tralalumpek Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos co 11.11.04, 09:00 wczoraj bylo dla prominentow otwarcie a w piatek bodajze jest dla plebsu jak wejdziesz na strone h&m to tam jest odliczany czas.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasala Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos c IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 10:20 e, nie dla prominentow to na swiecie 3 bylo otwarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poetry Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 12:14 i jak to wyglada?? ja nie moge sprawdzic ani dzis ani w weekend- prosze o jakies sprawozdanie jak ktos ma chwile i ochote Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos co 12.11.04, 13:13 Majtki opadają... Kolekcja Karla Lagerfelda... Wysłał bidula jakiegos ucznia swego i ten coś nasmyrgał na kartce. Taka sama oryginalność jak Arkadius dla Ravela... Wziął kasę za pozowanie do zdjęcia i cacy. A tu pół Polski juz opowiada, że w ciuchach Lagerfelda pomyka. Toż to zgroza... I naiwność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poetry Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 13:33 akurat lagerfeld sam mowi w wywiadach, ze to co 'projektuje' to tylko pewna wizja, ktora jego asystenci wprowadzaja w zycie- on tylko rysuje jakies tam ogolne zarysy, jakas dupcie w sukience z opisami ... wiec tak bardzo to co robi dla szanel czy fendi nie bedzie sie roznilo dla tego h&mowego ... kto tu jest naiwny i w dodatku ignorant .../nie podniecaj sie tym 'szanel' papryczko , to tak specjalnie, dla smiechu/ Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica bylam, obejrzalam 12.11.04, 14:25 i nic nie powalilo mnie na kolana. najszybciej znikaly takie podkuszulki, z wielkim lbem projektanta i podpisem, co chyba dowodzi, ze ludzie kupuja tylko ze wzgledu na jego nazwisko. aha, moze i projekty k.l ale jakos h&m niestety, ogladalam torebke (jedyna rzecz, ktora mi sie spodobala) i miala zepsuty zamek, z ciekawosci wzielam druga i ta z kolei miala zamek wszyty krzywo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poetry Re: bylam, obejrzalam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 14:35 jednak jakosc h&m ....szkoda ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos co IP: *.dyn.optonline.net 12.11.04, 15:15 jest ok ale nic szczegolnego nyc zachwyca sie jego kol. dla H&M ogolnie H&M mnie meczy. olbrzymie sklepy, duzo kiczu. sporo porosciaganych, dziurawych itd. maja tez fajne rzeczy ale trzeba pol dnia ich szukac. jak jest w wawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herbata Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos c IP: *.morena.csc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 15:22 A macie adres stronki H&M? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos co IP: *.acn.waw.pl 12.11.04, 15:29 Bylam rano, moze z 20 minut po otwarciu sklepu i juz praktycznie niczego nie bylo. Babki lataly jak opetane, rwaly sobie wszystko z rak, generalnie mozna bylo cos tam upolowac w przebieralni bo nie wszystko wszystkim pasowalo. Wydaje mi sie, ze nie wszystko bylo - nie wiedzialam zakietu cekinowego ani kompletow dzersejowych a podobno mialy byc. Ja bylam w promenadzie. Kupilam torebke, sukienke i bluzke, nie wszystko mi sie podobalo a raczej powiedzialabym, ze malo mi sie z kolekcji podobalo ale niektore rzeczy byly sliczne. Min sukienka i bluzka plisowana. Okulary byly fatalne, a la terminator, rekawiczki ok, zapach taki sobie, paski blyskawicznie sie rozeszly. Generalnie wszystko wysprzedali w 30 minut, potem juz zostaly same 44. I juz dostaw nie bedzie. Kaska Odpowiedz Link Zgłoś
ne.la Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos c 12.11.04, 16:32 Ja byłam ok. 14 w Promenadzie i jakąś godzinę później na Marszałkowskiej i było jeszcze sporo rzeczy, i stosunkowo niewiele osób. Niestety noszę chyba najpopularniejszy rozmiar 34, i faktycznie już niewiele zostało. Kupiłam wełniany klasyczny żakiet i satynową koszulkę na ramiączkach, którą mam zamiar nosić jako sukienkę (ta z paskiem z koronki). Pojechałam do drugiego sklepu po spodnie do tego żakietu, ale już nie było :((( Dokupiłam płaszcz dla męża, bo właśnie planował taki zakup, a ten jest naprawdę super (świetny krój). Zgadzam się z Kaśką: niektóre rzeczy śliczne, inne - "niedorobione"; na przykład na pozór b.ładne satynowe czarne topy, ze spieprzoną rozmiarówką (przymierzałam S, był chyba na biust D, no niestety, nie na mój). Okropne te rzeczy czarno-białe, wyglądają (golfy i bluzki) jakby miały koloratki :) PS Żakietów cekinowych na Marszałkowskiej było sporo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos IP: *.acn.waw.pl 12.11.04, 17:14 Hej! A czy widzialas moze te dziersejowe brazowo fioletowe zestawy?? Bo w gazetach takie cos widzialam ale w promenadzie nie dowiezli :-)) czekam na info Kaska Odpowiedz Link Zgłoś
ne.la Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos 12.11.04, 17:24 Nie nie było. Być może JUŻ nnie było (o 15). W każdym razie sprzedawczynie z Marszałkowskiej się przechwalały, że u nich są/były wszystkie rzeczy, i też takie, których nie dano do żadnego innego sklepu w Polsce (i och i ach, nawiasem mówiąc strasznie były wkurzające). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Kto IP: *.acn.waw.pl 12.11.04, 17:36 Hej! Kurcze, a cos tam jeszcze jest, na tej marszalkowskiej? Moze zadzwonie jeszcze do arkadii, moze tam cos jest ale watpie bo tez nosze 34 rozmiar :-)) Ze tez musialam wybrac promenade...;-))) Pozdrawiam Kaska :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nea2 Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M 12.11.04, 19:33 Ja myślę,że jeszcze coś z tej kolekcji rzucą w późniejszym terminie.To takie podgrzewanie temperatury i obrotów- nic już nie będzie,więc kupujcie to co zostało.Nie wiem może się myle? Odpowiedz Link Zgłoś
ne.la Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M 12.11.04, 21:15 Wiadomość z ostatniej chwili: byłam na Marszałkowskiej jeszcze raz na pół godziny przed zamknięciem (wymienić rozmiar, bo źle ucelowałam kupując dla męża), było sporo rzeczy, przede wszystkim żakiety i płaszcze, również te zakiety z cekinami (Kaśka, dosyć ich było dużo i raczej, jako ekstrawaganckie, nie schodziły, więc może zajrzyj?). Taki przykład: podczas mojego pobytu dołożyli stosik dżinsów, których wcześniej w ogóle nie było... Może wiec Nea masz rację. Zwróćcie uwagę na kolekcję męską (dla chłopaka/męża/brata itp...). Jest naprawdę ładna, moim zdaniem ciekawsza niż damska, bardzo elegancka. No i wiadomo: faceci nie rzucili się jak szaleni o 10 rano, więc wszystko jeszcze jest i to w sporych ilościach. Moim zdaniem te rzeczy warto kupić, bo faktem jest, że dla facetów w naszych sklepach wybór jest często ograniczony, i takich ciekawych eleganckich rzeczy w przystępnej cenie naprawdę nigdzie zwykle nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M IP: *.acn.waw.pl 12.11.04, 22:12 Widzialam i mierzylam plaszcz damski dwurzedowy ale nie mialam do niego przekonania gdyz zle sie czuje w dwurzedowych ubraniach i dluzszych zakietach a wlasnie takie widzialam w kolekcji Karla. Wole krotkie marynareczki, zreszta kupilam sobie kilka w hm z jesiennej kolekcji jak tez fajny garnitur. Lezy swietnie, za calosc zaplacilam 329 pln i do roboty jak znalazl. Wydaji mi sie, ze w hm mozna znalesc (przy odrobinie szczescia, wyrobionym oku i duzej dozie cierpliwosci) fajne rzeczy, dobrze lezace za niewielkie pieniadze. Oczywiscie jak wszedzie jest sporo dziadowskich, trzeba sprawdzac kazdy ciuch, koniecznie mierzyc gdyz mozna kupic np spodnie o roznej szerokosci nogawek :-)) Widzialam kolekcje meska i tez uwazam, ze jest bardzo elegancka. Niestety moj maz jest wysoki i szeroki :-) wiec pewnie ciezko bedzie mu cos dobrac. Ale meski plaszcz ( jak tez damski) jest bardzo ladny i material jest taki szlachetny - ciezko jest dostac ladnie skrojony plaszcz za 700 nie ze szmaty. Moj brat sie zainteresowal a ze jest proporcjonalny wiec pewnie cos sobie jutro dobierze. Byc moze oni cos beda dokladac i to byla sciema, ze juz koniec i wiecej nie ma. Ja jestem zadowolona z tego co kupilam, zastanawiam sie tylko nad sukienka, ta a la calineczka w zalobie :-)). Jest urocza, ladnie lezy i chyba ja sobie zostawie bo w sumie dobrze miec choc jedna klasyczna sukienke na wieczor :-)) A raczej suknie bo ona jest taka bardzo specyficzna, dol jest powiedzmy "bufiasty". Widzialas ja? Podobala Ci sie? Co Ci sie najbardziej podobalo? Pozdrawiam serdecznie kaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ne.la Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.11.04, 22:52 Płaszcze rzeczywiście są chyba najładniejsze, ja miałam niestety problem z rozmiarem: 36 "wisiał", a 34 wydawał mi się jakoś przyciasnawy pod pachami :( Szkoda. W tej sukience-calineczce chyba nie kazdemu jest dobrze - mi nie. Myślę, że pasuje raczej na niższe dziewczyny o dziewczęcej urodzie. CZy tylko my coś kupiłyśmy? Dziewczyny, pochwalcie się :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M IP: *.acn.waw.pl 12.11.04, 23:12 ;-) Wiesz, ja nie moge powiedziec, ze sie jakos "swojsko" czuje w tej sukience bo tego typu ciuch mam raczej na sobie pierwszy raz ( oprocz sukni slubnej, oczywiscie ;-) Ale wygladam w niej jakos tak bardzo babsko, zreszta ostatnio mam wkretke na spodnice i bardzo kobiece ubrania - byc moze stad ta niechec do pieknego plaszcza karla, ktory wydal mi sie zbyt uniseks :-( Ale w sumie 350 na sukienke wieczorowa to chyba nie jest za duzo, poza tym ona jest dosc klasyczna czyli mozna ja bedzie nosic na specjalne okazje przez kilka sezonow. No chyba, ze sie ten tiul rozlezie na ramionach :-)) Tak rozwazam, bo mi sie waz obudzil w kieszeni :-)) Pozdrawiam kaska Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos c 12.11.04, 21:26 >i bluzka plisowana masz na mysli ta czarna z krotkimi rekawami? ona faktycznie byla fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos IP: *.acn.waw.pl 12.11.04, 21:54 Tak, wlasnie o tej pisze :-). Plisowana, teatralna z bufkami. Moim zdaniem bardzo ciekawa. Pozdrawiam serdecznie Kaska Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos co 12.11.04, 21:28 nie bylam, nie widzialam, szkoda mi bylo czasu na to jezeli ktos pobiegl spodziewajac sie megakolekcje za minipieniadze to wspolczuje naiwnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos c IP: *.acn.waw.pl 12.11.04, 21:56 Skoro nie bylas, nie widzialas to na jakiej podstawie sie wypowiadasz? Wlasnych przemyslen, uprzedzen i wyobrazen? Nieobecni nie maja racji ;-)) Kaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ne.la Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.11.04, 22:05 No, jasne, że nie była to jakaś megakolekcja, myślę, że wiekszość z nas nie poszła tam po to, żeby sobie później wmawiać, że ma jakiś super markowy ciuch. Ja na przykład po prostu liczyłam na znalezienie czegoś ciekawego i niezłej jakości, i nie zawiodłam się. Nie stać mnie na wydawanie więcej na ciuchy, i nie wstydzę się tego, więc szukam takich okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos 12.11.04, 22:05 Gość portalu: Kaska napisał(a): > Skoro nie bylas, nie widzialas to na jakiej podstawie sie wypowiadasz? Wlasnych > > przemyslen, uprzedzen i wyobrazen? > Nieobecni nie maja racji ;-)) > Kaska a wiesz mam tak bujan wyobraznie ze moge sobie pozwolic na podobne wypowiedzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos IP: *.acn.waw.pl 12.11.04, 22:13 Taaaa... Nieobecni nie maja racji...;-) K ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Kto 12.11.04, 22:19 widzisz , ja podgladalam to co pokazywali w tutejszej tv, reszte w reklamach innych a poniewaz czas to pieniadz to wole moj pieniadz wydac gdzies indziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Kt IP: *.acn.waw.pl 12.11.04, 22:23 Amen. Nieobecni nie maja racji. Pozdrawiam ;-) Kaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Kt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 22:24 A ja mam bluzke od K.L. nie z H&M, ale od niego z salonu i...jest najzwyklejsza biała bluzka, ale za to jest super-jakościowa.i nikt nie wie,że to K.L., bo metka nie macham przed nosem. tralalumpek i papryczka by pewnie metke wypruli i wszyli na środku bluzki,hiiiiiiiiii. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. K 12.11.04, 22:26 Gość portalu: @ napisał(a): .... > tralalumpek i papryczka by pewnie metke wypruli i wszyli na środku > bluzki,hiiiiiiiiii. a po co tyle trudu mialabym sobie zadwac, wszywac ...nie ja bym ja sobie po prostu na czole nakleila zeby lepiej bylo widac dzidziu Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. K 12.11.04, 22:27 > tralalumpek i papryczka by pewnie metke wypruli i wszyli na środku > bluzki,hiiiiiiiiii. a ten co za obsesje ma na temat forumowiczek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. K IP: *.acn.waw.pl 12.11.04, 22:27 Nie, oni sa przeciez ponad to ;-) Kaska Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. 12.11.04, 22:28 Gość portalu: kaska napisał(a): > Nie, oni sa przeciez ponad to ;-) > Kaska one!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. IP: *.acn.waw.pl 12.11.04, 22:31 One. kaska ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M 12.11.04, 22:33 i tak trzymac! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Nie podobała mi sie... IP: *.aster.pl 12.11.04, 23:47 ... w rzeczywistości materiały bardzo kiepskie, ciuchy nieciekawe. Ale babki się rzuciły i około 12 00 w Arkadii królowały już same duże rozmiary. Ja przymierzyłam czarną bluzkę "smokingową" - miałam wrażenie, że materiał "rozchodzi się w palcach". Odpowiedz Link Zgłoś
kasala a w Poznaniu 13.11.04, 00:04 kolekcja meska jakos mniej schodzila niz damska. Kosuzle biale i czare, koszulki z nadrukiem rozeszly sie najszybciej. Zostaly plaszcze, zakiety i suknie a ponad to bielizna, tak wiec chetne panie moga tu zagladnac, sa bizuteria, okulary i paski. Torby, rekawiczki, woda toaletowa tez sie rozeszly. I mozecie byc pewne, ze nie nastapi cudowne rozmnozenie, ze pojawia sie jakies nowe elementy kolekcji, tak wiec jesli chcecie cos kupic, to zrobcie to teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allegrowiczka Re: a w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 21:16 A jak cenowo to wyglądało?NA allegro dzis wyniuchałam-cytuje:"Przepiękna spódnica, nowa z designerską metką, czarna, z delikatnego lejącego się szyfonu, lekko plisowana z najnowszej limitowanej kolekcji KARLA LAGERFELDA dla H$M.Za 299zł" Czy faktycznie one po tyle były?Czy tańsze? www.allegro.pl/show_item.php?item=34951068 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasala Re: a w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 23:45 spodnica - 249, smycz- 39,90, pasek- 79,9, okulary-129 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: a w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 01:34 w Poznaniu te spodnice byly po 149zl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metia Re: a w Poznaniu IP: *.tvk.wroc.pl / *.api.net.pl 14.11.04, 10:14 W takim razie ten uzytkownik/uzytkowniczka zrobila niezla przebitke cenowa - smycz kosztowala 39,30 a on/ona sprzedaje ja za 139 :) www.allegro.pl/show_item.php?item=34952157 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allegrowiczka Re: a w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 11:09 Dzieki!Faktycznie-przebitka niezła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: a w Poznaniu IP: *.acn.waw.pl 14.11.04, 11:19 No coz, towar ma taka wartosc, za jaka ktos go chce nabyc :-). Takie sa niestety prawa rynku. I pewnie ktos te rzeczy pokupuje, np kto sie nie zalapal na ciuchy ze sklepu a mu zalezy. Pewnie na allegro beda te ubrania krazyc za jakis czas bo juz sie pokazuja. Jak jest popyt to jest i podaz a poniewaz jest to kolekcja limitowana to pewnie ten popyt moze byc duzy. Pamietam, ze szukalam kiedys ksiazki samsona i wlasnie na allegro mozna ja bylo nabyc od 100 pln za sztuke. Za ksiazke, ktora wyjsciowo w ksiegarni kosztowala ok 20 pln. Coz, takie zycie. Kaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaK. Re: a w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 23:38 Chodzi Ci o "Miske szkalnych kulek"?Tez ją szukam!A masz ją?Jeżeli tak,to może mi odsprzedaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: a w Poznaniu IP: *.acn.waw.pl 17.11.04, 11:48 Hej! Swoja miske kupilam za 100 pln jakis czas temu, obecnie miski chodza na allegro po 60,70 pln wiec cos sie pewnie niedlugo pojawi. Ja raczej swojej nie sprzedam. Pozdrawiam kaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fj Byłam dzisiaj w H& M w Poznaniu a tam... IP: *.icpnet.pl 14.11.04, 22:19 Zonk :-D Pani powiedziała że kolekcja już wyjechała. Nie wiem dlaczego tak jej było spieszno wyjechać, w końcu do Poznania przyjechała dopiero dwa dni temu a to takie ładne miasto... Odpowiedz Link Zgłoś
kasala dlaczego kolekcja Lagerfelda wyjechala z Poznania 15.11.04, 17:20 odpowiem na pytanie dlaczego kolekcja Lagerfelda wyjechala z Poznania po pierwsze - zeby mozna bylo odczuc, ze jest limitowana- za duzo osob nie bedzie w tym chodzic. po drugie- spora czesc kolekcji sie sprzedala, a to zostalo nie prezentowalo sie ciekawie. po trzecie - dzisiaj rozpoczela sie kampania swiateczna, towary specjalnie na te okazje, dostawy 4 razy w tygodniu, ladne czerwone torby... tak wiec kto chce Lagerfelda, musi sie przejechac do Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
nea2 We Wrocławiu też nie ma 15.11.04, 17:34 We Wrocławiu na Świdnickiej też nie ma.No chyba,że jej nie rozpoznałam hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
kasala a w Poznaniu jest jeszcze 1 para okularow :) 16.11.04, 21:31 a w Poznaniu jest jeszcze 1 para okularow :) ktos zwrocil bo sie prezent nie spodobal. za 129 zl. chetne panie na dzial damski przy kasie musza sie przejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pszczola Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos co IP: *.in-addr.btopenworld.com 16.11.04, 23:21 Nic ciekawego. Troche czarnej, bieliznopodobnej odziezy w kolorze czarnym. Materialy beznadziejne. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyvonne K. Lagerfeld wsciekly na H& M 17.11.04, 17:06 fredag.dagbladet.no/fredag/2004/11/17/414855.html artykul pochodzi z norweskiego dziennika dagbladet, ponizej czesciowe tlumaczenie (nieautoryzowane, tlumacz bez kwalifikacji czyli ja sama, hehe) Lagerfeld wsciekly na H&M Niemiecki krol mody Karl Lagerfeld nie chce projektowac wiecej dla Hennes&Mauritz. Nie spodobal mu sie sposob w jaki siec potraktowala jego kolekcje, pisze niemiecki tygodnik Stern. W wielu krajach kolekcja wyprzedala sie w kilka godzin po otwarciu sklepow. Kolekcja byla sprzedawana za ulamek ceny jaka kreacje Lagerfelda sprzedawane sa w domach mody Chanel i Fendi. Lagerfeld twierdzi ze szefowie H&M, z niezrozumialych dla niego powodow, nie zadbali o wyprodukowanie wystarczajacej ilosci zaprojektowanych kreacji. Takie zachowanie powoduje iz nie mam ochoty nic wiecej dla nich projektowac - mowi K.L. Jest on rowniez zawiedziony/zniesmaczony faktem ze szwedzi wyprodukowali ubrania w duzych rozmiarach, podczas gdy on sam zaprojektowal je dla malych i szczuplych osobek. I co wy na to? Bo sie doczytalam ze niektorzy uwazaja iz Lagerfeld w H&M to nie ten sam Lagerfeld co w innch domach mody, bo za tani :)) On jak widac jest tego samego zdania: malo ze go za tanio sprzedawali to jeszcze za malo i za duze rozmiary, hehe. Optymista by powiedzial ze osoby w rozmiarach 40+ mialy niepowtarzalna szanse nabyc cos z jego kolekcji poza okularami. A swoja droga moze powinno sie Karla pocieszyc ze na allegro jego kolekcja uzyskuje ceny na satysfakcjonujacym go poziomie ... Odpowiedz Link Zgłoś
kasala Re: K. Lagerfeld wsciekly na H& M 18.11.04, 11:16 kochani a jak dla mnie to zwykla prowokacji. Lagerfeld o wszystko dbal sam (zapewne z asystentami, ale generalnie uzywa sie teminu osobiscie) o wszystko: o to w ktorym miejscu w sklepie bedzie jego kolekcja, jakie rzeczy w ktorym miejscu beda lezaly, ilosc i jakos tez byly pod jego kontrola, mial wplyw na cene i na wszystko. Wszedzie na swiecie mialo to wygladac tak samo a takze na wielkiej prezentacji dla vipow, ale oczywiscie , nie w Polsce, byl zadowolony. Nie mniejszy byl zachwyt przedstawicieli swiata prasy i mody. Tak wiec, h&m nie mogl zrobic nic bez jego akceptacji. Tak wiec wnioski nasuwaja sie same Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasala Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos c IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 10:12 Pszczola, to nie bylo bieliznopodobne, to byla bielizna :) Odpowiedz Link Zgłoś
iberka szturm na sklep ,jhihi 18.11.04, 00:09 w Wiedniu normanie oblezenie,kobietki mialy po 12-15 sztuk do przymierzania,numerkow brakowalo do rozdawania a kolekcja jak dla mnie odwalona i nazwisko doczepione:-) Iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasala Re: szturm na sklep ,jhihi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 13:09 ale nie znalazlam ani jednej rzeczy z błędem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M. Ktos co IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 12:54 czy sa gdzies jeszcze dostepne rzeczy z tej kolekcji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasala Re: kolekcja Karla Lagerfelda w H& M.gdzie jeszcz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 22:32 jedyne miasto gdzie jeszcze moga byc dostepne to warszawa Odpowiedz Link Zgłoś