Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dłuugie jeansy biodrówki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 18:13
    Witam wszystkich. Mam problem, który prześladuje mnie już od kilku lat (odkąd
    urosłam). Jestem dość wysoka - 175 cm. Wiem, wiem, zaraz znajdzie się kilka
    dziewczyn o wiele wyższych.... ale do rzeczy... mam straszny problem ze
    spodniami, moje nogi są chyba nieproporcjonalnie długie w stosunku do całej
    sylwetki. Szukam jeansów biodrówek, ale nie takich, które tylko się
    nazywają "biodrówki", ale naprawdę nimi są-mają bardzo niski stan. Nie musze
    chyba dodawać, że musi to być minimum rozmiar 34 na długość (minimum, bo
    często nawet 34 nie starcza!!!). Mam więc prośbę, czy wiecie moze jakie firmy
    (ale nie za drogie, tak do 200 zł) produkują takie biodróweczki???? Bardzo
    proszę o rady. Aha, jestem ze Szczecina. Dzięki i pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • Gość: 666 Big Star IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.01.05, 18:44
        no to masz ten sam problem co ja. Też mam 175 cm i oblatałam wszystkie
        wranglery, lee, diversy i inne tego typu aż w końcu znalazłam w BIG STARZE.
        Bardzo niskie biodróweczki, lekko rozszerzone u dołu, są tak długie,że mogę je
        spokojnie ubrać do wysokich obcasów. Kosztowały 209 zeta, są z jednej z
        nowszych kolekcji. Do tego można u nich dostać fajne stringi do biodrówek,
        tanio, za 15 zeta.
        • Gość: Meg Re: Wrangler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 00:52
          Wrangler - kroj Megan. Cena ok 230pln. Niski stan, proste w kroju. Nizszych do
          tej pory nie znalazlam.
      • daino Re: Dłuugie jeansy biodrówki 23.01.05, 02:26
        te przykrotkie nogawki to zmora. z tego co pamietam w Polsce mial dluzsze
        wlasnie polecany Wrangler, Terranova, Mango. pamietam jak z 8 lat temu w
        Poznaniu znalazlam dlugie dzinsy(nie pamietam firmy - kupowane w centrum, za ok
        180zl?), mialy 36 dlugosc nogawki, co bylo rewelacja;)
        • Gość: Malka Re: Dłuugie jeansy biodrówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 10:08
          Wielkie dzięki za wszystkie rady!!
          Niestety, mierzyłam Megan, rzeczywiście są niziutkie w stanie (dla mnie bomba),
          ale 34 są za krótkie!!! Wstąpię do Big stara. Jeszcze raz dziękuję.

• Gość: zosia Dżinsy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 10:52
        "jeansy", "pazurki", "torebeczka", "papatki" dziewczyny nie bądźcie takie
        pretensjonalne....
        • kocikk Re: Dżinsy!!!! 23.01.05, 11:59
          Mam 180cm i jeansy kupuje zwykle w Zarze - b. dlugie i czasem b. nieskie biodr owki
          • Gość: Malka Re: Dżinsy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 17:58
            Niestety w Szczecinie Zary nia ma... :(
            • Gość: Malka Re: Dżinsy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 18:03
              Ale będę chyba niedługo w Poznaniu, więc może ktoś napisać ile kosztują mniej-
              więcej takie spodenki od Zary? Dziękuję.
        • Gość: Malka Re: Dżinsy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 17:59
          "Jeansy" czy "dżinsy", co za różnica??? Zrozumiałaś, ze chodzi o spodnie??
          Przecież o to mi chodziło. Pozdrawiam
          • kocikk Re: Dżinsy!!!! 23.01.05, 19:02
            ZARA- z reguły od 159 zl, teraz jeszcze mozna dostac z wyprzedaży juz za 100 zł
            • Gość: mordka Re: Dżinsy!!!! IP: 213.25.42.* 23.01.05, 20:38
              Ja równiez polecam Zare.Mam 175 cm. wzrostu i długie nogi przez co zawsze
              miałam problem z za krótkimi spodniami.A w Zarze jest naprawde duży wybór
              biodrówek.Też nie jestem z Warszawy ale po spodnie jeżdże tylko tam.Ceny
              ok.200zł.
      • Gość: kasia175cm Re: Dłuugie jeansy biodrówki IP: *.pl / 62.233.173.* 23.01.05, 20:44
        zobacz w carrefourze w big starze albo na krzywoustego koło placu kościuszki (w
        stronę bramy portowej)
        • kolorowe_domki Re: Dłuugie jeansy biodrówki 23.01.05, 23:17
          w zarze faktycznie sa długie spodnie :-) ja mam 182 cm.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka