Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jak sie bawiłyście w sylwka ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 17:40
    JA SWIETNIE
    Obserwuj wątek
      • b_bb Re: Jak sie bawiłyście w sylwka ? 01.01.05, 18:07
        Wyśmienicie! Mam zakwasy we wszystkich częściach ciała. :))))
        • kochanica-francuza Nie na Polach Elizejskich,niestety 01.01.05, 18:13
          przed telewizorem (stacja francuska),z serem litewskim smażonym przypraewianym w
          paszczy (!!!!!! - musicie koniecznie spróbować!!!),toast soczkiem grejfrutowym...

Jak na sylwestra w Polsce - obleci.
        • kochanica-francuza a za oknem 01.01.05, 18:15
          balowicz : Tak się bawi! Tak się bawi! Ko-ło-brzeg!
          balowiczki z okna : Sto-li-ca!
          balowicz : Tak się bawi! Tak się bawi! Ko-ło-brzeg!
          balowiczki : Sto-li-ca!

po dwóch razach dali sobie spokój...
      • mule_dose W S P A N I A L E! 01.01.05, 18:18
        Ja byłam na imprezie u znajomego w pubie, było świetnie; fajna muza, fajni
        ludzie... Gdy wróciłam do domu, tam trwała jeszczew imprezka brata, więc siłą
        rzeczy musiałam się wkręcić:) Później rozmawiałam z kumplem do czasu, gdy
        zdaliśmy sobie sprawę, że mamy prawie wpół do dziewiątej:)
        Niezapomniany Sylwester:)
      • Gość: Richelieu* Re: Jak sie bawiłyście w sylwka ? IP: 195.117.90.* 01.01.05, 19:06
        miło, a jednak jakoś Fischer apelował o wstrzemięźliwość w imprezach. Bardziej
        przypomina mi to picie biedaków, co pją właśnie dlatego, by nie myśleć o
        bidactwie
        • miska_malcova Re: Jak sie bawiłyście w sylwka ? 01.01.05, 20:44
          super się bawilam choć w domu
          • Gość: a Re: Jak sie bawiłyście w sylwka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 21:08
            do dupy!
      • caprice83 Re: Jak sie bawiłyście w sylwka ? 01.01.05, 21:58
        całkiem nieźle, choć juz drugi rok tak samo, moze czas to zmienić:/

byliśmy u kolegi mojego chłopaka w gorach, to była taka większa impreza w
        wynajętej sali w pubie.
        dobra muzyka, fajni ludzie, duzo fajerwerkow, no a potem troche czasu dla
        siebie:P
      • Gość: dobry humorek Re: Jak sie bawiłyście w sylwka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 22:52
        pod gołym niebem pod PKiN....nie żałuję i cieszę się bardzo ,że tam właśnie...Anioły mi się bardzo podobały,,,, lubię Kasię Kowalską...nawet Blue Cafe mi nie przeszkadzało chociaż nie przepadam....reasumując : fajna alternatywa dla siedzenia czy pląsania w duchocie....
      • Gość: maluch Re: Jak sie bawiłyście w sylwka ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.05, 17:27
        u mamy - z mężem i mamą

śmialiśmy się, gadaliśmy, piliśmy drinki i szampana
        i cały czas udawaliśmy przed sobą, że nie wspominamy bliskich, którzy w tym
        roku odeszli, i że nie stresujemy się, jak nam ten cholerny los (?) przywali w
        tym roku
      • aniabe13 Re: Jak sie bawiłyście w sylwka ? 02.01.05, 22:49
        Rewelacyjnie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka