Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

fajne sklepy internetowe............

17.06.05, 07:53
    ...gdzie ich szukać? Czy znacie adresy? Nie mam czasu na poszukiwanie fajnych
    ciuszków w realu. Pozostaje mi monitor.
    Obserwuj wątek
      • Gość: martyna Re: fajne sklepy internetowe............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 13:53
        www.skleppollenaraom.com - super produkty aromaterapeutyczne i tanie !!!
        www.allegro.pl - dużo różnych ciuchów i nawet nie drogich
        www.intimo.pl - ja kupuję tam bielizne już od jakiegoś czasu
        I tyle znam, ale myslę , że jest tego dużo duuuzo więcej
        • barbara15 Re: fajne sklepy internetowe............ 17.06.05, 14:37
          dzięki, podoba mi się ten sklep z bielizną. Pozdrawiam Cię
          • fabiani Re: fajne sklepy internetowe............ 17.06.05, 14:55
            www.noceidnie.pl
            • Gość: Majka Re: fajne sklepy internetowe............ IP: 157.25.9.* 17.06.05, 15:02
              Fabiani, sprawdzałam ten adres... i co ty tą bieliznę kupujesz dla żony, nie
              widziałam, żeby któraś była ekskluzywna..., jak sprawdzasz jakość materiału???
              • fabiani Re: fajne sklepy internetowe............ 17.06.05, 15:13
                witam!
                pomyliłem się w adresie, sprawdzałem kiedyś ten adres bo ktoś mi powiedział że
                ciekawe rzeczy są. Miało być: www.dlaniej.com
                Mój błąd.
                • Gość: Majka Re: fajne sklepy internetowe............ IP: 157.25.9.* 17.06.05, 15:25
                  nie no, i tym razem rozczarowałeś mnie Fabiani, myślałam że naprawdę będzie
                  ekskluzywana - dla mnie bez rewelacji. To że piszą tam, że ekskluzywna, wcale
                  nie musi o tym świadczyć. Mają tam jakieś wybrakowane egzemplarze.
                  • fabiani Re: fajne sklepy internetowe............ 17.06.05, 15:28
                    dlaniej? o tej mówisz?
                    • Gość: Majka Re: fajne sklepy internetowe............ IP: 157.25.9.* 17.06.05, 15:30
                      dlaniej, dlaniej... nie oglądałam tylko dlaniego...
                      • fabiani Re: fajne sklepy internetowe............ 17.06.05, 15:33
                        nie każdemu musi się podobać ale ja ostatnio oglądałem i zamówiłem:

www.dlaniej.com/site2.php?nex=10&id=26&a=834
                        A Ty co o tym sądzisz? Mojej żonie się podobał komplet.
      • Gość: Majka Re: fajne sklepy internetowe............ IP: 157.25.9.* 17.06.05, 15:32
        Ps. Fabiani, uwierz kupuję dla siebie i ładnieszą i wygodnieszą i wcale nie
        nazywam jej ekskluzywną...
        • fabiani Re: fajne sklepy internetowe............ 17.06.05, 15:34
          tak się mówi a dla mnie to może ona się nazywać jak kto chce.
          Jakość super i materiał także dobry + leży bardzo dobrze (tak mówi żona).
          • nanan1 Re: fajne sklepy internetowe............ 17.06.05, 17:42
            a znacie jakies strony wypu wylegarnia.pl?
            z rękodziełem?
            • Gość: anka Re: fajne sklepy internetowe............ IP: *.chello.pl 18.06.05, 00:34
              Tutaj masz rózne sklepy sklepy internetowe z ubraniami, butami, bielizną, i.t.d.

www.anonser.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka