Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Klapki i rajstopy - addendum.

27.04.05, 14:51
    Jako dodatek do poprzedniej dyskusji w której wziąłem udział demaskując się
    jako kompletny wieśniak i bezguście chciałbym pokazać to co uważam za ładne i
    warte oglądania.....

www.fajnyprezent.pl/allegro/paradise.jpg
    Szkoda że chyba jednak to już przeszłość.........:((((((
    Obserwuj wątek
      • kochanica-francuza Re: Klapki i rajstopy - addendum. 27.04.05, 15:00
        Aha,a górna część tej pani może sobie iść na spacer? Wystarczy dupa i nogi?
        • baret Re: Klapki i rajstopy - addendum. 27.04.05, 15:24
          czepiasz sie - a tak powaznie to co masz na mysli?
          • kochanica-francuza Re: Klapki i rajstopy - addendum. 27.04.05, 15:32
            baret napisał:

> czepiasz sie - a tak powaznie to co masz na mysli?
            on czy ja?
        • frodo2003 Re: Klapki i rajstopy - addendum. 27.04.05, 21:08
          kochanica-francuza napisała:

> Aha,a górna część tej pani może sobie iść na spacer? Wystarczy dupa i nogi?

- nie nie wystarczy - ale to zdjęcie jest ilustracją tematu "klapki i rajstopy"
          ( tutaj są to akurat pończochy - najprawdziwsze z prawdziwych ) - wystarczy
          czytać ze zrozumieniem WSZYSTKO a nie tylko przemówienia p. Jarugi. Nogi, tej
          modelki, ich tęgość - to kwestia indywidualnych upodobań a nie oficjalnych
          wykładni wg. czasopism typu AVANTI. Osobiście wolę panie "przy kości" od
          anorektyczek.

P.S. Czy jest pani pewna że pani nick powinien brzmieć kochanica-francuza, może
          kochanica-francuzki byłby odpowiedniejszy?
          • kochanica-francuza Re: Klapki i rajstopy - addendum. 28.04.05, 00:11
            f
            > ( tutaj są to akurat pończochy - najprawdziwsze z prawdziwych ) - wystarczy
            > czytać ze zrozumieniem WSZYSTKO a nie tylko przemówienia p. Jarugi.

Może cię zdziwi,ale nie czytuję przemówień pani Jarugi. Nie wiem,czy cię to
            usatysfakcjonuje,dziś czytałam artykuł "Un luxe de plus en plus rare" w "La
            Pologne"."La Pologne" NIE jest pismem feministycznym.

>
            > P.S. Czy jest pani pewna że pani nick powinien brzmieć kochanica-francuza, może
            >
            > kochanica-francuzki byłby odpowiedniejszy?

Czy dałam jakieś powody,by sugerować mi orientację lesbijską?
      • Gość: ??? Re: Klapki i rajstopy - addendum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 15:40
        to chyba jakiś żart?takie zdjęcia należy ocenzurować, albo zaopatrzyć w
        ikonkę "dla ludzi o mocnych nerwach"!
      • ania_wiedzminka Re: Klapki i rajstopy - addendum. 27.04.05, 15:42
        pomijając modelkę z Twojego linka (czy raczej jej d*** ;) osobiście preferuję
        rajstopy tego typu:

www.gatta.pl/wiecejclassic.php?id=-2116808058
        www.gatta.pl/wiecejclassic.php?id=-2116808046
        • iceberg22 Re: Klapki i rajstopy - addendum. 27.04.05, 16:27
          jeny ale nog to ona nie ma najzgrabniejszych.
          pozatym takie zestawienie nieodmiennie kojarzy mi sie z bulgarska tirowka.
          przeciw spodnicy i rajstopom,ponczochom,szpilkom nic nie mam ale akurat ta fota
          jest wybitnie w zlym guscie.
          • Gość: Edo Re: Klapki i rajstopy - addendum. IP: 217.153.63.* 27.04.05, 17:42
            fakt że Pani może obrzydzić wszystko, ale oczami wyobraźni mogę powiedzieć iż
            naprawdę takie prawdziwe pończochy są piękne i sexowne.Szkoda że już nie są
            popularne prawdziwe nylonowe pończochy do paska ze szwem z tyłu. Cóż......
            • Gość: asiek_asiekowaty Re: Klapki i rajstopy - addendum. IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 28.04.05, 17:23
              Jest za to cała masa pończoch z różnego rodzaju taknin - ze szwami i bez,
              samonośne i do paska, więc nie widze powodu, dla którego tamte miałyby być
              lepsze. To chyba sentyment starszych panów, bo każdy młody mężczyzna preferuje
              jednak te współczesne - które ładnie przylegają do nogi i są miłe w dotyku.
              Panie z resztą też.
      • Gość: Sebastian Re: Klapki i rajstopy - addendum. IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.05, 22:45
        Tą fotką potwierdziłeś chłopie swój wieśniakowaty gust. Czarne rajstopy do
        różowej sukienki, klapki, no i ta bransoletka na nodze pod rajstopami...bleeee,
        styl taniej dz.....
      • lestka Re: Klapki i rajstopy - addendum. 28.04.05, 06:32
        heheheeheheheh zdjecie tej pani poprawilo mi humor dzisiejszego poranka :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka