Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

I LOVE PARIS

• Gość: jupi Re: I LOVE PARIS IP: *.cable.ubr02.sand.blueyonder.co.uk 19.06.05, 17:23
        uwaga! slabo mi jak to wszysto czytam, malo tego wyobrazam sobie i prawie czuje
        te puderniczana atmosfere,a fuj!i od razu wyobrazam sobie platynowa perkue, pod
        ktora o zgrozo klebia sie rodzinki malych krwiopijnych zyjatek i .. okropny
        czarny pieprzyk, a fuuuuuuuuujj!
      • bez_nicka MAM PYTANIE 19.06.05, 18:38
        ...mnie tylko interesuje czego taka swiatowa, madra i bogata osoba zniza sie i
        ciagle siedzi tu na forum z takim "motlochem".

mnie tam uczono by trzymac z rownymi sobie lub siegac do lepszych...

la parisienne, najwyrazniej tylko tutaj, tanim kosztem potrafisz sie jakos
        dowartosciowac.

• Gość: weronika Re: I LOVE PARIS IP: *.howard01.md.comcast.net 19.06.05, 19:20
        a do pracy sie przypadkiem nie spoznilas przez te twoje fanaberie? bo jesli
        tak, to podziemia w metrze bedzie musial posprzatac ktos inny... a to przeciez
        najlepszy trening i nawet nie potrzebujesz coach... przestan robic z siebie
        paryzanki, bo nia nie jestes i nigdy nie bedziesz. idz wiec i zjedz bagietke z
        polskich sklepow niedaleko polskiego kosciola...
      • zettrzy La bouraquienne, nie rozumiem w jakiej ty dziurze 19.06.05, 19:21
        mieszkasz, ze siedzisz calymi dniami przed komputerem. Nawet w letnia niedziele,
        kiedy reszta swiata albo odsypia sobote, albo plawi sie gdzies w basenie, albo
        robi nic na plazy.
      • Gość: Gina Re: I LOVE PARIS IP: *.MAN.atcom.net.pl 19.06.05, 20:53
        laparisienne skoro masz tak dobrze, jesteś dobrze sytuowana, mieszkasz w
        prestiżowej dzielnicy Paryża, towarzystwo mieszkające w sąsiedztwie na poziomie
        nie byle kto - TO O CZYM TY TUTAJ Z NAMI WIEŚNIACZKAMI CHCESZ ROZMAWIAĆ. MY TU
        O PRZECENACH, TANICH MARKACH, H & M... CZEGO OD NAS PROSTACZEK CHCESZ? PRZECIEŻ
        ty lepiej się znasz i na modzie i na świtowym życiu, ty o Sekwanie a my o
        Wiśle... Nie wiem o co ci chodzi - idź do swoich koleżanek, czy tych
        wspaniałych sąsiadów i z nimi dziel się tymi zachwytami. Venessa napewno jest
        twoją dobrą kumpelką - więc co tu robisz, czego szukasz???
        • bez_nicka Re: I LOVE PARIS 19.06.05, 21:28
          taka i ona swiatowa
      • magdzie Breslavia- lpr-ko... cud miod ... 19.06.05, 21:45

• marvellous I LOVE CRACOW! 20.06.05, 17:27

• Gość: asia I LOVE SOPOT IP: *.4.15.vie.surfer.at 20.06.05, 17:46
      • Gość: tomek-gdynia Re: I LOVE PARIS IP: *.gdynia.mm.pl 20.06.05, 20:53
        chryste panie takiego buractwa dawno nie czytałem.....kobieto z tego
        zakichanego paryża jesteś idealnie prosta jak ta twoja wieża:):):)nie wiem czym
        ty chcesz tu zaimponować...chyba nastolatkom czytającym kolorowe
        czasopisma....ja w ciągu 6 miesięcy zwiedze więcej niż ty w ciągy 5 lat...no
        ale po coś w końcu skończyłem tą akademie morską:):) i zawsze wracam do polski
        jako do mojego ukochanego miejsca,najlepszego i najpiękniejszego.....trzeba
        wiedzięc gdzie są nasze korzenie...no ale pewnie ty mało jestes poinformowana!!!!!

pozdrawiam was serdecznie
        a nasza paryznake uzdrawiam;);)
      • Gość: magda :))))))) IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 21.06.05, 11:51
        z tego co widze to Ty spedzasz niesamowicie duzo czasu przed komputerem ,
        odpisujesz na tyle postow:)
        mam nadzieje ze Twoj coach nie gryzie :P
      • Gość: uka Re: I LOVE PARIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 12:19
        Nie lubię dużych miast-lubię jeżdzić tam na wycieczki.Ponad wszystko są puste
        plaże nad Bałtykiem poza sezonem.O ile oczywiście nie wieje.A teraz najlepsze
        truskawki.Ileż można żreć paryżana?
      • Gość: goldi Re: I LOVE PARIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 14:01
        Będzie ci coach rzucał patyczek?Czy to tresowanie tych słynnych polskich
        pomywaczek do zycia w jakże cywilizowanym obcym im kraju???
      • Gość: Zielonooka Re: I LOVE PARIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 14:38
        Ja mieszkalam przez 14 lat w Paryzu, miasto jest piekne. No, ale przez 10 lat z
        tych 14, mieszkalam w o wiele spokojniejszym zakatku Francji niz Paryz. Nie
        oplakuj wyjazdu stamtad, bo nadal jestem tam co jakies gora 2 tygodnie.
        Acha, ja wcale nie spedzam pol dnia w jakies DZIURZE.
        pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka