Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    03.04.05, 21:16
    KOszmar!! Kupiłam półbuciki, chodze w nich 4 dzień. Niesamowicie pokaleczyłam
    sobie pięty, czy zdarza wam się poobdzierac pięty? Jaki szybki ratunek dla
    pięt?
    Obserwuj wątek
      • ziyi Re: Buty 03.04.05, 21:21
        Hmmmmm...... Znam to doskonale. Mnie nawet niektore adidasy potrafia obcierac
        wiec kupuje tylko buty mieciutkie. Juz kilka par cudownych butow stoi na polce
        nieuzywana :-( Mozesz kupic plyn do zmiekczania butow, albo rozbic je mlotkiem.
        Ranke najlepiej zaklej plastrem.
      • Gość: monika Re: Buty IP: *.plock.mm.pl 03.04.05, 22:03
        dla mnie poobcierane pięty to normalka, w kazdych butach tak mam. Najlepsza
        rada to plaster i przeczekac
      • Gość: Gosia :-) Re: Buty IP: *.chello.pl 03.04.05, 23:16
        Musisz na pare dni odstawić te buty aż zagoją się pięty.
      • Gość: m.i Re: Buty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 19:13
        Jeśli to są buty skórzane, to poczekac trochę aż się pięty podgoją, plaster i dalej chodzić, skórzane buty zazwyczaj się "rozbijają", albo jeśli to nie sa buty na wysokim obcasie to warto zaopatrzyć się w tzw. "podpiętki"
      • lwica.salonowa Re: Buty 04.04.05, 19:25
        Mnie też często obcierają buty, ale mam swoje sposoby :). Do butów zakrytych
        jest taka specjalna pianka - można ją dostać w Deichmanie. Trzeba psiknąc do
        buta przed założeniem, wtedy przy pomocy tej pianki but trochę dopasowuje się
        do kształtu stopy. Sandałki i buty z paseczkami smaruję od wewnątrz lekko
        oliwką - to zmniejsza tarcie i buty tak nie obcierają.
      • kiciula1 Re: Buty 04.04.05, 20:45
        Dzięki za radę! Napewno kupię tę piankę a na początek oliwka! Mysle ze ok 4 dni
        powinny się piety pogoić, a na razie biegam w adidaskach:))))))
      • Gość: aśka Re: Buty IP: 213.199.197.* 07.04.05, 14:45
        mam zdarta piętę, jak szybko zagoić aby za 2 dni ubarć buty na wysokim obcasie?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka