Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Włosy na...

IP: *.chello.pl 18.03.05, 15:38
    elo jakie macie wlosy na... no wicie czym ehhe :P dlugie, ogolone?
    Obserwuj wątek
      • Gość: lulka77 Re: Włosy na... IP: *.localnetwork.pl / 217.17.40.* 18.03.05, 15:45
        Ja mam dredy. Ostatnio byłam w Londynie i tam na każdej orgietce zarówno
        kolesie jak i kobieki miały olbrzymie dredziory. U nas ta moda na dredy w
        miejscach intymnych odbiła się tylko echem w postaci spodni "z krokiem w
        kolanach". no bo jak to jasnej, CIASNEJ wytłumaczyc fakt, że te dredy musiały
        sie gdzieś zmiścić.
        Natomiast w Paryzu królowały spodnie z dodatkową trzecia nogawką, co by se te
        dredy upchać - też pomysł, nie?
        Jak chcesz być JAZZY to koniecznie zrób dredy.
        L.
      • Gość: kasia Re: Włosy na... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:45
        ja tam jestem bardzo mocno wygolona i psuje to caBkowicie mojemu chlopakowi
        • ogolony_penis1983 Re: Włosy na...moim penisie 30.03.05, 03:00
          Mam na imię Bartek mam wygolone jajka i włosy łonowe.Jest zajebiście jest
          kozacko i jest przejżyście
      • Gość: blea Re: Włosy na... IP: *.chello.pl 18.03.05, 15:46
        taaaaa, mamy włosy na nogach
      • kalooo Re: Włosy na... 18.03.05, 15:46
        no powiedz na czym,no mówże nie trzymaj nas w niepewności...! Eehhh...
        • miska_malcova Re: Włosy na... 18.03.05, 17:29
          ja jednak poczekam, aż sie autorka ośmieli, wicie? :-D
      • Gość: nadinka Re: Włosy na... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.03.05, 18:10
        nie wimy ;) ale jezeli chodzi o moje piety, to nie rosna. przed chwila sprawdzilam
        • Gość: nadinka Re: Włosy na... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.03.05, 18:11
          znaczy wlosy na pietach nie rosna :-D
          • miska_malcova Re: Włosy na... 18.03.05, 20:13
            widzę, że się nie ośmieli :-)
      • bez_mapy Re: Włosy na... 18.03.05, 20:52
        Ja nie mam wcale. Są one całkowicie zbędne. Niektóre kobiety nie robią
        depilacji intymnej twierdząc, że włosy łonowe chronią przed bakteriami itp.
        Bzdura! Mój ginekolog wyjaśnił mi, że włosy łonowe były rzeczywiście kiedyś
        potrzebne, bo kobiety nie nosiły bielizny, rzadziej się myły itp., ale to było
        w zamierzchłych czasach - teraz te włosy są całkowicie zbędne, a wręc
        niepożądane.
        • Gość: nadinka Re: Włosy na... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.03.05, 22:21
          hmm.. wiesz, majac do wyboru cieple bawelniane majty [zima jest, nie?] i
          naturalne futro wybieram futro ;)) jakis uraz mam do bielizmy...

> Bzdura! Mój ginekolog wyjaśnił mi, że włosy łonowe były rzeczywiście kiedyś
          > potrzebne, bo kobiety nie nosiły bielizny, rzadziej się myły itp.,

o tak wlosy plus rzadkie mycie zestawienie wrecz idealne, czyz nie? ;)
          • bez_mapy Re: Włosy na... 18.03.05, 22:29
            Chodzi o to, że włosy łonowe chroniły kiedyś przed zarazkami - teraz od tego
            jest bielizna i wcale nie muszą to być bawełniane majty! A tak poza tym, to jak
            ktoś ma "futro", to pasują mu tylko majtasy, bo spod innych te kłaki będą
            wystawać.
            • Gość: nadinka Re: Włosy na... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 19.03.05, 15:31
              i wlasnie z tego powodu nosze reformy w kolorze majtkowego rozu. wygodne i
              urocze ;))
          • Gość: l Re: Włosy na... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 15:55
            > hmm.. wiesz, majac do wyboru cieple bawelniane majty [zima jest, nie?] i
            > naturalne futro wybieram futro ;)) jakis uraz mam do bielizmy...

Nie kumam, zimą trzeba zapuszczać futro w celu ofrzani się :)? ja mam tylko
            cieniutki pasek i jakoś nie marznę, a noszę zwykłą bieliznę, nie ocieplaną.
            • Gość: nadinka Re: Włosy na... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 19.03.05, 16:00
              ok, glupoty napisalam, przyznaje sie :)
              ale watek byl glupi to napisalam co mi slina na jezyk przyniesie ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka