Gość: gira IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 16:52 www.toya.net.pl/~zrobas/22.JPG ładna ta dziewczyna, prawda? Zdjecie ukradłam z poprzedniego watku, ale mysle ze autorka sie nie obrazi;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baret Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.chello.pl 17.02.05, 16:54 taka "plastikowa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilko Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 14:28 ładna Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 17.02.05, 16:55 buzia ładna, ale dresiarka z niej...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 17.02.05, 16:57 mnie nie podoba sie: - mieszkanie - ten ciec na kanapie - to dziewcze - zdjecie samo w sobie nie odczuwam potrzeby argumentacji Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 17.02.05, 17:07 ładna ale nie sliczna czy piękna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewcze z kanapy Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:04 Tralalumpek pewnie ladniejsza jestes co?Mlode to ladne a stare zakompleksione babsko to cos obrzydliwego fujjjjj Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 17.02.05, 20:36 Gość portalu: dziewcze z kanapy napisał(a): > Tralalumpek pewnie ladniejsza jestes co?Mlode to ladne a stare zakompleksione > babsko to cos obrzydliwego fujjjjj masz racje, stare zakompleksione babsko to cos obrzydliwego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewcze z kanapy Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:16 Uderz w stol a nozyce sie odezwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:46 no i sie stare nożyce odezwały,uuuuu cos skrzypi i piszczy??? Tralalalallabmbapupek Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 17.02.05, 22:03 ciekawym jest ze madre dziewczyny takich wpisow po sobie nie zostawiaja a szczepy o rozdwojonej jazni zawsze masz jakis kompleks wieku, problem z soba i dlatego wydaje ci sie ze jestes dowcipna? czy moze tak prymitywna ze w swoim srodowisku jak rzucisz haslo ze kobiety 40letnie to stare baby to wszyscy w okolicy mentalnego orgazmu dostana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 05:57 a moze tralalumpek to facet... co do dziewczyny, to powyzej sredniej, ale nic spcjalnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzaba Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.softlab.gda.pl 17.02.05, 22:49 Nieczęsto się z przedmówczynią zgadzam, ale tym razem w całej rozciągłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.zyg.brewet.pl 17.02.05, 17:12 pewnie, że ładna kiedy ma ślepia jak ja szkoda że pustak Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 17.02.05, 17:19 jezu ten ciec na kanapie mnie rozwalil:))))) ladna przecietna ladnoscia.a co niby w niej takiego nadzwyczajnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anuuulka Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 17:31 a zobacz to!!!!!!!!!!!!!! www.toya.net.pl/~zrobas/13.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 17.02.05, 18:44 Eeeeee, taka tam mandaryna w wersji home edition:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 19:42 ładną ma buzię Odpowiedz Link Zgłoś
martahelena Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 17.02.05, 21:28 zdjęcie wygląda troche jak z agencji towarzyskiej,dziewczyna też... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivre Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 17.02.05, 21:52 O rany, co za paskudny koles :/ fuuu. a dziewczyna? hmm.. nie jest brzydka, ale jakos..wole siebie :P Odpowiedz Link Zgłoś
beata825 Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 18.02.05, 17:58 haha mysle podobnie :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:09 a jaki to byl watek? daj linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miissii Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.02.05, 22:32 ogladałam ta dziewczyne na kilku jeszcze fotkach (nie na wszystkich taka olsniewajaca) .... z jedej strony uwazam,ze jest ladna "dobrze zrobiona" , wyglada na bogatą .... widac,że stac ja na solarke, barbi ciuszki, kosmetyczke ... z drugiej strony pomyślałam "ale dziwka" ... nie wiem czemu ... tak w sumie krzywdzaco .. nie chce sie przyznawac przed sobą, ale .... to chyba resentyment :/ jestem zazdrosna o takie "laski" ... czy chcialabym tak wygladac? jestem szczupla, brunetka, nie mam tragicznych ciuchow, najlepszych tez nie ... ojj nie wiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 09:21 bardzo, bardzo ladna, i na pewno ponad polska przecietna:) te, ktore tak nie mysla to wstretne zazdrosnice:))) Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 18.02.05, 09:39 Ja nie lubię tego typu urody- mało inteligentna twarz. No i.... dresiara... PS: NIE JESTEM ZAZDROSNA! Bo jestem o wiele ładniejsza... he he.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbie Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 10:14 Srtaszna tandeciara o tępym spojrzeniu nie rozumiem co wniej ładnego, wy chyba ładnych dziewczyn nie widzieliście! I nie jestem zazdrosna bo wszystkie moje kolezanki sa od niej ładniejsze i ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.02.05, 10:30 bardzo dobrze powiedziane.nastepna idiotka z jakas zawiscia.pewnie z takiego samego dresiarskiego grona. dziewczyna przecietna do bolu i nie ma co sie obrazac. znam milion ladniejszych i sama tez wygladam 100 razy lepiej.a kazdej tutaj sie zdaje ze jak zamiesci linki do zdjec to zaraz wszyscy napisza jaka piekna ect.smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.02.05, 11:13 smieszna kobieto-konfrontuje sie z rzeczywistoscia codziennie.i dlatego pisze to co pisze.kazda z podobnych tobie ,z braku laku i lepszych argumentow sadzi takie pierdoly.juz mnie to nawet nie dziwi.widzialas mnie?widzialas inne ktore tak pisza?to siedz cicho. jak ktos zamieszcza swoje zdjecie to niech sie nie dziwi komentarzom roznym. i jesli to jest dla ciebie nieprzecietna uroda to ci wspolczuje.chyba sie domyslam jak ty wygladasz:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 11:20 ps.calkiem niezle wygladam:) i nie mam kompleksow, nie jestem zawistna , umiem dostrzec tez piekno innych ludzi, nie tylko swoje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 10:56 nie jestem zawistna i nie jestem dresiara:) stwierdzilam jedynie, ze ta dziewczyna naprawde ma ladna buzke, i nie obchodza mnie dywagacje na temat:jest dresiara, czy nie.fajnie, ze macie takie wysokie poczucie wlasnej wartosci" jestem o wiele ladniejsza" , ale niestety pewnie w konfrontacji z rzeczywistoscia okazaloby sie, ze pewnie nie macie w sobie nic interesujacego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.02.05, 11:17 to bylo oczywiscie do dresiary:))izy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do seleny Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 11:23 uwierz mi, do dresiarskich klimatow mi daleko.:)) smiac mi sie tylko chce z lasek, ktore siedza przed kompami, potrafia tylko narzekac na wszystko i na wszystkich, w sobie w ogole wad nie widza, i tylko gadaja z nudow chyba jakie one piekne sa...ehhhhhh szkoda slow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do izy Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.02.05, 11:47 no widzisz nie dosc ze dresiara to jeszcze jasnowidzka.ale nie trafilas totalnie. a przed kompem nie siedze ciagle,cos ci sie z tej wscieklosci pomylilo. smiac mi sie chce z takich lasek ktore siedza przed kompem i pluja jadem na kazda ktora ma odwage napisac prawde o sobie.ze wyglada lepiej niz ktos tam.a co chcialabys zeby wszyscy pisali ze wygladaja beznadziejnie a jakies dresiarki ze swoimi "misiami" sa cud-miod?no to sorry. i blagam oszczedz mi swoich blyskotliwych odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 12:07 chodzi mi jedynie o pewien obiektywizm. ta dyskusja jest jalowa zreszta, nie zamierzam juz sie ku twej uciesze PIEKNA seleno odzywac:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:17 ta dziewczyna ma naprawde ladna, ciekawa twarz. niektore tutaj obecne uwazaja ze jak dresiara to zaraz pusta glupia lala, moze i macie racje, ale ta dziewczyna jest ladna niezaleznie od tego czy jest glupia czy inteligentna czy slucha jazzu czy techno Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 18.02.05, 13:19 Gość portalu: ania napisał(a): > ta dziewczyna ma naprawde ladna, ciekawa twarz. niektore tutaj obecne uwazaja > > ze jak dresiara to zaraz pusta glupia lala, moze i macie racje, ale ta > dziewczyna jest ladna niezaleznie od tego czy jest glupia czy inteligentna czy > slucha jazzu czy techno ta dziewczyna nie ma ladnej twarzy, ta dziewczyna ma pretensjonalna, nalana, bez wyrazu twarz, ot taka pospolita z grubsza obciosana Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 18.02.05, 12:35 Następny wątek, który przerodził się w przepychanki, typu "ja jestem ładniejsza od ciebie". W internecie każdy może być każdym i taka pisanina jest jedynie bełkotem. Dajcie linki do swoich zdjęć i można będzie ocenić waszą urodę, wybierzemy miss forum, włożymy na głowę wirtulaną koronę i zezwolimy na używanie nicka miss_forum_moda. A dziewczyna na zdjęciu jest ładna, tylko należy ją wystylizować na niedresiarę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza b_bbe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:07 otoz wlasnie o to mi caly czas chodzilo:))dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 18.02.05, 12:49 Dziewczyna jest ladna i zadbana, ale to zupelnie nie moj styl! Zazdroszcze urody naprawde niewielu kobietom. Taka laska musi byc naprawde piekna i ladnie sie ubierac. Tej ze zdjecia niczego nie zazdroszcze. Nawet wersalki :))))) Taki styl babrbie zupelnie mi nie pasuje, ale dziewczynie ze zdjecia nie odbiore ladnej buzi i zaangazowania w pielegnacje. A, ze ta wersalka i ten pan, coz jakby tam nawet Byoence siedziala, wygladaloby tak samo. Troche zbyt prywatnie by tego typu foty na net wrzucac. Trzeba miec odpowiednie tlo do prezentowania swojej urody, tutaj totalna porazka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry humorek Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:29 Raczej na forum nie biorę udział w dyskusjach typu: łada czy nie ładna..ale teraz czytając Was wsadzę swoich 5 groszy...Lepiej byłoby żeby wątek zatytułowany był : jak wam się podoba ta dziewczyna...ułatwiłoby myślę wyrażanie opinii... a jeżeli chodzi o postawione pytanie czy ładna ..odpowiem TAK ...nic jej nie brakuje...buzia ładna ...figura też niczego sobie...Nie oceniam wybaczcie wersalki i misia...tylko mówię o Niej ,że jest ładna.. Dodam jeszcze ,że to nie mój ideał urody ale trzeba przyznać ,,,że jest ładna.. ( pomijam oczywiście jej styl ..etc) Wg mnie mogłaby mieć jeszcze...bielszy uśmiech,,,tzn bielsze ząbki..ale ogólnie jest ładna ,,,i to trzeba przyznać....a czy się komuś podoba czy nie to już temat na inny wątek..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:35 Zgadzam się, że buźkę ma ładną, nie piękną, ale ładną. Tylko styl fatalny, taki dresiarsko - latarniany, tandetny po prostu. Figurkę ma taką sobie co widać na tym zdjeciu: www.toya.net.pl/~zrobas/25.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:12 skad w ogole sa te zdjecia? Odpowiedz Link Zgłoś
beata825 Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 18.02.05, 18:09 uuu rzeczywiscie ....dla mnie trohce za gruba i zero miesni :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiniorella Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 18.02.05, 14:58 połączenie Dody z Shariką Odpowiedz Link Zgłoś
beata825 Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 18.02.05, 18:07 nie rozumiem potrzeby zakładania takich watków ? czyzby jakies kompleksy ...? Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 18.02.05, 18:23 podsumujmy 1 ladna ale takich ladnych jest duzo.mysle ze ekscytacja jest mocno na wyrost 2 zgadzam sie z przedmowczynia:po co takie watki?kompleksy?jak jest taka piekna niech sie dowartosciuje w realu.najwidoczniej sa z tym jakies problemy. 3 nie kazdy ma potrzebe ujawniania swojej twarzy na forum[zwlaszcza GW:)]a dyskusje kobiet nad wygladem innej kobiety zawsze koncza sie tak samo czyli- pokaz jaka ty jestes.i kolko sie zamyka,oczywiscie podsycone mnostwem inwektyw. 4 na takie tematy najlepiej dyskutowac w realu-kazdy widzi jaki jest adwersarz i po klopocie.a tu tylko w nieskonczonosc bluzgi. 5 moze ktos sluzy rada jak sie zamieszcza takie linki ze zdjeciami?za cholere nie wiem a chcialabym na wszelki wypadek,jak mnie ktora mocniej wkurzy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
beata825 Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 18.02.05, 18:34 no własnie tez jestem ciekawa jak sie te zdjecia zamieszcza ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mooseman Problemy innej natury 18.02.05, 18:16 Brzydka nie jest. Ale jeśli to zdjęcie prywatne, to pewnie ona teraz się nie zastanawia nad własną urodą, a nad tym, jak ukręcić łeb temu ktosiowi, kto to wrzucił do sieci (nie mam na myśli inicjatorki wątku). Pewnie się nie spodziewała, jaka dyskusja wybuchnie na jej temat i ile epitetow, zasłużonych albo nie, forumowiczki napiszą. Ten łysy koleś też nie musi być zadowolony z oceny typu "face value". Być może rzeczywiście to jakiś palant, ale pozory mylą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adela Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 18:22 Ładna ale chyba niezbyt mądra (życiowo) skoro zadaje się z takim typiszczem... bryyy Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 18.02.05, 20:15 dziewczyna powiedziałabym pzrecietna..cała oprawa za to straszna...łacznie z tym"uroczym" dzentelmenem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aretse11 Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.upc-f.chello.nl 18.02.05, 20:17 brzydka nie jest..ale jakby sie przyjrzec..to nos ma taki sobie..usta waskie..hmm..widzialam ladniejsze..ale generalnie jest ok Odpowiedz Link Zgłoś