Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Victoria's secret- nie polecam

IP: *.crowley.pl 22.03.05, 13:57
    Własnie dostałam przesyłkę z bluzką victoria's secret i jestem w szoku, jaka
    to szmata-koszmar. Nie jest to warte swojej ceny, na zdjeciach bluzeczka
    wygladała bosko, a w rzeczywistosci tragedia. Dlatego nikomu nie polecam ich
    ubranek, na temat bielizny sie nie wypowiadam, bo nie miałam...
    Obserwuj wątek
      • bez_mapy Re: Victoria's secret- nie polecam 22.03.05, 14:03
        Napewno podróba.
        • ola7 Re: Victoria's secret- nie polecam 22.03.05, 14:07
          prawdopodobnie podrobka, VS rzeczy sa uszyte z bardzo dobrych gatunkowo
          materialow, chociaz wiadomo ze zawsze moze znalezc sie jakis feler...
          no nic probuj zwrocic to Panu ktory to sprzedaje, przepros powiedz ze wg Ciebie
          to nie oryginal..niech zwroci kase
          pa
          • misae Re: Victoria's secret- nie polecam 22.03.05, 14:10
            jak to jest mozliwe ze rzeczy zakupione na stronach oficjalnych VS sa
            podrobkami??? I o jakiego Pana Ci chodzi :-O
            • ola7 Re: Victoria's secret- nie polecam 22.03.05, 14:15
              przepraszam myslalam ze to przez allegro..no tak, sorry...no to jest
              problem..chociaz ja nigdy sie nie spotkalam ze zlym gatunkiem tych rzeczy:)
      • misae Re: Victoria's secret- nie polecam 22.03.05, 14:06
        a ktora bluzke konkretnie zamowilas?
        • Gość: agaa Re: Victoria's secret- nie polecam IP: *.crowley.pl 22.03.05, 14:20
          Myślicie, że to podróba, a czekałam na przesyłkę 3 tyg, jakby ze stanów szła,
          hmm..., kupiłam na allegro, niestety nie ma już jej w nowej kolekcji, więc nie
          zamieszczę linka. Bluzka w katalogu była czerwona( moja jest jakby sprana
          czerwona, niewiem, co to za kolor), materiał wygladał na porządny( a taki nie
          jest).
          • Gość: agaa Re: Victoria's secret- nie polecam IP: *.crowley.pl 22.03.05, 14:22
            www.allegro.pl/show_item.php?item=43269652znalazłam..
            • ola7 Re: Victoria's secret- nie polecam 22.03.05, 14:25
              agaa, zwroc to i tyle
              nie wystawiaj negatywa bo nie masz za co, na tym etapie..to tylko Twoj domysl a
              za to nie powinno sie wystawiac negatywow
              • misae Re: Victoria's secret- nie polecam 22.03.05, 14:27
                ale historie o zemscie, szok! Co to za serwis...ja bym nigdy tam nie kupila!!!
            • ola7 Re: Victoria's secret- nie polecam 22.03.05, 14:28
              bluzeczka jet sliczna
          • misae Re: Victoria's secret- nie polecam 22.03.05, 14:22
            o rany to cie oszukano, sprobuj zwrocic! wystaw negatywna opinie!nie kupuje na
            allegro, kupuje czasami na ebay ale tylko od ludzi ktorzy maja duzo pozytywnych
            opini!
            • Gość: agaa Re: Victoria's secret- nie polecam IP: *.crowley.pl 22.03.05, 14:25
              Ta osoba tez ma same pozytywne i sprzedaje tylko vs, ale to mi jednak na
              oryginał wyglada, metka i cała reszta ok, tylko kolor i materiał do d...
              • ola7 Re: Victoria's secret- nie polecam 22.03.05, 14:26
                ale jednak napisz do tego kogos z prosba o zwrot pieniedzy..bo kolor inny niz
                na fotce a to argument do zwrotu
              • Gość: agaa Re: Victoria's secret- nie polecam IP: *.crowley.pl 22.03.05, 14:28
                zwrot nie wchodzi juz w grę, miałam ją raz na sobie, chcialam sie do tej rzeczy
                przekonac i nic, pozostał niesmak..
                • ola7 Re: Victoria's secret- nie polecam 22.03.05, 14:29
                  no to rzeczywiscie Twoja strara trzeba bylo atakowac po zakupie
                • misae Re: Victoria's secret- nie polecam 22.03.05, 14:30
                  moim zdaniem 21 punktow dla osoby sprzedajacej to jest prawie nic! a wogole czy
                  mozna sie dowiedziec czy te punkty sa nabyte przy sprzedawaniu czy kupowaniu?
                  • ola7 Re: Victoria's secret- nie polecam 22.03.05, 14:33
                    misae, obok masz napisane czy komentarz pochodzi od kupujacego czy
                    sprzedajacego, mozesz takze wejsc w numer i tam zobaczyc za jaka rzecz otrzymal
                    komentarz
                    • misae Re: Victoria's secret- nie polecam 22.03.05, 14:36
                      no juz widzialam, mimo wszystko na ebay kupuje tylko u tych co maja wiecej niz
                      100 indywidualnych opinii przy sprzedazy, o allegro slyszalam rozne historie
                      lacznie z taka ze zamiast aparatu fotograficznego ktos otrzymal kartofle (to
                      nie zart)!!!
              • daino Re: Victoria's secret- nie polecam 22.03.05, 14:29
                nie przepadam za VS ale jakosciowo to tam nic nie powinno byc zle.
                najwazniejsze pytanie: jaka to metka? bo VS sprzedaje ciuchy z "moda
                international" nie ma wlasnej, z "Victoria'scSecret" - to jedynie pizamy
                i "meskie" podkoszulki.
                • Gość: agaa Re: Victoria's secret- nie polecam IP: *.crowley.pl 22.03.05, 14:35
                  wiem, na metce jest: moda interiational, cóż wyleczyłam sie skutecznie z tej
                  marki..
              • helena25 Re: Victoria's secret- nie polecam 22.03.05, 14:33
                Moze mialas inne oczekiwania??? Ta bluzeczka pochodzi z linii daily tees, a to
                sa poprostu bawelniane bluzki i koszulki z dlugimi rekawami. Ot takie zwykle
                bawelny za pare dolcow, zadne wielkie halo, dobre na weekend do dzinsow.

Niestety na zdjeciach katalogowych rzeczy wygladaja lepiej niz w
                rzeczywistosci, choc ja nigdy nie trafilam na cos ewidentnie rozczarowujacego.

Nikogo nie bronie, bo Sprzedawcy tez wychwalaja VS jak osmy cud swiata. A to
                zwykle rzeczy fajne i mniej fajne. Jakbym miala cos polecic, to jedwabie i
                kaszmiry. Sa OK.

H.
                • helena25 Re: Victoria's secret- nie polecam 22.03.05, 14:42
                  aha - polecam tez buty - one wyjatkowo wygladaja lepiej, niz na zdjeciach!
            • misae Re: Victoria's secret- nie polecam 22.03.05, 14:26
              no widze, bluzka wyglada fajnie! wystaw koniecznie negatywna opinie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka