Gość: parapluie Re: Stylizacje w "Musisz to mieć" -jak oceniacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:18 widziałam dzisiaj ten program z Jacykowem...Boze co za chamidło!Przeciez kobiety na ulicy słyszały,ze je obgaduje a jego to chyba jeszcze rajcowało bo mówił głośno i rzucał takie teksty ze to koniec.Brak słów...jego stylizacja tez nie była jakaś super korzystna(laska z wiekszym biustem i zaokrąglona-pstrokata koszulka a ta szczupał luźne worki...;/) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana JACYKÓW IP: 217.153.83.* 06.06.05, 23:36 I zupełnie od czapy........czerwona czapka galaktyka.bizz.pl/details.php?image_id=168 Szaliczek babuni www.newagemodels.pl/pr_model_face_05.htm joł men gala.onet.pl/1,14190,2,3,galeria.html rękawiczki modne tego lata www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php? article=975&category=4&aprev=974 jak można sobie taki bandaż na łeb założyć??? (pierwsze zdjęcie od dołu) www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=372 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka333 Re: JACYKÓW IP: 212.76.39.* 06.06.05, 23:46 bo po poprostu Pan Jacyków to jest najlepiej ubrany mężczyzna w tej galaktyce w morde jeża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: JACYKÓW IP: 217.153.83.* 06.06.05, 23:58 sorry za tego lina www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php? article=975&category=4&aprev=974 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: JACYKÓW IP: 217.153.83.* 07.06.05, 00:00 Cholera! nie potrafie go wkleic w całości!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Les-ka Re: JACYKÓW IP: 80.55.5.* 07.06.05, 00:09 www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/78/00_file.jpg LES PRIDE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: JACYKÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 07:37 Wiejska tandeta,kurtka z wapnem i kaszkiet.Autorytet,nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicz Re: JACYKÓW IP: *.chello.pl 07.06.05, 12:24 Co jest glownym powodem smutku pana Jacykowa?! A to, ze jest ŁYSY i stad te czapeczki, chusty itp.. Czlowieku, nie ukrywaj swojej łysiny az tak bardzo, bo sie jeszcze bardziej rzuca w oczy. Nie mam nic przeciwko łysym facetom, ale nachalne ukrywanie braku wlosow, troche mnie smieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: JACYKÓW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.06.05, 21:36 Wasze komentarze na temat Jacykowa są świetne! ale się uśmiałam!! :-D A teraz opowiem wam jak ten program wygląda od kuchni. Moja koleżanka i jej siostra wystąpiły tam, i siostra była poddana "metamorfozie". Najpierw ekipa przyjechała z kamerą do jej domu żeby sfilmować zawartość szafy, w ktorej miała niewiele ubrań. Jednak zanim zaczeli kręcić trzeba było czekać aż wizażystka zrobi makijaż Pani prowadzącej, co trwało bitą godzinę! Potem je obie też podmalowali i była rozmowa o ciuchach. Po kilku dniach siostrę koleżanki zabrali do Salonu Pani Jagi, ktora od razu zdecydowała GRZYWKA i koniec, ale dziewczyna wyprosiła że nie chce grzywki bo niekorzystnie w niej wygląda, więc jej tylko troche podcieli końcowki. Nie wiem kto jej wybrał ciuchy bo nie znały nazwiska, ale wystąpiła w jakiejś plisowanej brązowej spodnicy, dwoch koszulkach i bluzie. Dziewczyna nie była zbyt zadowolona z zestawu, podobały jej się tylko buty notabene za 1500zł. Mowiła że wcześniej pytali ją o styl ubierania i preferancje itd. ale w końcu i tak ubrali wg własnego widzi mi się. Oczywiście wszystkie ciuchy do zwrotu i tyle. No i na koniec przyszła koleżanka żeby ocenić siostre, ale przedtem prowadząca udzieliła jej kilku "wskazowek" jak ma się zachować bo w przeciwnym razie nakręcą to jeszcze raz! Praktycznie kazała jej mowić to co chciała usłyszeć czyli same ochy i achy, i była niezbyt miła. Tak więc juz wiecie dlaczego reakcje ludzi są identyczne. Podsumowując dziewczyna ma tylko darmową fryzurę i występ w tv. Wszystkie rady stylisty jej się nie podobały, bo zupełnie nie pasowały do jej stylu. No ale miała fajną przygodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: JACYKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:03 a mnie ciekawi ze jak na program o stylizacji, Pani prowadząca ubrana jest nadzwyczaj zachowawczo, zawsze tak samo, spódnica szeroka do kolan, obcas wąska bluzka, lub jeansy marynarka i obowiązkowy koral zwieszony na szyi, baleyage na włosach a la każda polka, gdzie tu stylizacja?! nie wspomnę o biednych ofiarach braku pomysłu Jacykowa, tytpowo warszawskie wkrętki słowne w stylu' na bogato' itd ktore mozne u kazdego usłyszec w MIędzy Nami, warszawka dla warszawki, smiejąc sie z tych co ubrac się a la warszawka nie potrafią, jedyna fantazja jaka się przewija to komentarze Jacykowa na temat odwłoków, futer z fraglesów przechodzących Chmielną ofiar. Z_E_N_A_D_A Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: JACYKÓW 07.06.05, 22:55 Ciuchy do zwrotu...dobrze,że nie trzeba za nie zapłacić,żeby ubrać na antenie.Swoją drogą to tylko świadczy o tym,że program to kampania reklamowa dla poszczególnych firm odzieżowych-Promod,Cubus i wszystkich innych,które "wystąpiły" w tym programie.Co jak co,ale duże logo podczas zakończenia programu jest niezłą reklamą,a co za problem wypożyczyć na nagranie kilka ciuszków,które i tak są do zwrotu. "Terapia szokowa" jest o niebo lepsza.Tam przynajmniej wszystko jest "prawdziwe",nie tak wyreżyserowane jak w "Musisz to mieć". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: JACYKÓW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.06.05, 21:36 Mam już dość czytania osób które wystąpiły w programie lub zrobiły to ich znajome. Ja też mogę napisać dokładnie to samo i nawymyslać jakieś bzdury i kto mi udowodni, że kłamię. Program nie musi się nikomu podobać, ale po co wypisywać takie brednie...i po co oglądać skoro jest taki zły??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: JACYKÓW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.05, 13:07 Ja nie kłamie i nie wymyślam żadnych bzdur, w jakim celu miałabym to robić?, ale każdy może myśleć co chce. A program w ktorym wystąpiły moje koleżanki Edyta z Anką będzie za tydzień w środe, obejrzyj a potem możeśz oceniać! Odpowiedz Link Zgłoś
merrlin Re: Stylizacje w "Musisz to mieć" -jak oceniacie? 07.06.05, 22:01 No dobra przyznam sie -to ja Tomek, a post -bo nam oglądalność leciała na łeb na szyję i na kozaczki! ;) Nie ważne jak o nas mówią, grunt że nazwiska nie przekręcają. Fakt - nazwiska tego drugiego nikt nie kojarzy, a DŻEJTI WSZYSCY ZNAJĄ :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Stylizacje w "Musisz to mieć" -jak oceniacie? 08.06.05, 08:12 Jacyków, ty wariatko! :-))))) Mam nadzieję, że nigdy nie spotkamy się na Chmielnej czy Nowym Świecie (a bywam tam często), bo mam pozwolenie od Szanownego Małżonka na bicie ile wlezie ;-P Brak jakiejkolwiek ogłady i savoir vivre pana Jacyków to jedno, sam pomysł obecnej promującej chamstwo formuły programu to drugie. Gdyby Wielki Światowej Sławy Niedoceniony Dyktator Mody przynajmniej komentował w studio te panie sfilmowane wcześniej na Chmielnej ale nie, scenariusz programu zmusza go bezczelnie obgadywać "za plecami" (tak, ujęłam to w cudzysłów, bo mister Jacyków robi to specjalnie aby obgadywane osoby go dobrze słyszały). Poniżmy te głupie prostaczki, a co. Fakt, "patafianizm" tego indywiduum jest porażający, jednak to autor programu zasługuje na prawdziwe baty. Wracając do innych zagraniczych programów tego typu, wątpię aby i tam było cokolwiek z autentyczności. Niestety w wielkim świecie szołbiznesu nic nie jest pozostawione przypadkowi, a rzekomo spontaniczne, nieprzewidziane sytuacje są starannie wyreżyserowane co do najmniejszego szczegółu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobe Re: Stylizacje w "Musisz to mieć" -jak oceniacie? IP: 148.81.192.* 08.06.05, 08:40 Przeczytałam wszystkie wpisy - nic dodać nic ująć... Nie wiedziałam, że ciuchy są do zwrotu. W "Terapii szokowej" delikwentki zachowują nowe ciuchy, buty i dodatki (i to kilka zestawów) pod warunkiem, że wyrzucą trzy ulubione rzeczy, które nie podobały się stylistce. Ciuchy na własność to (wydawałoby się!!!) podstawa tego typu programów... Z drugiej strony, jak dziewczyny nie są zadowolone z propozycji stylistów to po co im takie niedobrane ciuchy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Stylizacje w "Musisz to mieć" -jak oceniacie? IP: *.chello.pl 08.06.05, 11:11 No może zestawienie ciuchów im się nie podobało,ale pojedyncze rzeczy tak. W Strażnikach mody styliści proponowali 2 zestawy,jeden z tych zestawów można było zabrać ze sobą.Polskich programów najwyraźniej nie stać na taki gest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Stylizacje w "Musisz to mieć" -jak oceniacie? IP: 217.153.83.* 08.06.05, 17:58 Będziecie oglądać dziś o 22:30 nowy program czy juz to olewacie? Odpowiedz Link Zgłoś
merrlin Re: Stylizacje w "Musisz to mieć" -jak oceniacie? 08.06.05, 18:09 No oczywiście i zapraszamy do fan-clubu naszego słodkiego Tomasza :) Tomasz, Tomasz, och ty to_masz :)))))))))) i musisz to mieć mrau! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Stylizacje w "Musisz to mieć" -jak oceniacie? IP: 217.153.83.* 08.06.05, 22:32 Kurde, nie ma jacykówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Stylizacje w "Musisz to mieć" -jak oceniacie? IP: 217.153.83.* 08.06.05, 23:05 Nudy dzisiaj były Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Stylizacje w "Musisz to mieć" -jak oceniacie? 08.06.05, 23:11 Nudy,bo pajacyka nie było... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobe Re: Stylizacje w "Musisz to mieć" -jak oceniacie? IP: 148.81.192.* 09.06.05, 09:14 Chyba trochę wczoraj zmienili formułę programu. Prowadząca usiłuje być mniej drewniana, fryzury trochę bardziej pasujące do dziewczyn, dają jakieś wstawki z nieudanymi wypowiedziami, więcej chwalenia osób na ulicy (tym razem na Marszałkowskiej - tam też nie chodzić?), no i jedną dziewczynę ubrali w dżinsy. A jedna dziewczyna na ulicy, ta z którą prowadząca ze stylistą chwilę porozmawiali, była super ubrana. czy też macie wrażenie, że cos się zmieniło? Zobaczymy jaki będzie następny odcinek z panem J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Stylizacje w "Musisz to mieć" -jak oceniacie? IP: 217.153.83.* 09.06.05, 19:45 Ciekawe kto ubrał prowadzącą w ten ochydny czerwony żakiecik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Stylizacje w "Musisz to mieć" -jak oceniacie? IP: 217.153.83.* 09.06.05, 19:49 Muszę was przeprosić za ten "ochydny" żakiecik jest oczywiście oHydny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ani@ Zerż***na biało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 19:56 Kto widział?ten marcin kocha się w tomku J>?CZy co???Cały czas gada, co by tamten powiedział.A komentarz pani ubranej w biały płaszcz+białe spodnie +rozowa torebka i pasek, nadaje się do sądu!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Zerż***na biało 10.06.05, 13:16 Ja poległam na tym tekście ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Stylizacje w "Musisz to mieć" -jak oceniacie? IP: 217.153.83.* 15.06.05, 23:06 up Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Stylizacje w "Musisz to mieć" -jak oceniacie? 16.06.05, 10:13 Mam taką fantazyjną, falbaniastą spódnicę hiduską do kostek, jeszcze z czasów liceum. Jakbym ją skróciła to Jacyków z pewnością byłby zachwycony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Stylizacje w "Musisz to mieć" -jak oceniacie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.06.05, 13:03 A jak wam się podobał ostatni odcinek? Widać że nieco zmienili formułę programu. Prowadząca wręcz powstrzymuje Jacykowa przed złośliwymi komentarzami, nawet kilka osob pochwalił! Stylizacje jak zwykle kiepskie, dziewczyna w plisowance miała ładne włosy, chyba dlatego że nie cięła jej Jaga tylko Mr.Thomas. A ta druga fryzura od Jagi była straszna! dziewczyna wyglądała trupio blado w tym kolorze, cięcie jak dla faceta. Sukienke miała ładną ale bez tego płaszczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Stylizacje w "Musisz to mieć" -jak oceniacie? 17.06.05, 15:09 Osobiście przeszłam przez wiele rąk i nożyczek, niektórych nawet bardzo trendy artystów (nie tylko w Polsce) i z mojego "lajkonickiego" punktu widzenia klientki Thomas Wolf to mniejsze zło. Nawet ma fajne pomysły i widać, że mimo wszystko ma fach w ręku, więc nie daję go ostatecznie na straty ;-) Nawet wydaje mi się całkiem sympatycznym koleżką. Natomiast Pani Jaga - ratunku! Przyjrzałam się dokładniej jej cieniowaniu i pożal się Boże. Na całej głowie włosy wyciachane w schodki i na pewno nie zamierzone, tylko z cyklu: "Tak mi wyszło ale wmówię, że to sztuka". Koszmar :-( Spece z TVN Style powinni przyjrzeć się bliżej ekipie Pana Stanisława Perlika. To dopiero są fachowcy jak się patrzy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norge Re: Stylizacje w "Musisz to mieć" -jak oceniacie? IP: *.80-203-41.nextgentel.com 17.06.05, 15:40 a mnie trafaia szlag jasny jak widze te Plusiecka wdzieczaca sie do kamery! ta baba mysli, ze jest gwiazda amerykanskiej tv. Stylista Marcin to gej, chodzil ze mna do szkoly (LO) Gosc bardzo w porzadku, wyksztalcony niezle i bardzo mily , ale stylista bym go nie nazwala. ech chlopie wracaj do sccjologii.. Odpowiedz Link Zgłoś
merrlin Re: Stylizacje w "Musisz to mieć" -jak oceniacie? 17.06.05, 17:43 Nic odkrywczego nie napiszę, bo już same zauwazyłyście, że "coś" się zmieniło.Stylizacja tej mamy podobala mi się, fajny płaszczyk, a najważniejsze - ona się czuła w nim dobrze (co powtarzała cały czas). Fryzura -do bani, "śmierć na chorągwi". Druga pani - już bardziej w stylu poprzednich odcinków. Niekoniecznie tak bym ją widziała, choć chyba...lepiej wyglądała niż na początku programu (taka "szara myszka"). strasznie mnie drażni to wtrącanie co chwila "ten gej, tamten gej". Nie sądzę,żeby akurat orientacja seksualna ekipy była tu w jakiś sposób istotna. Czemu nikt nie pisze, ze prowadząca to heteryczka i dlatego taka głupia i pusta (jak wszystkie heteryczki -wiadomo ;) -to sarkazm, żeby mnie ktos zaraz nie zbił). Odpowiedz Link Zgłoś