mankencja 23.06.05, 13:10 a zielonych pasemek sobie jednak nie zrobie, bo nie robią. musze wymyslic cos innego. jakies pomysly? /mam dosc krotkie, farbowane na ciemny brąz włosy, na zyczenie moge zarzucic zdjeciem/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umaa Re: cholera... 23.06.05, 13:37 hmm... jak to nie robia? masz takie zyczenie to niech Ci zrobia! moze popytaj w innych salonach.... ostatnio widzialam dziewczyne ktora miala zielone pasemka wiec z pewnoscia gdzies to robia... Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: cholera... 23.06.05, 14:00 "bo to jest, prosze pani, taki toner na raz, my tego nie mamy i nie robimy" - tak mi powiedzieli w hair coif, a na plakacie jest laska z dokladnie takim kolorem, na jaki ja mam ochote zapytam jeszcze w jean louis david Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: cholera... IP: *.ibmer.waw.pl 23.06.05, 17:37 Jeśli jesteś z Warszawy, to polecam Farbiarnię na Topiel (tel.8265511) - fryzjerka zrobi ci kolor jaki chcesz, ale umawiając się na taki oryginalny musisz powiedzieć wcześniej, to zamówi farbę, bo faktycznie w stałej ofercie tego nie ma. Ale nie jestem w 100% pewna, bo ona niechętnie robi takie oryginalne rzeczy osobom, których nie zna (ryzyko niezadowolenia z efektu), ja tam chodzę często i na głowie miałam już różne cuda, w lipcu planuję turkus. A, ceny - za krótkie włosy (czyli jak moje) obcięcie + farbowanie 280, ale z tego co wiem to zależy od długości włosów, ilości kolorów na głowie itp. Trzeba się wcześniej upewnić bo nie można płacić kartą. Ale jak eksperymentować z kolorami to tylko tam... Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: cholera... 23.06.05, 18:59 w innym watku o wlosach opisalam jak zrobilam sobie kiedys blekitne pasemka tuszem do wlosow poszukaj w drogeriach, tusz prawie jak do rzes, tyle ze w tubie i ze spora szczotka, naklada sie na wlosy pasmami, latwo go wyczesac, wiec nie ma sprawy z usuwaniem Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: cholera... 23.06.05, 20:24 myslalam raczej o czyms trwalym, niemniej jednak poszukam i uzyje czasem. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś