Gość: mango IP: *.acn.waw.pl 27.01.05, 19:44 co sadzicie o tej firmie? jak wiele o niej wiecie? piszcie wszystko :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mango Re: mng IP: *.acn.waw.pl 27.01.05, 19:47 nigdzie nie znalazłam zadnych info o tej firmie chyba coś mi sie obiło o uszy,ze to projekty polskich tworcow? ...ale chyba nie :/ lubie ten sklep w GM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mango Re: mng IP: *.acn.waw.pl 27.01.05, 20:04 hmmmm ... kto szuka ten znajduje :) to hiszpańska firma! nawet stronke znalazłam ! ale pytanie : co sądzicie o Mango powielam :) Odpowiedz Link Zgłoś
pampa3 Re: mng 27.01.05, 21:00 www.mangoshop.com/index_p.jsp?idioma_p=ES&promo=29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mango Re: mng IP: *.acn.waw.pl 28.01.05, 18:19 juz tam trafilam, dzieki :) naprawde NIKT z was nie ma zdania o mango?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sangww Re: mng IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 18:28 mysle ze ciuchy niektore sa super. mam piekna torebke, widzialam 2 sezony temu fajna bluzke.ale generalnie duzo jest takich 'dziwkarskich' rzeczy, szczegolnie spodnie i kurteczki.zawsze wchodze niby mi sie wszystko podoba a w koncu nic nie kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: mng IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 18:29 ja mam. kiedys bardzo lubilam ten sklep,ale poznanski "oddzial" zmienil sie na sklep dla wymalowanych blondynek z karkami u boku,w sklepie leca "manieczki",ubrania sprowadzaja coraz brzydsze-mam porownanie z wroclawskim sklepem. Ubrania sa zbyt drogie w stosunku do jakosci,ktora jest naprawde bardzo przecietna... Marka jest klasy Zary,ale wole zdecydowanie Zare,bo ma lepsza jakosc,czasem ceny i wzornictwo. Aha,z Mango lubie plaszcze zimowe,tzn takie ocieplane "kolderki";). Irytuje mnie,ze wszedzie wciskaja swoje logo. Ale torebki maja calkiem fajne. amen:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mango Re: mng IP: *.acn.waw.pl 28.01.05, 18:33 dzieki :) "manieczki" hahhahhhahahha no tak ekspedientki, muzyka ... to wazny element sklepu, ktory moze skutecznie "odstraszac" ja chodze tylko do mango w Galerii Mokotow, ale tam na szczescie jest normalnie, kulturalnie i bez manieczek i karkow i blondynek :) Odpowiedz Link Zgłoś