Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ZARA-przestroga!!!!!!!!!!!

IP: *.dag.pl / *.crowley.pl 27.04.05, 11:41
    kupiłam miesiąc temu spodnie w Zarze w Niemczech.leżały cały miesiąc w
    szafie, dziś je wyjmuję i...............całe przebarwione!!!!!!!!!!!tak jakby
    odbarwiły się w praniu-dodam, że są ( a raczej były) kremowe bawełniane
    spodnie z kantem na wiosnę.Od czego to się mogło stać??leżaly w pobliżu
    rzeczy "bezpiecznych"-podobnych kolorów....
    Obserwuj wątek
      • monia515 Re: ZARA-przestroga!!!!!!!!!!! 27.04.05, 13:12
        Ja mam większość ubrań z Zary (płaszacze, kurtki, buty, sukienki, garnitury,
        koszulki....)i nigdy nic sie z nimi nie stało- dobrze się piorą i noszą- nie
        przebarwiają, nie rozciągają...
        • Gość: aa Re: ZARA-przestroga!!!!!!!!!!! IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 02.05.05, 15:15
          ja tez kupuję w tej firmie i bardzo ją lubię,ale o jakość mogę się spierać.np
          bardzo szybko sprały mi się kolory w spodniach letnich,takich różowych w
          paski.kupiłam wybrakowane spodnie sztruksowe...przyniesione z magaynu na
          wymianę,bo te z półki tez były wybrakowane.i tak moge jeszcze powymieniac.ale
          nie zrazam sie,bo ja czesto wymieniam garderobe...Maja najwspanialsze kroje
          spodni!!
      • Gość: ewelita Re: ZARA-przestroga!!!!!!!!!!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 02.05.05, 16:29
        Kiepskie. Sweterki pomechaciły sie bardzo szybko, biały zweter okrutnie ściąga
        brud, po godzinie w pracy mam szare rękawy. Ogólnie, tandeta.
      • Gość: <MAGDA> Re: ZARA-przestroga!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 19:27
        Ja tam Zarę bardzo lubię. A jakość dobra. No chyba, że w Niemczech taka
        tandeta. Ja kupilam dużo ciuchów Zary w Mediolanie i w Paryżu i jestem
        zadowolana. Nic się nie zniszczyło. Przyłapałam już parę razy moją przyjaciółkę
        na tym jak spytała się czy nie mam przypadkiem nowej bluzki i to takiej ładnej.
        A to była moja roczna koszulka z Zary:)
      • umaa Re: ZARA-przestroga!!!!!!!!!!! 02.05.05, 21:17
        co do jakosci w zarze to musze przyznac ze jest srednia, hociaz mam jedne
        spodnie w ktorych chodze juz rok, ale wiecej spodni tam nie kupie po tym jak
        mi sie kilka par podarlo na tylku w najmniej oczekiwanym momencie w tym jedna
        pra podarla mi sie jak jechalam na urodziny njalepszego przyjaciela mojego
        bylego chlopaka, zaczelo mi cos stukac w kole, zatrzymalam sie na stacji
        obslugi, schylilam sie bo chcialam pokazac Panu mechanikowi ktore kolo mi stuka
        i w tym momencie spodnie trach przez caly prawy posladek, zaznaczam ze spodnie
        nie byly obcisle

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka