Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ładna ta dziewczyna, prawda?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 16:52
    www.toya.net.pl/~zrobas/22.JPG
    ładna ta dziewczyna, prawda? Zdjecie ukradłam z poprzedniego watku, ale mysle
    ze autorka sie nie obrazi;)
    Obserwuj wątek
      • Gość: baret Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.chello.pl 17.02.05, 16:54
        taka "plastikowa"
        • Gość: ilko Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 14:28
          ładna
      • titerlitury Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 17.02.05, 16:55
        buzia ładna, ale dresiarka z niej...:/
      • tralalumpek Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 17.02.05, 16:57
        mnie nie podoba sie:
        - mieszkanie
        - ten ciec na kanapie
        - to dziewcze
        - zdjecie samo w sobie

nie odczuwam potrzeby argumentacji
        • sowa_hu_hu Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 17.02.05, 17:07
          ładna ale nie sliczna czy piękna...
        • Gość: dziewcze z kanapy Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:04
          Tralalumpek pewnie ladniejsza jestes co?Mlode to ladne a stare zakompleksione
          babsko to cos obrzydliwego fujjjjj
          • tralalumpek Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 17.02.05, 20:36
            Gość portalu: dziewcze z kanapy napisał(a):

> Tralalumpek pewnie ladniejsza jestes co?Mlode to ladne a stare zakompleksione
            > babsko to cos obrzydliwego fujjjjj

masz racje, stare zakompleksione babsko to cos obrzydliwego
            • Gość: dziewcze z kanapy Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:16
              Uderz w stol a nozyce sie odezwa...
            • Gość: ??? Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:46
              no i sie stare nożyce odezwały,uuuuu cos skrzypi i piszczy??? Tralalalallabmbapupek
              • tralalumpek Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 17.02.05, 22:03
                ciekawym jest ze madre dziewczyny takich wpisow po sobie nie zostawiaja a
                szczepy o rozdwojonej jazni zawsze
                masz jakis kompleks wieku, problem z soba i dlatego wydaje ci sie ze jestes
                dowcipna? czy moze tak prymitywna ze w swoim srodowisku jak rzucisz haslo ze
                kobiety 40letnie to stare baby to wszyscy w okolicy mentalnego orgazmu dostana?
          • Gość: facet Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 05:57
            a moze tralalumpek to facet...
            co do dziewczyny, to powyzej sredniej, ale nic spcjalnego
        • Gość: zuzaba Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.softlab.gda.pl 17.02.05, 22:49
          Nieczęsto się z przedmówczynią zgadzam, ale tym razem w całej rozciągłości.
      • Gość: Richelieu* Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.zyg.brewet.pl 17.02.05, 17:12
        pewnie, że ładna kiedy ma ślepia jak ja
        szkoda że pustak
        • wildorchid Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 17.02.05, 17:19
          jezu ten ciec na kanapie mnie rozwalil:)))))
          ladna przecietna ladnoscia.a co niby w niej takiego nadzwyczajnego?
          • Gość: anuuulka Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 17:31
            a zobacz to!!!!!!!!!!!!!!

www.toya.net.pl/~zrobas/13.JPG
      • eirenne Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 17.02.05, 18:44
        Eeeeee, taka tam mandaryna w wersji home edition:P
        • Gość: ania Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 19:42
          ładną ma buzię
      • Gość: kk moim zdaniem bardzo ladna IP: *.jci.com 17.02.05, 20:13
      • daino tak, "cute" n/m 17.02.05, 20:47
      • martahelena Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 17.02.05, 21:28
        zdjęcie wygląda troche jak z agencji towarzyskiej,dziewczyna też...
      • Gość: Ivre Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 17.02.05, 21:52
        O rany, co za paskudny koles :/ fuuu. a dziewczyna? hmm.. nie jest brzydka, ale
        jakos..wole siebie :P
        • beata825 Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 18.02.05, 17:58
          haha mysle podobnie :D:D:D
      • Gość: ja Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:09
        a jaki to byl watek? daj linka
      • Gość: miissii Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.02.05, 22:32
        ogladałam ta dziewczyne na kilku jeszcze fotkach (nie na wszystkich taka
        olsniewajaca) .... z jedej strony uwazam,ze jest ladna "dobrze zrobiona" ,
        wyglada na bogatą .... widac,że stac ja na solarke, barbi ciuszki,
        kosmetyczke ... z drugiej strony pomyślałam "ale dziwka" ... nie wiem czemu ...
        tak w sumie krzywdzaco ..
        nie chce sie przyznawac przed sobą, ale .... to chyba resentyment :/
        jestem zazdrosna o takie "laski" ...
        czy chcialabym tak wygladac?
        jestem szczupla, brunetka, nie mam tragicznych ciuchow, najlepszych tez nie ...
        ojj nie wiem :(
      • Gość: iza Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 09:21
        bardzo, bardzo ladna, i na pewno ponad polska przecietna:) te, ktore tak nie
        mysla to wstretne zazdrosnice:)))
        • monia515 Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 18.02.05, 09:39
          Ja nie lubię tego typu urody- mało inteligentna twarz. No i.... dresiara...
          PS: NIE JESTEM ZAZDROSNA! Bo jestem o wiele ładniejsza... he he..
      • Gość: Barbie Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 10:14
        Srtaszna tandeciara o tępym spojrzeniu nie rozumiem co wniej ładnego, wy chyba
        ładnych dziewczyn nie widzieliście! I nie jestem zazdrosna bo wszystkie moje
        kolezanki sa od niej ładniejsze i ja też.
        • Gość: selena Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.02.05, 10:30
          bardzo dobrze powiedziane.nastepna idiotka z jakas zawiscia.pewnie z takiego
          samego dresiarskiego grona.
          dziewczyna przecietna do bolu i nie ma co sie obrazac.
          znam milion ladniejszych i sama tez wygladam 100 razy lepiej.a kazdej tutaj sie
          zdaje ze jak zamiesci linki do zdjec to zaraz wszyscy napisza jaka piekna
          ect.smieszne.
        • Gość: selena Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.02.05, 11:13
          smieszna kobieto-konfrontuje sie z rzeczywistoscia codziennie.i dlatego pisze
          to co pisze.kazda z podobnych tobie ,z braku laku i lepszych argumentow sadzi
          takie pierdoly.juz mnie to nawet nie dziwi.widzialas mnie?widzialas inne ktore
          tak pisza?to siedz cicho.
          jak ktos zamieszcza swoje zdjecie to niech sie nie dziwi komentarzom roznym.
          i jesli to jest dla ciebie nieprzecietna uroda to ci wspolczuje.chyba sie
          domyslam jak ty wygladasz:(((
          • Gość: iza Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 11:20
            ps.calkiem niezle wygladam:) i nie mam kompleksow, nie jestem zawistna , umiem
            dostrzec tez piekno innych ludzi, nie tylko swoje:)
      • Gość: iza Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 10:56
        nie jestem zawistna i nie jestem dresiara:) stwierdzilam jedynie, ze ta
        dziewczyna naprawde ma ladna buzke, i nie obchodza mnie dywagacje na temat:jest
        dresiara, czy nie.fajnie, ze macie takie wysokie poczucie wlasnej wartosci"
        jestem o wiele ladniejsza" , ale niestety pewnie w konfrontacji z
        rzeczywistoscia okazaloby sie, ze pewnie nie macie w sobie nic interesujacego.
        • Gość: selena Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.02.05, 11:17
          to bylo oczywiscie do dresiary:))izy
          • Gość: do seleny Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 11:23
            uwierz mi, do dresiarskich klimatow mi daleko.:)) smiac mi sie tylko chce z
            lasek, ktore siedza przed kompami, potrafia tylko narzekac na wszystko i na
            wszystkich, w sobie w ogole wad nie widza, i tylko gadaja z nudow chyba jakie
            one piekne sa...ehhhhhh szkoda slow...
            • Gość: do izy Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.02.05, 11:47
              no widzisz nie dosc ze dresiara to jeszcze jasnowidzka.ale nie trafilas
              totalnie.
              a przed kompem nie siedze ciagle,cos ci sie z tej wscieklosci pomylilo.
              smiac mi sie chce z takich lasek ktore siedza przed kompem i pluja jadem na
              kazda ktora ma odwage napisac prawde o sobie.ze wyglada lepiej niz ktos tam.a
              co chcialabys zeby wszyscy pisali ze wygladaja beznadziejnie a jakies dresiarki
              ze swoimi "misiami" sa cud-miod?no to sorry.
              i blagam oszczedz mi swoich blyskotliwych odpowiedzi.
              • Gość: iza Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 12:07
                chodzi mi jedynie o pewien obiektywizm. ta dyskusja jest jalowa zreszta, nie
                zamierzam juz sie ku twej uciesze PIEKNA seleno odzywac:p
              • Gość: ania Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:17
                ta dziewczyna ma naprawde ladna, ciekawa twarz. niektore tutaj obecne uwazaja
                ze jak dresiara to zaraz pusta glupia lala, moze i macie racje, ale ta
                dziewczyna jest ladna niezaleznie od tego czy jest glupia czy inteligentna czy
                slucha jazzu czy techno
                • tralalumpek Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 18.02.05, 13:19
                  Gość portalu: ania napisał(a):

> ta dziewczyna ma naprawde ladna, ciekawa twarz. niektore tutaj obecne
                  uwazaja
                  >
                  > ze jak dresiara to zaraz pusta glupia lala, moze i macie racje, ale ta
                  > dziewczyna jest ladna niezaleznie od tego czy jest glupia czy inteligentna
                  czy
                  > slucha jazzu czy techno

ta dziewczyna nie ma ladnej twarzy, ta dziewczyna ma pretensjonalna, nalana,
                  bez wyrazu twarz, ot taka pospolita z grubsza obciosana
      • b_bb Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 18.02.05, 12:35
        Następny wątek, który przerodził się w przepychanki, typu "ja jestem ładniejsza
        od ciebie". W internecie każdy może być każdym i taka pisanina jest jedynie
        bełkotem. Dajcie linki do swoich zdjęć i można będzie ocenić waszą urodę,
        wybierzemy miss forum, włożymy na głowę wirtulaną koronę i zezwolimy na używanie
        nicka miss_forum_moda.

A dziewczyna na zdjęciu jest ładna, tylko należy ją wystylizować na niedresiarę.
        • Gość: iza b_bbe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:07
          otoz wlasnie o to mi caly czas chodzilo:))dzieki
      • deczko Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 18.02.05, 12:49
        Dziewczyna jest ladna i zadbana, ale to zupelnie nie moj styl!

Zazdroszcze urody naprawde niewielu kobietom. Taka laska musi byc naprawde
        piekna i ladnie sie ubierac. Tej ze zdjecia niczego nie zazdroszcze. Nawet
        wersalki :)))))

Taki styl babrbie zupelnie mi nie pasuje, ale dziewczynie ze zdjecia nie
        odbiore ladnej buzi i zaangazowania w pielegnacje.

A, ze ta wersalka i ten pan, coz jakby tam nawet Byoence siedziala, wygladaloby
        tak samo. Troche zbyt prywatnie by tego typu foty na net wrzucac. Trzeba miec
        odpowiednie tlo do prezentowania swojej urody, tutaj totalna porazka.
      • Gość: dobry humorek Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:29
        Raczej na forum nie biorę udział w dyskusjach typu: łada czy nie ładna..ale
        teraz czytając Was wsadzę swoich 5 groszy...Lepiej byłoby żeby wątek
        zatytułowany był : jak wam się podoba ta dziewczyna...ułatwiłoby myślę
        wyrażanie opinii... a jeżeli chodzi o postawione pytanie czy ładna ..odpowiem
        TAK ...nic jej nie brakuje...buzia ładna ...figura też niczego sobie...Nie
        oceniam wybaczcie wersalki i misia...tylko mówię o Niej ,że jest ładna.. Dodam
        jeszcze ,że to nie mój ideał urody ale trzeba przyznać ,,,że jest ładna..
        ( pomijam oczywiście jej styl ..etc)
        Wg mnie mogłaby mieć jeszcze...bielszy uśmiech,,,tzn bielsze ząbki..ale ogólnie
        jest ładna ,,,i to trzeba przyznać....a czy się komuś podoba czy nie to już
        temat na inny wątek.....
      • Gość: mała Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:35
        Zgadzam się, że buźkę ma ładną, nie piękną, ale ładną. Tylko styl fatalny, taki
        dresiarsko - latarniany, tandetny po prostu. Figurkę ma taką sobie co widać na
        tym zdjeciu:

www.toya.net.pl/~zrobas/25.JPG
        • Gość: ? Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:12
          skad w ogole sa te zdjecia?
        • beata825 Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 18.02.05, 18:09
          uuu rzeczywiscie ....dla mnie trohce za gruba i zero miesni :)
      • kiniorella Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 18.02.05, 14:58
        połączenie Dody z Shariką
      • beata825 Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 18.02.05, 18:07
        nie rozumiem potrzeby zakładania takich watków ? czyzby jakies kompleksy ...?
        • wildorchid Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 18.02.05, 18:23
          podsumujmy
          1 ladna ale takich ladnych jest duzo.mysle ze ekscytacja jest mocno na wyrost
          2 zgadzam sie z przedmowczynia:po co takie watki?kompleksy?jak jest taka piekna
          niech sie dowartosciuje w realu.najwidoczniej sa z tym jakies problemy.
          3 nie kazdy ma potrzebe ujawniania swojej twarzy na forum[zwlaszcza GW:)]a
          dyskusje kobiet nad wygladem innej kobiety zawsze koncza sie tak samo czyli-
          pokaz jaka ty jestes.i kolko sie zamyka,oczywiscie podsycone mnostwem inwektyw.
          4 na takie tematy najlepiej dyskutowac w realu-kazdy widzi jaki jest adwersarz
          i po klopocie.a tu tylko w nieskonczonosc bluzgi.
          5 moze ktos sluzy rada jak sie zamieszcza takie linki ze zdjeciami?za cholere
          nie wiem a chcialabym na wszelki wypadek,jak mnie ktora mocniej wkurzy:))
          • beata825 Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 18.02.05, 18:34
            no własnie tez jestem ciekawa jak sie te zdjecia zamieszcza ? :))
      • mooseman Problemy innej natury 18.02.05, 18:16
        Brzydka nie jest. Ale jeśli to zdjęcie prywatne, to pewnie ona teraz się nie zastanawia nad własną urodą,
        a nad tym, jak ukręcić łeb temu ktosiowi, kto to wrzucił do sieci (nie mam na myśli inicjatorki wątku).
        Pewnie się nie spodziewała, jaka dyskusja wybuchnie na jej temat i ile epitetow, zasłużonych albo nie,
        forumowiczki napiszą. Ten łysy koleś też nie musi być zadowolony z oceny typu "face value". Być może
        rzeczywiście to jakiś palant, ale pozory mylą.
      • Gość: adela Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 18:22
        Ładna ale chyba niezbyt mądra (życiowo) skoro zadaje się z takim typiszczem...
        bryyy
      • stephanie_s Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 18.02.05, 20:15
        dziewczyna powiedziałabym pzrecietna..cała oprawa za to straszna...łacznie z
        tym"uroczym" dzentelmenem
      • Gość: aretse11 Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.upc-f.chello.nl 18.02.05, 20:17
        brzydka nie jest..ale jakby sie przyjrzec..to nos ma taki sobie..usta
        waskie..hmm..widzialam ladniejsze..ale generalnie jest ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka