Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Torba czy kosz?

23.06.05, 15:07
    Fajny pomysł na lato:)! I bardziej odpowiada torba niz koszyk...miesci duzo,
    jest kolorowa i wygodna. najbardziej do gustu przypadła mi torba Terranovy.
    Obserwuj wątek
      • Gość: viv Re: Torba czy kosz? IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 26.06.05, 18:41
        mialam ochote na ta torebke z motylami - naprawde sliczna - jednak nie chciano
        mi jej zdjac z wystawy (reserved - arkadia) - czy to normalna praktyka - czy
        tez komus sie nie chcialo?
        niewazne - kupilam jeszcze fajniejsza - i to gdzie? w maksimusie - polecam.
        • kochanica-francuza Re: Torba czy kosz? 01.08.05, 21:20
          Gość portalu: viv napisał(a):

> mialam ochote na ta torebke z motylami - naprawde sliczna - jednak nie chciano
          > mi jej zdjac z wystawy (reserved - arkadia) - czy to normalna praktyka - czy
          > tez komus sie nie chcialo?

a spytałaś dlaczego?

może to z wystawy można kupić dopiero po zmianie dekoracji?
      • Gość: Gosiek Re: Torba czy kosz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 22:32
      • Gość: Afcia koszyk koszyk koszyk ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 15:57
        zdecydowanie najlepszy pomysl na plaze, ale nie tylko. ja kupilam super zielony
        wieeelki kosz i niedlugo podbijam kolobrzeg z nim;) a zaplacilam 15 zł, a nie
        tak jak tutaj są ceny ponad 100 zl. ludzie, zeby to jeszcze ladne bylo;/zakupy
        robic trzeba z głową a nie tylko wypchanym portfelem ;)
        • Gość: gabi Re: koszyk koszyk koszyk ;) IP: *.toya.net.pl 01.08.05, 17:22
          Gość portalu: Afcia napisał(a):

> zdecydowanie najlepszy pomysl na plaze, ale nie tylko. ja kupilam super zielony
          >
          > wieeelki kosz i niedlugo podbijam kolobrzeg z nim;) a zaplacilam 15 zł, a nie
          > tak jak tutaj są ceny ponad 100 zl. ludzie, zeby to jeszcze ladne bylo;/zakupy
          > robic trzeba z głową a nie tylko wypchanym portfelem ;)

Popieram w całości :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka