Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kolekcja ubran JACYKOOF

16.06.05, 13:45
    Witam wierne czlonkinie zapomnianego juz troche klubu Kill not Fashion- a
    niedoinformowanych informuje, ze to fanklub ikony a zarazem wyroczni polskiej
    mody, Tomasza Jacykowa.

Pierwsza inicjatywa fanklubu, jaka przyszla mi do glowy, to moglaby byc
    kolekcja ubran, wery trenti i feszyn, ktora zaprojektowalybysmy i wykonaly po
    konsultacji z naszym guru, a potem wypromowaly. Sygnowana nazwiskiem naszego
    stylisty boskiego, z pewnascia podbije rynek!

yaceekoov fejszyn – kolekcja bardzo jazzy: meskie skorzane spodnice,
    falbaniaste spodnice damskie i wszystko inne co jest aktualnie „in“. Plus
    oczywiscie dodatki: czapki wzorowane na stylu naszego guru, gogle i kolczyki
    do wpinania w sutki.

yaceekoov casual – w zasadzie kalka linii „yaceekoov fejszyn“, rozniaca sie
    tylko metka. Nie od dzis wiemy, m.in. z programu MTM (przynajmniej tak
    przypuszczam po Waszych relacjach J ) ze wcale niewazne, co robisz w czasie
    wolnym, gdzie pracujesz, trzeba byc always trendy i nosic to co very fashion
    jest.

yaceekoov underwear - bielizna, ktora zdziala cuda, nadajac plaskie formy
    nawet najpowazniejszym przedsiewzieciom.

co wy na to?
    Obserwuj wątek
      • kochanica-francuza A zyski będziemy miały 16.06.05, 13:54
        czy tylko nasz Guru???
        • pianazludzen Re: A zyski będziemy miały 16.06.05, 13:58
          niech zyskiem dla nas bedzie slawa jego imienia, do ktorej szerzenia sie
          przyczynimy!

jeniusz TJ jest nieoceniony!
          • pianazludzen Re: A zyski będziemy miały 16.06.05, 13:58
            mialo byc geniusz, nie jeniusz, ale tak moze jest i lepiej, bo bardziej trendi,
            tak z angielska :)
            • sigrun Re: A zyski będziemy miały 16.06.05, 14:05
              Proponuję niezwłocznie podzielić podstawową kolekcję YF na Haute Couture i Pret
              a Porter, czyli dla równych i równiejszych :-))) Natomiast kolekcję Underwear
              proponuję zainicjować linią "Wieczna Ekstaza".
              • pianazludzen Re: A zyski będziemy miały 16.06.05, 14:10
                pyszny plan
                • sigrun Re: A zyski będziemy miały 16.06.05, 14:21
                  Aj noł :-)
      • duga Tidżej wkrótce u Drzyzgi... 16.06.05, 14:02
        z resztą gurostwa. Zabił mnie widok jednego z nich szczelnie zakutanego
        szalikiem (jedynym słusznym dżezi szalikiem) przy niemalże 30 stopniach...
      • Gość: Majka Re: kolekcja ubran JACYKOOF IP: 157.25.9.* 16.06.05, 14:17
        tak! myślę, że napewno wypuściłby linię słynnych kapelusików sygnowanych swoim
        nazwiskiem. Przebój murowany!!!
      • n_nicky Re: kolekcja ubran JACYKOOF 16.06.05, 14:33
        A może dla tych kolczyków do wpinania w sutki stworzyć osobną kolekcję biżuterii
        sygnowaną jako "yaceekoov jewellery",trzeba możliwie maksymalizować zyski:)
        Proponuję jeszcze kolekcję dla dzieci "Kinderyaceekoov",chyba ze któraś z
        klubowiczek ma pomysł na inną nazwę,wpisywać propozycje;)
        Należy poszerzać ofertę,a co:D
        • Gość: markizza Re: kolekcja ubran JACYKOOF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 14:41
          oraz kolekcja ubran dla niemowlat - yackis - uwazam, ze trednym i fejszyn
          nalezy byc juz od kolyski.
      • Gość: Majka Re: kolekcja ubran JACYKOOF IP: 157.25.9.* 16.06.05, 14:44
        kochane, ale macie choć cień optymizmu, że ta inwestycja się zwrócie i bedzie
        jakiś zysk (tzn. bedzie się czym dzielić)? Ja bym nie zainwestowała, raczej
        (pomimo naszych podpowiedzi i wizji marketingowej) obawiam się, że to i tak
        porażka. No chyba że ci z TVN-u włożą więcej kasy i zaczną go nasiłę jeszcze
        bardziej promować, powtarzać do wymiotu (co i tak już robią) programy z jego
        udziałem. W końcu ludziom by sie tak w głowach pomieszało, że faktycznie
        zaczęliby zgapiać i kupować te jego kolekcje...
        • Gość: markizza Re: kolekcja ubran JACYKOOF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 14:47
          moja droga, nie trzeba byc wytrawnym specem marketingowym, zeby wiedziec, ze TO
          sie oplaca:)
          • pianazludzen Re: kolekcja ubran JACYKOOF 16.06.05, 14:51

Po drugie nam nie chodzi tu o profity w postaci gotooffki, o nie, my chcemy
            slawic Jego imie i geniusz!

Arkadius zwinal interes w Polsce – jak czytalam w sasiednim watku, bo zawiedli
            go wspolpracownicy. Czy na nas boski JT moglby sie zawiesc?? Odpowiec jest
            oczywista: NIE!
      • Gość: Majka Re: kolekcja ubran JACYKOOF IP: 157.25.9.* 16.06.05, 15:04
        no myślę, że to "miód na oczy" dla Jacykoofa czytąc takie komplementa. Jacykow
        weźmie dosłownie te sugestie i (i tak już za bardzo) pewien słuszności swojego
        smaku i gustu spełni sie jako kreator - dyktator... Piszcie, piszcie, a nóż za
        chwilę pójdę do sklepu i jeszcze zobacze jego kolekcję.
        • pianazludzen Re: kolekcja ubran JACYKOOF 16.06.05, 15:05
          taaak, ja tez podejrzewam, ze On czyta to forum, i pewnie jest autorem
          wszystkich watkow o imionach ;)
        • sigrun Re: kolekcja ubran JACYKOOF 16.06.05, 15:10
          Jeszcze mam pomysł na zestaw dla dzieci pt. "Mały Stylista" zawierający:
          lateksowy czepek (do symulowania łysiny), para trendnych, areodynamicznych
          gogli, czerwona lub czarna czapa, 10-metrowy szal, spodenki z przewdziwej nappy,
          kolczyk-klips do sutka oraz węgielek (do malowania trendnego zarostu).
          • krowa_w_kropki Re: kolekcja ubran JACYKOOF 16.06.05, 15:14
            sigrun napisała:

> Jeszcze mam pomysł na zestaw dla dzieci pt. "Mały Stylista"

A dla dziewczynek "Mała baba Jaga. W zestawie obowiązkowo peruka z grzywką.
            • pianazludzen Re: kolekcja ubran JACYKOOF 16.06.05, 15:18
              "Mala Baba Jaga i zly Wolf" :)
              • sigrun Re: kolekcja ubran JACYKOOF 16.06.05, 15:19
                Nie, to Werewolf ;-)
              • dormusz Re: kolekcja ubran JACYKOOF 22.06.05, 13:55
                jestescie niesamowite -czytam i leje , myslalam ze jestem odosobniona w
                pogladach.
                Kolczyki w sutkach, ulamany zab i duzy zad - Jacykow jestes
                podniecajacy!!!!!!!!!!!
            • sigrun Re: kolekcja ubran JACYKOOF 16.06.05, 15:18
              I tu mnie, Krowo ubodłaś. Płaczę ze śmiechu :-))))))) Baba Jaga......:-DDDDDDD
              • krowa_w_kropki Re: kolekcja ubran JACYKOOF 16.06.05, 15:24
                Miło mi :)
                To tylko wynik prostego skojarzenia wyglądu (głównie fryzury) tej pani z jej
                imieniem.
                • sigrun Re: kolekcja ubran JACYKOOF 16.06.05, 15:39
                  Też miałam podobne skojarzenia. Szczególnie z tą jej dwucentymetrową grzywką
                  a'la zombie.
                  • krowa_w_kropki Re: kolekcja ubran JACYKOOF 16.06.05, 15:44
                    Ale jest wszak trendi.
                    Baba Jaga i Czerwony Kapturek (to a'propos czapeczek Jacykowa) wyroczniami mody
                    w Polsce, juhuu, bajecznie!
                  • Gość: MAGDA Re: kolekcja ubran JACYKOOF IP: *.ny5030.east.verizon.net 16.06.05, 15:45
                    moze w koncu jakis godny towar ekportowy?:)
                    Trzeba tylko LOGO dla naszego Guru wymyslec...
      • Gość: Majka Re: kolekcja ubran JACYKOOF IP: 157.25.9.* 16.06.05, 15:19
        Tak myślę, że ten kreator - dyktator i stylista mógłby byc naszą wizytówką
        narodową i chwałą. że mamy takiego mądrego i zdolnego no i w dodatku przystojny
        jak nikt...
      • Gość: S. Akcesoria IP: *.cmbrmaor.dynamic.covad.net 16.06.05, 15:24
        Nie znalam pana tu omawianego, ale kilka ostatnich watkow podniecilo moja ciekawosc, wiec
        poszukalam go w sieci. Zatkalo mnie i ciagle nie moge sie otrzasnac z wrazenia:

www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/01/19/53_file.JPG

w zwiazku z tym proponuje do dzialu akcesoriow Kolekcji wlaczyc takie rzemyczki na szyje dla panow,
        no i koniecznie paski z klamra z takimi napisem jak Mistrzu nosi. Na pewno beda sie sprzedawac jak
        swieze buleczki.
        • Gość: Majka Re: Akcesoria IP: 157.25.9.* 16.06.05, 15:36
          no przbiłaś tymi akcesoriami! one są (zresztą jak i on sam) tak gustowne i
          idealnie dobrane, że tylko sam mistrzu mógłby je tak genialnie i idealnie
          dobrać. Genialne! wypadam z zachwytu...
        • Gość: markizza Re: Akcesoria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 15:42
          ta marna fotka nie oddaje w pelni czaru, powabu i swiatlosci naszego mistrza.
          Na tych sznureczkach proponuje zawiesic smoczki - odnosnie kolekci dla niemowlat
        • Gość: znakzapytania Re: Akcesoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 15:45
          Gość portalu: S. napisał(a):

> Nie znalam pana tu omawianego, ale kilka ostatnich watkow podniecilo moja cieka
          > wosc, wiec
          > poszukalam go w sieci. Zatkalo mnie i ciagle nie moge sie otrzasnac z wrazenia:
          >
          >
          www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/01/19/53_file.JPG
          >
          > w zwiazku z tym proponuje do dzialu akcesoriow Kolekcji wlaczyc takie rzemyczki
          > na szyje dla panow,
          > no i koniecznie paski z klamra z takimi napisem jak Mistrzu nosi. Na pewno beda
          > sie sprzedawac jak
          > swieze buleczki.

i koniecznie taki zarost jak u Mistrza, może byc doklejany
          • Gość: Majka Re: Akcesoria IP: 157.25.9.* 16.06.05, 15:48
            A może by tak odrazu grzywka i ten zarost???
            • Gość: znakzapytania Re: Akcesoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 15:51
              ...nie godzi sie tak! brutal!
      • Gość: Majka Re: kolekcja ubran JACYKOOF IP: 157.25.9.* 16.06.05, 16:00
        My Polki zagranicą zawsze byłyśmy chwalone za dobry gust "biedne, ale dobrze i
        ze smakiem ubrane". Teraz po metamorfozach mistrza Jacykowa będzie o nas
        jeszcze głośniej, będą nas chwalić, oj będą?!!!
      • z.zakrzewska Re: kolekcja ubran JACYKOOF 16.06.05, 16:07
        nie wiem nie znam...

www.strasbourgcurieux.com/fourrure/spanish.php
        • Gość: pianazludzen OffTopic - uwaga na sygnaturke z.zakrzewskiej IP: *.arcor-ip.net 16.06.05, 18:49
          uwaga, jesli ktos nie zyczylby sobie. ja kliknelam, zobazylam tylko background,
          szybko zamknelam. podejrzewam ze to znow ten antyfutrzarski film o szopie, tak
          ze dla osob, ktore nie chca tego widziec - ostrzezenie.
          • zettrzy Re: OffTopic - uwaga na sygnaturke z.zakrzewskiej 16.06.05, 19:20
            z.z podejrzewam to fusy_z_kawy pod innym nikiem, czyli oszolom anty-futrzarski
            • kochanica-francuza Re: OffTopic - uwaga na sygnaturke z.zakrzewskiej 22.06.05, 14:22
              zettrzy napisała:

> z.z podejrzewam to fusy_z_kawy pod innym nikiem, czyli oszolom anty-futrzarski

dziękuję za ostrzeżenie
      • zettrzy Re: kolekcja ubran JACYKOOF 16.06.05, 19:22
        Yatzickoof, tak Yatzickoof, koniecznie lysina, grzywka wyrastajaca z polowy
        czola i chyba by bardzo pasowaly do kompletu klapiaste uszy
        (nie mam jak obejrzec tego, ale zalaczone zdjecia i opisy sa wiecej niz
        adekwatne)
      • Gość: goldi Re: kolekcja ubran JACYKOOF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 14:16
        Nie wiem czy zauważyłyście, ale Skawiński z cudownego zespołu Kombi nasladuje
        styl miszcza(OCZYWIŚCIE nieudolnie)
        • Gość: markizza Re: kolekcja ubran JACYKOOF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 14:20
          zauwazylam:) Fryz, okulary, zarost, tylko dlaczego spodniczek nie chce nosic?
          Mysle, ze jakby troche sie odtluscil (Skawo) to z powodzeniem moglby dublowac
          Jaca.
          • n_nicky Re: kolekcja ubran JACYKOOF 22.06.05, 14:35
            www.studencka.pl/templates/artykuly/14/images/duze/kombi.jpeg Tylko
            Skawiński o wiele rzadziej nosi czapkę;)
            • deczko Re: kolekcja ubran JACYKOOF 22.06.05, 14:41
              n_nicky napisała:

> www.studencka.pl/templates/artykuly/14/images/duze/kombi.jpeg
              Tylko
              > Skawiński o wiele rzadziej nosi czapkę;)

Skawinski juz sie z tym pogodzil. Jacykow jeszcze nie. ale nie boj sie baby
              jagi, kiedys mu to minie i moze nawet zapusci wlosy w niektorych miejscach
              ;)))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka