Dodaj do ulubionych

Prezent na mikołajki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.11, 15:21
Mam mały problem, otóż zbliżają się mikołajki, a zaraz za nimi już gwiazdka. A ja nie mam pojęcia co kupić. Nie mam czasu biegać po sklepach, wiecie jak to jest, mąż, praca, rodzina. Pomóżcie: co kupić na prezent dla faceta i 15letniej siostrzenicy, i do tego nie spłukać się, bo przecież po świętach sylwester.
Obserwuj wątek
    • Gość: Monia Re: Prezent na mikołajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.11, 15:26
      To ty się spiesz bo mikołajki już tuż tuż. Jeśli nie masz czasu biegać po sklepach, to poszukaj w internecie, jest sporo sklepów z fajnymi prezentami. Ja kupuję tutaj , polecam taką formę zakupów, bo wysyłka i tak taniej wychodzi niż marnowanie czasu w CH. pozdrawiam, daj znać jak coś fajnego znajdziesz dla siostrzenicy.
      • Gość: MariolaG Re: Prezent na mikołajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.11, 15:42
        Oooo! Dzięki za szybką odpowiedź. Fajny sklep. Zadzwoniłam bo spodobała mi się taka poduszka z wbudowanym głośnikiem , bardzo miły pan powiedział mi że akurat jutro będzie dostawa, więc mnie powiadomią i jeśli się zdecyduję, to wyślą. I okazało się że dostawa pod same drzwi w Wa-wie jest za darmo. Dam znać co i jak.
      • Gość: wuj-leosek Re: Prezent na mikołajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.11, 15:09
        Na mikołajki dla faceta proponuję poniższe:
        prezentokracja.pl/Degustacja_whisky_typu_Blended/produkt.html
        prezentokracja.pl/Lot_motoparalotnia_-_podniebna_podroz_w_tandemie/produkt.html
        prezentokracja.pl/wyszukaj.html?keyWord=subaru
    • ami.net.pl Re: Prezent na mikołajki 23.11.11, 17:14
      Mariolu, z prezentem dla 15-letniej siostrzenicy raczej nie pomożemy, ale dla faceta - jak najbardziej :) Zajrzyj do naszego salonu AMI. Upominków dla facetów znajdziesz u nas cały wachlarz - od przyborów do pisania, przez zegarki, spinki do mankietów, akcesoria do golenia itp. Prowadzimy zarówno sklep internetowy, jak i salon stacjonarny przy Pl. Piłsudskiego w Warszawie - jakbyś jednak znalazła trochę czasu i chciała obejrzeć, dotknąć którykolwiek z naszych produktów. Powodzenia! :)
      • Gość: MariolaG Re: Prezent na mikołajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.11, 19:09
        Trochę za drogie jak dla mnie te gadżety. Przeważnie staramy się dawać sobie z moim miśkiem coś skromnego np. ustalamy fundusz do 100 zł i to dopiero jest wyzwanie żeby znaleźć fajny prezent. Ale dzięki za radę, fajne gadżety tylko trochę nie na moją kieszeń.
    • formafantazja Re: Prezent na mikołajki 23.11.11, 20:57
      formafantazja.blogspot.com/2011/11/prezenty-dla-domu-czi.html
    • Gość: pen Re: Prezent na mikołajki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.11.11, 23:12
      zapraszam na www.pen4u.pl
      do wyboru mają Państwo długopisy, ołówki, zestawy (ołówek + długopis) firmy ZEBRA. Japońska precyzja i wykonanie.
      • Gość: MariolaG Re: Prezent na mikołajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 09:11
        pen, proszę nie zaśmiecaj forum swoimi komentarzami. Ani dla siostrzenicy ani faceta ni kupowałabym na prezent długopisu za 12 złotych, takie coś to sie kupuje w sklepie samemu, jak sie poprzedni wypisze, ewentualnie jakiś wypaśny z grawerunkiem, ale i tak to przeżytek ktory daję firmy na prezent. Poza tym, w porównaniu z innymi sklepami które odwiedziłam, jest straszny, jak stoisko pod dworcem.
    • bumblebee44 Re: Prezent na mikołajki 25.11.11, 12:19
      dla siostrzenicy: mrjoy.pl/do/item/GORPRZ/Goraca-Przytulanka
      dla faceta: mrjoy.pl/do/item/STOBUT/Nowoczesny-stojak-do lub mrjoy.pl/do/item/MBMWMX/Mysz-uliczna-BMW zresztą najlepiej przewertuj sama, bo to zależy co Twój facet lubi. Pomysłów na prezent jest cała masa! :)
      • Gość: MariolaG Re: Prezent na mikołajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.11, 12:25
        Dzięki bumblebee44, dla kuzynki już zamówiłam tę poduchę z głośnikiem , dla mojego miśka nadal nie wiem co i gdzie kupić, ale jak zadzwoniłam do sklepu, to bez problemu wstrzymali dla mnie doręczenie (bo może się na coś jeszcze zdecyduję). Szukam i szukam. Już mało czasu zostało...
        • Gość: grajdolekkkkee Re: Prezent na mikołajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.11, 10:10
          serio Wam sie podoba taka poduszka??
    • ulcia2011 Re: Prezent na mikołajki 01.12.11, 09:54
      ja jeszcze nie mam prezentów, ale bede dodawac do kazdego prezentu nagrane przeze mnie wiadomosci od swietego mikolaja. kupilam takie specjalne kartki gadajace, na ktore mozna nagrac swoj glos, wiec bawimy sie teraz w swietego mikolaja i odpowiadamy na otrzymane przez niego listy od dzieciakow.
      w zeszly weekend dawalam wczesniejszy prezent mikolajkowy 5 letniej kuzynce i byla zachwycona jak odtwarzala wiadomosc od mikolaja. normalnie wszystkie jej watpliwosci co do jego istnienia nagle zniknely.
      www.audiogadget.pl/
      • wawka34 Re: Prezent na mikołajki 01.12.11, 10:38
        Ja byłabym zadowolona z torebki! Mam całą ich kolekcję. Jakby ktoś chciał zrobić taki prezent matce/żonie/siostrze/kochance lub innej kobiecie, polecam stronę: etorebka.pl Są tam teraz promocje, a dodatkowo można uzyskać zniżkę z aktualnym kodem: 10b69123
        • Gość: MariolaG Re: Prezent na mikołajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 10:45
          Wawko34 niestety, założyłam wątek zeby szukac prezentu dla kuzynki/nastolatki i swojego faceta. Torebka ani dla jednego ani dla drugiego nie byłaby odpowiednia. Jeśli chcesz komuś przekazywać info o promocjach firmy, promować ją i dawać kody rabatowe, proszę załóż oddzielny watek.
        • arthur684 Re: Prezent na mikołajki 01.12.11, 13:16
          Jeżeli chodzi o nietypowy i szalony prezent na mikołajki to mogę Ci polecić coś takiego:
          podarkinakartki.pl/p87_fotospacer_w_powietrzu_lot_widokowy_paralotnia_w_tandemie.html
          Myślę, że może się on okazać niezapomnianym i bardzo wyjątkowym :)
      • Gość: Fafik Re: Prezent na mikołajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 10:48
        Jezu jaka straszna strona. Można toto kupić w empiku, czy jakimś zwykłym sklepie? bo za przesyłke przy tym płącić to nie wiem czy ma sens. Poza tym droga ta kartka. Chyba spodoba się wyłącznie małym dzieciom i ich najbliższym rodzinom. takie... infantylne.
        • Gość: zbyszek Re: Prezent na mikołajki IP: *.acn.waw.pl 02.12.11, 12:42
          a mi się podoba. fajny pomysł. a ile bys chcial, zeby to kosztowalo ? 3 zlote?
          w empiku nie ma, bo sam pytalem, ale widziałem te kartki na stoisku swiatecznym przy empiku w ch targowek.
          • Gość: WoleCzekolade Re: Prezent na mikołajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.11, 12:49
            Kto chciałby dostać na mikołajki zamiast prezentu kartkę z nagranym przypałowym głosem która poleci zaraz do śmieci ręka w górę. No tak myślałem. Jizzz idą święta, mikołajki, wysilcie się trochę i kupcie PREZENT a nie kartkę na odczepne. Kartkę to się wysyła dalekiej rodzinie, do której się nie chce jechac na święta. Mi wystarczy dobra czekolada, albo ciastka które moja dziewczyna mi upiecze (a piecze rzadko, chociaż pysznie), dobra flaszka, ewentualnie książka od rodziców. Czyli coś co albo skonsumuję albo będzie stać na półce i fajnie wyglądać.
            • Gość: małami Re: Prezent na mikołajki IP: *.205.25.197.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.12.11, 15:21
              Popieram :)
              Też wolałabym czekoladę. Facetowi co kupić nie podpowiem, ale dziewczynce jeśli ma być coś niedrogiego to może eurobobas.pl/sklep/details/483/31/edukacyjne-i-kreatywne/zestawy-edukacyjne/zestaw-doktora , moja córeczka innej zabawki nie uważa, to jej ulubiona.
    • mariuszvg Re: Prezent na mikołajki 01.12.11, 20:30
      Np małą skromną Listonoszkę większa torebka nie jest jej potrzebna.

• Gość: listonoszkom mowim Re: Prezent na mikołajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.11, 13:12
        A skąd wiesz, jakie ona ma potrzeby? Może lubi właśnbie coś większego niż listonoszka> :)
    • mediaskot Re: Prezent na mikołajki 28.03.20, 07:46
      Ciekawym prezentem może być zestaw upominkowy Parker - długopis lub pióro wieczne w zestawie prezentowym.
    • esme0001 Re: Prezent na mikołajki 30.03.20, 18:47
      Moim zdaniem super prezenty można kupić tu: rekodzielo-naturalne.pl/ . Mają świetne zestawy prezentowe więc każdy może znaleźć coś dla siebie, no i dodatkowo dosłownie każdy przedział cenowy to też się przecież liczy :D Kupisz online z dostawą do domu czy paczkomatu więc ZERO straty czasu! ja kupowałam na zeszłe święta ich zestaw prezentowy z kawą wielu bliskim i wszyscy zachwyceni. A parę ich świec zawsze trzymam w domu na prezenty (nieoczekiwane parapetówki, imprezy imieninowa/urodzinowe, czy inne przeoczone okazje). Są świetne bo pachną niesamowicie intensywnie, są ekologiczne, ręcznie robione i oczywiście piękne!
    • mariawenus Re: Prezent na mikołajki 25.11.20, 16:04
      W tym roku później kupiłam prezenty na Mikołajki, bo w zeszłym roku miałam już prezenty dwa tygodnie przed Mikołajkami. A w tym roku zamówiłam dopiero dzisiaj, ale wszystko zamówiłam z al.to, więc nie boję się, że nie przyjdą. ;) Wszystko udało mi się kupić z jednej promocji: Promocja Mikołajkowa Tak więc jest dobrze. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka