Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Klasa i styl

22.02.05, 00:20
    Nie tak dawno na tym forum wyżywałyśmy się nad naszymi rodzimymi "gwiazdami" i
    ich kieckami na jakiejś uroczystej gali.
    Popatrzcie teraz na te, które mają nieograniczony wybór wielkich stylistów,
    kreatorów, ogromne pieniądze i możliwości. Czyżby zabrakło w ich rezydencjach
    luster?

Pierwsza odsłona, moja faworytka w dniu dzisiejszym- Janet Jackson:
    cache.eonline.com/Gossip/Fashion/Images2005/dupri.jackson.021605.jpg
    Kelly zawsze wygląda olśniewająco:
    cache.eonline.com/Gossip/Fashion/Images2005/osbourne.kelly.021405.jpg
    Styl S.J. Parker zachwyca wiele tutejszych forumowiczek. Hmm, tym razem z
    pewnością coś się nie udało:
    cache.eonline.com/Gossip/Fashion/Images2005/parker.sarah.j.020805.jpg
    Ta suknia wygląda fatalnie z obu stron:
    cache.eonline.com/Gossip/Fashion/Images2005/clarkson.kelly.020405.jpg
    Topmodelka i rockman, pięknie się prezentują zarówno razem, jak i osobno:
    cache.eonline.com/Gossip/Fashion/Images2005/kid.rock.electra.012605.jpg
    Oj, ta pani przedobrzyła zdecydowanie:
    cache.eonline.com/Gossip/Fashion/Images2005/cuthbert.elisha.011905.jpg
    Stara prawda, że szata zdobi człowieka. Inna szata może fatalnie oszpecić:
    cache.eonline.com/Gossip/Fashion/Images2005/christensen.erika.011905.jpg
    To tylko kilka przykładów. Wielkie gale, wielkie gwiazdy, lecz żadne pieniądze
    nie pomogą, gdy nie ma za grosz gustu.
    ;)
    Obserwuj wątek
      • klara-klara Re: Klasa i styl 22.02.05, 01:08
        hahaah
        Janet zdecydowanie powinna zaprzestac dalszego powiekszania sobie piersi, az ja do przodu przeginaja;))
        • Gość: ada Re: Klasa i styl IP: *.cable.mindspring.com 22.02.05, 02:07
          Niezle naprawde ,ale oni ubieraja sie roznie raz dobrze innym razem popelniaja
          gafy.Wyjatkiem jest K.Osborn -fatalny styl ,a jej matka bardzo elegancka kobieta.
          Dla mnie jedna z najgozej ubranych jest l.Sobieski
          www.leeleesobieski.stopklatka.pl/
      • zettrzy Re: Klasa i styl 22.02.05, 03:39
        alez to stylisci narzucaja styl gwiazdom - one same naprawde niewiele maja do
        powiedzenia. A ze wybieraja takich a nie innych? Szczerze mowiac, ja widze tyle
        ciuchow podobnych do tego co na wybranych zdjeciach, ze chyba nawet bym nie
        zauwazyla tych roznych dziwactw. Zreszta - popatrzmy na mode bogatych dam w
        perspektywie historycznej - kiedy byla ladna? Dla mnie np. nie ma nic
        paskudniejszego niz krynolina, mimo ze trafiaja sie wyjatkowe okazy - a jednak
        krynoliny stanowily uniform klas pienieznych przez jakies 300 lat, a i teraz
        wiele kobiet bardzo je lubi i nosi np. do slubu. Po prostu badzmy szczerzy -
        osoby ubrane w celu wywolania efektu nie moga wybierac "dobrego gustu", bo
        takowy bardzo rzadko pasuje do "gwiazdowych" wyjsc.
        • b_bb Re: Klasa i styl 22.02.05, 10:10
          zettrzy napisała:
          > Po prostu badzmy szczerzy -
          > osoby ubrane w celu wywolania efektu nie moga wybierac "dobrego gustu", bo
          > takowy bardzo rzadko pasuje do "gwiazdowych" wyjsc.

Zależy, o jaki efekt chodzi. Czy ma wywołać szok, strach, przerażenie, plotki w
          brukowej prasie, czy może ma zachwycić, podkreślić zgrabną figurę, wypracowaną w
          bólach, odmłodzić i spowodować lawinę propozycji do filmów/koncertów/reklam...
          Są gwiazdy, które wyróżniają się strojem, a jednak nie oszpecają się nim.
          Stylista może narzucić styl tej gwieździe, która nie ma pojęcia, czego chce, nie
          wie, co jest ładne, w czym wygląda dobrze, a co powinna zostawić w przymierzalni.
      • Gość: dobry humorek Re: Klasa i styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 10:29
        myślę ,że te gafy(nie twierdzę,że wszystkie) ..wynikają z tego,że te panie chcą na siłę być oryginalne za wszelką cenę..i być może wszelkie prośby ich stylistów nie mają znaczenia..bo skoro Ona jest gwiazdą to może wszystko, wsadza więc swoje 5 groszy a skutki często są jak widać w załączonych przez
        b_ bb fotkach są opłakane...jest chyba jeszcze druga strona medalu,że wypada od czasu do czasu czymś zwrócić na siebie uwagę..nie koniecznie talentem ;-) może w tym tkwi jakaś strategia... nie ważne jak o nich mówią ,,, ważne ,że wogóle mówią ;-)
        • zettrzy Re: Klasa i styl 22.02.05, 12:51
          Gość portalu: dobry humorek napisał(a):

> w tym tkwi jakaś strategia... nie ważne jak o nich mówią ,,, ważne ,że wogóle
          > mówią ;-)

otoz to - dac sie DOSTRZEC, a gust mozna zostawic kobietom ktore ubieraja sie
          dla siebie a nie dla natychmiastowego efektu
      • alicie Re: Klasa i styl 22.02.05, 10:40
        Ja już dawno się przekonałam, że pieniądze i rzeczona klasa, styl i wyczucie
        smaku nie idą w parze. Milionowe gaże nie gwarantują eleganckiego wyglądu, co
        pięknie wykazała b_bb;), choć są idealnym narzędziem:)i dają możliwość
        przebierania w kreacjach najlepszych kreatorów.
        Pozdrawiam
      • Gość: złośliwa Re: Klasa i styl IP: *.icpnet.pl 22.02.05, 21:29
        dwie fotki Keiry Knightly:
        www.actressarchives.com/display.php?g=keira&img=1248459_Keira_Grani.jpg
        www.actressarchives.com/display.php?g=keira&img=KeiraKnigh_Spell_3000491_600.jpg

fotka Zety-Jones:
        www.actressarchives.com/display.php?g=catherine&img=CatherineK_Grani_108390_600.jpg

Scarlett Johannson
        www.actressarchives.com/display.php?g=scarlett&img=4047683_Scarl_Grani.jpg

Przykładów można mnożyć...
        • Gość: sanggw Re: Klasa i styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:35
          scarlett wyglada slicznie!
        • tralalumpek Re: Klasa i styl 22.02.05, 21:40
          Gość portalu: złośliwa napisał(a):

> fotka Zety-Jones:
          > www.actressarchives.com/display.php?g=catherine&img=CatherineK_Grani_108390_600.jpg
          >

to nie jest ta osoba o ktorej piszesz
        • tralalumpek Re: Klasa i styl 22.02.05, 21:40
          Gość portalu: złośliwa napisał(a):

> fotka Zety-Jones:
          > www.actressarchives.com/display.php?g=catherine&img=CatherineK_Grani_108390_600.jpg
          >

to nie jest ta osoba o ktorej piszesz
        • merteuil Re: Klasa i styl 22.02.05, 21:43
          pani na zdjeciu,ktora podpisalas jako Catherine Zeta-Jones to wcale nie ona:)
          To jest Catherine Keener,znana chocby z filmu "Being John Malkovich"

a co do Scarlett to nawet mi sie tu podoba,widzialam ja w gorszych
          wydaniach,chocby na rozdaniu nagrod mtv
          images.zap2it.com/20040706/mtvmovieawards2004/009_scarlettjohansson2_mtvmovieawards2004.jpg
          choc generalnie podoba mi sie jej styl

zreszta wiekszosc gwiazd zalicza wpadki ubraniowe:)
        • Gość: ilaria Re: Klasa i styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 22:44
          Keira na pierwszym zdjęciu wygląda ślicznie (ta jej figurka i płaski brzuszek),
          Scarlett też ok, ale powinna zmienić kolor szminki.
      • tralalumpek Re: Klasa i styl 22.02.05, 21:48
        b_bb napisała:

> Styl S.J. Parker zachwyca wiele tutejszych forumowiczek. Hmm, tym razem z
        > pewnością coś się nie udało:
        > cache.eonline.com/Gossip/Fashion/Images2005/parker.sarah.j.020805.jpg

ta kobieta ze swoja konstrukcja nog jest straszna i powinna troche bardziej
        uwazac przy doborze garderoby
        • merteuil Re: Klasa i styl 22.02.05, 21:59
          moze i SJP nie jest klasycznie piekna,ba,moze wrecz brzydka ze swoja budowa i
          jakby konska twarza,ale cos mnie w niej fascynuje:) I podoba mi sie,jak
          ubierala sie grana przez nia bohaterka w "Seksie w wielkim miescie",a takze jak
          w wiekszosci przypadkow ubiera sie sama Sarah,np.
          www.kleo.ru/items/news/sarah-jessica-parker.jpg
          www.britain.tv/images/model_pic/sarahjessicaparker.gif
          cache.eonline.com/Gossip/Fashion/Images2003/parker.062303.jpg
          i.cnn.net/cnn/interactive/entertainment/0409/gallery.redcarpet/gallery.sarah.jessica.ap.jpg
          • tralalumpek Re: Klasa i styl 22.02.05, 22:09
            dobrze ujelas, ja juz nie chcialam pisac ale dokladnie takie samo zdanie
            chcialam napisac: ma konska twarz, jakies takie kosciste gabaryta i te nogi!!!
            • merteuil Re: Klasa i styl 22.02.05, 22:19
              www.icircle.com/images/library/asis46200444136PM.jpg ;)

@bez_mapy ->jako ze Cie obsesyjnie sledze,to przypominam,ze mialas isc sobie
              cos poczytac:>
          • bez_mapy Re: Klasa i styl 22.02.05, 22:14
            Na trzecim zdjęciu wygląda okropnie! Na pozostałych fajnie, ale nie
            olśniewająco!
      • Gość: złośliwa Re: Klasa i styl IP: *.icpnet.pl 23.02.05, 08:01
        a oto fotki Amber Valetty:
        www.actressarchives.com/display.php?g=amber&img=2616823_Amber_Kambo.jpg
        www.actressarchives.com/display.php?g=amber&img=valletta011.jpg
        no comments...
      • alicie Re: Klasa i styl 23.02.05, 10:46
        słuchajcie, a może one są szantażowane?!
        Przychodzi taki kreator do Janet Jackson i mówi, pokaż się w mojej kiecce, to
        nasz sekret zostanie między nami...
        co o tym sądzicie:)

ps więcej linków, cieszą one me oczy:)
        • merteuil Re: Klasa i styl 23.02.05, 15:29
          heh,na forum uroda ktos zamiescil link ze zdjeciami Britney Spears - najlepsze
          chyba jest to:
          img75.exs.cx/img75/3913/britneymall27cw.jpg
          cala Britney - klasa i styl;P
          • Gość: ilaria Re: Klasa i styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 15:38
            To też jest niezłe:
            www.wizaz.pl/w-agora/getfile.php?key=1091545312&att_id=35144&site=ogloszenia&bn

No i to, biorąc pod uwagę, że Britney została kiedyś uznana za posiadaczkę
            najlepszego ciała na świecie:
            www.wizaz.pl/w-agora/getfile.php?key=1091549631&att_id=35153&site=ogloszenia&bn
            www.wizaz.pl/w-agora/getfile.php?key=1091561729&att_id=35189&site=ogloszenia&bn
            www.wizaz.pl/w-agora/getfile.php?key=1091549565&att_id=35152&site=ogloszenia&bn

Ale jeśli chodzi o klasę i styl to Aguilera rządzi:
            www.wizaz.pl/w-agora/getfile.php?key=1091544788&att_id=35125&site=ogloszenia&bn
            www.wizaz.pl/w-agora/getfile.php?key=1091544788&att_id=35126&site=ogloszenia&bn
            www.wizaz.pl/w-agora/getfile.php?key=1091658003&att_id=35305&site=ogloszenia&bn
            • Gość: ilaria Re: Klasa i styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 15:41
              Chyba się nie otwiera... tutaj macie całą kolekcję:
              www.wizaz.pl/w-agora/download_thread.php?site=ogloszenia&bn=ogloszenia_ploteczki&thread=1091537385
              • b_bb Re: Klasa i styl 23.02.05, 17:06
                O rety! Galeria Britney powalająca.
                Zaczęłam współczuć tej dziewczynie: skłonności do tycia i atak trądziku, gdy
                zarabia się na życie głównie wyglądem to tragedia. O stylu nie wspomnę, bo żałość...
                • Gość: ilaria Re: Klasa i styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 17:30
                  Że też tyle zwykłych dziewczyn ma kompleksy:
                  deansplanet.com/beyonce_beach.html
                  deansplanet.com/britney_spears-white_bikini.html
                  deansplanet.com/cameron_diaz_zit.html
                  deansplanet.com/jlo.html
      • bez_mapy Re: Klasa i styl 23.02.05, 23:06
        Mój typ:
        img02.allegro.pl/photos/oryginal/43/4306/430689/43068901

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka