naprawdę ładna, moim zdaniem ciekawsza niż damska, bardzo elegancka. No i
                    wiadomo: faceci nie rzucili się jak szaleni o 10 rano, więc wszystko jeszcze
                    jest i to w sporych ilościach. Moim zdaniem te rzeczy warto kupić, bo faktem
                    jest, że dla facetów w naszych sklepach wybór jest często ograniczony, i takich
                    ciekawych eleganckich rzeczy w przystępnej cenie naprawdę nigdzie zwykle nie ma.
                    • Gość: Kaska Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M IP: *.acn.waw.pl 12.11.04, 22:12
                      Widzialam i mierzylam plaszcz damski dwurzedowy ale nie mialam do niego
                      przekonania gdyz zle sie czuje w dwurzedowych ubraniach i dluzszych zakietach a
                      wlasnie takie widzialam w kolekcji Karla. Wole krotkie marynareczki, zreszta
                      kupilam sobie kilka w hm z jesiennej kolekcji jak tez fajny garnitur. Lezy
                      swietnie, za calosc zaplacilam 329 pln i do roboty jak znalazl. Wydaji mi sie,
                      ze w hm mozna znalesc (przy odrobinie szczescia, wyrobionym oku i duzej dozie
                      cierpliwosci) fajne rzeczy, dobrze lezace za niewielkie pieniadze. Oczywiscie
                      jak wszedzie jest sporo dziadowskich, trzeba sprawdzac kazdy ciuch, koniecznie
                      mierzyc gdyz mozna kupic np spodnie o roznej szerokosci nogawek :-))
                      Widzialam kolekcje meska i tez uwazam, ze jest bardzo elegancka. Niestety moj
                      maz jest wysoki i szeroki :-) wiec pewnie ciezko bedzie mu cos dobrac. Ale
                      meski plaszcz ( jak tez damski) jest bardzo ladny i material jest taki
                      szlachetny - ciezko jest dostac ladnie skrojony plaszcz za 700 nie ze szmaty.
                      Moj brat sie zainteresowal a ze jest proporcjonalny wiec pewnie cos sobie jutro
                      dobierze.
                      Byc moze oni cos beda dokladac i to byla sciema, ze juz koniec i wiecej nie ma.
                      Ja jestem zadowolona z tego co kupilam, zastanawiam sie tylko nad sukienka, ta
                      a la calineczka w zalobie :-)). Jest urocza, ladnie lezy i chyba ja sobie
                      zostawie bo w sumie dobrze miec choc jedna klasyczna sukienke na wieczor :-)) A
                      raczej suknie bo ona jest taka bardzo specyficzna, dol jest
                      powiedzmy "bufiasty". Widzialas ja? Podobala Ci sie? Co Ci sie najbardziej
                      podobalo?
                      Pozdrawiam serdecznie
                      kaska
                      • Gość: ne.la Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.11.04, 22:52
                        Płaszcze rzeczywiście są chyba najładniejsze, ja miałam niestety problem z
                        rozmiarem: 36 "wisiał", a 34 wydawał mi się jakoś przyciasnawy pod pachami :(
                        Szkoda.

W tej sukience-calineczce chyba nie kazdemu jest dobrze - mi nie. Myślę, że
                        pasuje raczej na niższe dziewczyny o dziewczęcej urodzie.

CZy tylko my coś kupiłyśmy? Dziewczyny, pochwalcie się :))
                        • Gość: kaska Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M IP: *.acn.waw.pl 12.11.04, 23:12
                          ;-)
                          Wiesz, ja nie moge powiedziec, ze sie jakos "swojsko" czuje w tej sukience bo
                          tego typu ciuch mam raczej na sobie pierwszy raz ( oprocz sukni slubnej,
                          oczywiscie ;-) Ale wygladam w niej jakos tak bardzo babsko, zreszta ostatnio
                          mam wkretke na spodnice i bardzo kobiece ubrania - byc moze stad ta niechec do
                          pieknego plaszcza karla, ktory wydal mi sie zbyt uniseks :-( Ale w sumie 350 na
                          sukienke wieczorowa to chyba nie jest za duzo, poza tym ona jest dosc klasyczna
                          czyli mozna ja bedzie nosic na specjalne okazje przez kilka sezonow. No chyba,
                          ze sie ten tiul rozlezie na ramionach :-)) Tak rozwazam, bo mi sie waz obudzil
                          w kieszeni :-))
                          Pozdrawiam
                          kaska
        • diab.lica Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos c 12.11.04, 21:26
          >i bluzka plisowana
          masz na mysli ta czarna z krotkimi rekawami? ona faktycznie byla fajna.
          • Gość: Kaska Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos IP: *.acn.waw.pl 12.11.04, 21:54
            Tak, wlasnie o tej pisze :-). Plisowana, teatralna z bufkami. Moim zdaniem
            bardzo ciekawa.
            Pozdrawiam serdecznie
            Kaska
      • tralalumpek Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos co 12.11.04, 21:28
        nie bylam, nie widzialam, szkoda mi bylo czasu na to
        jezeli ktos pobiegl spodziewajac sie megakolekcje za minipieniadze to
        wspolczuje naiwnosci
        • Gość: Kaska Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos c IP: *.acn.waw.pl 12.11.04, 21:56
          Skoro nie bylas, nie widzialas to na jakiej podstawie sie wypowiadasz? Wlasnych
          przemyslen, uprzedzen i wyobrazen?
          Nieobecni nie maja racji ;-))
          Kaska
          • Gość: ne.la Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.11.04, 22:05
            No, jasne, że nie była to jakaś megakolekcja, myślę, że wiekszość z nas nie
            poszła tam po to, żeby sobie później wmawiać, że ma jakiś super markowy ciuch.
            Ja na przykład po prostu liczyłam na znalezienie czegoś ciekawego i niezłej
            jakości, i nie zawiodłam się. Nie stać mnie na wydawanie więcej na ciuchy, i
            nie wstydzę się tego, więc szukam takich okazji.
          • tralalumpek Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos 12.11.04, 22:05
            Gość portalu: Kaska napisał(a):

> Skoro nie bylas, nie widzialas to na jakiej podstawie sie wypowiadasz?
            Wlasnych
            >
            > przemyslen, uprzedzen i wyobrazen?
            > Nieobecni nie maja racji ;-))
            > Kaska

a wiesz mam tak bujan wyobraznie ze moge sobie pozwolic na podobne
            wypowiedzi....
            • Gość: Kaska Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos IP: *.acn.waw.pl 12.11.04, 22:13
              Taaaa...
              Nieobecni nie maja racji...;-)
              K ;-))
              • tralalumpek Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Kto 12.11.04, 22:19
                widzisz , ja podgladalam to co pokazywali w tutejszej tv, reszte w reklamach
                innych a poniewaz czas to pieniadz to wole moj pieniadz wydac gdzies indziej :)
                • Gość: kaska Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Kt IP: *.acn.waw.pl 12.11.04, 22:23
                  Amen.
                  Nieobecni nie maja racji.
                  Pozdrawiam ;-)
                  Kaska
                • Gość: @ Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Kt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 22:24
                  A ja mam bluzke od K.L. nie z H&M, ale od niego z salonu i...jest najzwyklejsza
                  biała bluzka, ale za to jest super-jakościowa.i nikt nie wie,że to K.L., bo
                  metka nie macham przed nosem.
                  tralalumpek i papryczka by pewnie metke wypruli i wszyli na środku
                  bluzki,hiiiiiiiiii.
                  • tralalumpek Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. K 12.11.04, 22:26
                    Gość portalu: @ napisał(a):

....
                    > tralalumpek i papryczka by pewnie metke wypruli i wszyli na środku
                    > bluzki,hiiiiiiiiii.

a po co tyle trudu mialabym sobie zadwac, wszywac ...nie ja bym ja sobie po
                    prostu na czole nakleila zeby lepiej bylo widac dzidziu
                  • kochanica.francuza Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. K 12.11.04, 22:27

> tralalumpek i papryczka by pewnie metke wypruli i wszyli na środku
                    > bluzki,hiiiiiiiiii.
                    a ten co za obsesje ma na temat forumowiczek?
                  • Gość: kaska Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. K IP: *.acn.waw.pl 12.11.04, 22:27
                    Nie, oni sa przeciez ponad to ;-)
                    Kaska
                    • tralalumpek Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. 12.11.04, 22:28
                      Gość portalu: kaska napisał(a):

> Nie, oni sa przeciez ponad to ;-)
                      > Kaska

one!!!!
                      • Gość: Kaska Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. IP: *.acn.waw.pl 12.11.04, 22:31
                        One.
                        kaska ;-)
                        • tralalumpek Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M 12.11.04, 22:33
                          i tak trzymac! :)
      • Gość: Ola Nie podobała mi sie... IP: *.aster.pl 12.11.04, 23:47
        ... w rzeczywistości materiały bardzo kiepskie, ciuchy nieciekawe. Ale babki
        się rzuciły i około 12 00 w Arkadii królowały już same duże rozmiary. Ja
        przymierzyłam czarną bluzkę "smokingową" - miałam wrażenie, że
        materiał "rozchodzi się w palcach".
        • kasala a w Poznaniu 13.11.04, 00:04
          kolekcja meska jakos mniej schodzila niz damska. Kosuzle biale i czare,
          koszulki z nadrukiem rozeszly sie najszybciej. Zostaly plaszcze, zakiety i
          suknie a ponad to bielizna, tak wiec chetne panie moga tu zagladnac, sa
          bizuteria, okulary i paski. Torby, rekawiczki, woda toaletowa tez sie rozeszly.
          I mozecie byc pewne, ze nie nastapi cudowne rozmnozenie, ze pojawia sie jakies
          nowe elementy kolekcji, tak wiec jesli chcecie cos kupic, to zrobcie to teraz
          • Gość: Allegrowiczka Re: a w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 21:16
            A jak cenowo to wyglądało?NA allegro dzis wyniuchałam-cytuje:"Przepiękna
            spódnica, nowa z designerską metką, czarna, z delikatnego lejącego się szyfonu,
            lekko plisowana z najnowszej limitowanej kolekcji

KARLA LAGERFELDA dla H$M.Za 299zł"
            Czy faktycznie one po tyle były?Czy tańsze?

www.allegro.pl/show_item.php?item=34951068
            • Gość: kasala Re: a w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 23:45
              spodnica - 249, smycz- 39,90, pasek- 79,9, okulary-129
              • Gość: mina Re: a w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 01:34
                w Poznaniu te spodnice byly po 149zl...
              • Gość: metia Re: a w Poznaniu IP: *.tvk.wroc.pl / *.api.net.pl 14.11.04, 10:14
                W takim razie ten uzytkownik/uzytkowniczka zrobila niezla przebitke cenowa -
                smycz kosztowala 39,30 a on/ona sprzedaje ja za 139 :)
                www.allegro.pl/show_item.php?item=34952157
                • Gość: Allegrowiczka Re: a w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 11:09
                  Dzieki!Faktycznie-przebitka niezła!!!
                  • Gość: Kaska Re: a w Poznaniu IP: *.acn.waw.pl 14.11.04, 11:19
                    No coz, towar ma taka wartosc, za jaka ktos go chce nabyc :-). Takie sa
                    niestety prawa rynku. I pewnie ktos te rzeczy pokupuje, np kto sie nie zalapal
                    na ciuchy ze sklepu a mu zalezy. Pewnie na allegro beda te ubrania krazyc za
                    jakis czas bo juz sie pokazuja. Jak jest popyt to jest i podaz a poniewaz jest
                    to kolekcja limitowana to pewnie ten popyt moze byc duzy. Pamietam, ze szukalam
                    kiedys ksiazki samsona i wlasnie na allegro mozna ja bylo nabyc od 100 pln za
                    sztuke. Za ksiazke, ktora wyjsciowo w ksiegarni kosztowala ok 20 pln. Coz,
                    takie zycie.
                    Kaska
                    • Gość: AniaK. Re: a w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 23:38
                      Chodzi Ci o "Miske szkalnych kulek"?Tez ją szukam!A masz ją?Jeżeli tak,to może
                      mi odsprzedaż?
                      • Gość: kaska Re: a w Poznaniu IP: *.acn.waw.pl 17.11.04, 11:48
                        Hej!
                        Swoja miske kupilam za 100 pln jakis czas temu, obecnie miski chodza na allegro
                        po 60,70 pln wiec cos sie pewnie niedlugo pojawi. Ja raczej swojej nie
                        sprzedam.
                        Pozdrawiam
                        kaska
      • Gość: Fj Byłam dzisiaj w H& M w Poznaniu a tam... IP: *.icpnet.pl 14.11.04, 22:19
        Zonk :-D
        Pani powiedziała że kolekcja już wyjechała.
        Nie wiem dlaczego tak jej było spieszno wyjechać, w końcu do Poznania
        przyjechała dopiero dwa dni temu a to takie ładne miasto...
        • kasala dlaczego kolekcja Lagerfelda wyjechala z Poznania 15.11.04, 17:20
          odpowiem na pytanie dlaczego kolekcja Lagerfelda wyjechala z Poznania
          po pierwsze - zeby mozna bylo odczuc, ze jest limitowana- za duzo osob nie
          bedzie w tym chodzic.
          po drugie- spora czesc kolekcji sie sprzedala, a to zostalo nie prezentowalo
          sie ciekawie.
          po trzecie - dzisiaj rozpoczela sie kampania swiateczna, towary specjalnie na
          te okazje, dostawy 4 razy w tygodniu, ladne czerwone torby...
          tak wiec kto chce Lagerfelda, musi sie przejechac do Warszawy
          • nea2 We Wrocławiu też nie ma 15.11.04, 17:34
            We Wrocławiu na Świdnickiej też nie ma.No chyba,że jej nie rozpoznałam hihihi
            • kasala a w Poznaniu jest jeszcze 1 para okularow :) 16.11.04, 21:31
              a w Poznaniu jest jeszcze 1 para okularow :) ktos zwrocil bo sie prezent nie
              spodobal. za 129 zl. chetne panie na dzial damski przy kasie musza sie przejsc
      • Gość: Pszczola Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos co IP: *.in-addr.btopenworld.com 16.11.04, 23:21
        Nic ciekawego. Troche czarnej, bieliznopodobnej odziezy w kolorze czarnym.
        Materialy beznadziejne.
        • jollyvonne K. Lagerfeld wsciekly na H& M 17.11.04, 17:06
          fredag.dagbladet.no/fredag/2004/11/17/414855.html
          artykul pochodzi z norweskiego dziennika dagbladet, ponizej czesciowe
          tlumaczenie (nieautoryzowane, tlumacz bez kwalifikacji czyli ja sama, hehe)

Lagerfeld wsciekly na H&M

Niemiecki krol mody Karl Lagerfeld nie chce projektowac wiecej dla
          Hennes&Mauritz. Nie spodobal mu sie sposob w jaki siec potraktowala jego
          kolekcje, pisze niemiecki tygodnik Stern.
          W wielu krajach kolekcja wyprzedala sie w kilka godzin po otwarciu sklepow.
          Kolekcja byla sprzedawana za ulamek ceny jaka kreacje Lagerfelda sprzedawane sa
          w domach mody Chanel i Fendi.
          Lagerfeld twierdzi ze szefowie H&M, z niezrozumialych dla niego powodow, nie
          zadbali o wyprodukowanie wystarczajacej ilosci zaprojektowanych kreacji. Takie
          zachowanie powoduje iz nie mam ochoty nic wiecej dla nich projektowac - mowi
          K.L. Jest on rowniez zawiedziony/zniesmaczony faktem ze szwedzi wyprodukowali
          ubrania w duzych rozmiarach, podczas gdy on sam zaprojektowal je dla malych i
          szczuplych osobek.

I co wy na to? Bo sie doczytalam ze niektorzy uwazaja iz Lagerfeld w H&M to nie
          ten sam Lagerfeld co w innch domach mody, bo za tani :)) On jak widac jest tego
          samego zdania: malo ze go za tanio sprzedawali to jeszcze za malo i za duze
          rozmiary, hehe. Optymista by powiedzial ze osoby w rozmiarach 40+ mialy
          niepowtarzalna szanse nabyc cos z jego kolekcji poza okularami. A swoja droga
          moze powinno sie Karla pocieszyc ze na allegro jego kolekcja uzyskuje ceny na
          satysfakcjonujacym go poziomie ...
          • kasala Re: K. Lagerfeld wsciekly na H& M 18.11.04, 11:16
            kochani a jak dla mnie to zwykla prowokacji. Lagerfeld o wszystko dbal sam
            (zapewne z asystentami, ale generalnie uzywa sie teminu osobiscie) o wszystko:
            o to w ktorym miejscu w sklepie bedzie jego kolekcja, jakie rzeczy w ktorym
            miejscu beda lezaly, ilosc i jakos tez byly pod jego kontrola, mial wplyw na
            cene i na wszystko. Wszedzie na swiecie mialo to wygladac tak samo a takze na
            wielkiej prezentacji dla vipow, ale oczywiscie , nie w Polsce, byl zadowolony.
            Nie mniejszy byl zachwyt przedstawicieli swiata prasy i mody. Tak wiec, h&m nie
            mogl zrobic nic bez jego akceptacji. Tak wiec wnioski nasuwaja sie same
        • Gość: kasala Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos c IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 10:12
          Pszczola, to nie bylo bieliznopodobne, to byla bielizna :)
      • iberka szturm na sklep ,jhihi 18.11.04, 00:09
        w Wiedniu normanie oblezenie,kobietki mialy po 12-15 sztuk do
        przymierzania,numerkow brakowalo do rozdawania a kolekcja jak dla mnie odwalona
        i nazwisko doczepione:-)
        Iza
        • Gość: kasala Re: szturm na sklep ,jhihi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 13:09
          ale nie znalazlam ani jednej rzeczy z błędem
      • Gość: ania Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos co IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 12:54
        czy sa gdzies jeszcze dostepne rzeczy z tej kolekcji?
        • Gość: kasala Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M.gdzie jeszcz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 22:32
          jedyne miasto gdzie jeszcze moga byc dostepne to warszawa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka