tralalumpek 24.06.05, 17:59 a ja bylam dzisiaj na zakupach i kupilam tony szmat.... zwariowalam, zupelnie zwariowalam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszka_333 Re: letnie zakupy 24.06.05, 18:12 zazdroszczę zazdroszczę ja najwcześniej 30 będę się mogła zrealizować zakupowo Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: letnie zakupy 24.06.05, 18:19 a co tam, poprawilam sobie nastroj (bez tego tez byl dobry ale :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniabe13 Re: letnie zakupy IP: 213.17.192.* 24.06.05, 18:37 Mam nadzieję ze letnich,ciepło wreszcie się zrobiło, akacje pachną jak wściekłe..poszłabym sobie na zakupy ale siedzę wpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: letnie zakupy 24.06.05, 18:38 tralalumpek! Gadaj jak na spowiedzi :-) co, gdzie i po co? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: letnie zakupy 24.06.05, 20:14 a ja znowu nie mam w co się ubrać :(( a muszę wyjść za 20min. zamiast się zbierać siedzę przed komuterem i czekam na natchnienie :( Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: letnie zakupy 25.06.05, 08:21 miska_malcova napisała: > tralalumpek! Gadaj jak na spowiedzi :-) co, gdzie i po co? :-D no to gadam: - spodnica wieczorowa, ciemny "granatoszafir", - spodnica koktajlowa, z tylu ogon po ziemi , z przodu rozchodzacy sie "dekolt" po pepek - spodnica granatowa waska, bez rozciecia, do kolan - spodnica lniana, jasnoniebieska, rowno z kolanem, z komicznym czyms przy bocznym rozporku - top granatowy, blyszczacy jedwab - kostium bardzojasnoniebieski, spodnica do kolan, waska, krotki zakiet , taki pseudo chanelek,jako ozdoba zorzetowa 2cm lamowka fruwajaca o dolu spodnicy, kolnierzu i reszcie zakietu - bluzka zorzetowa jasnozielonoruda - marynarka oliwkowoszara, z szarymi esamifloresami jako haft - spodnica biala, waska, do kolan, material wytlaczany w jakistam wzorek ufffffffff Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: letnie zakupy 25.06.05, 11:27 nieźle, nieźle :-) masz spokój na jakiś czas? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: letnie zakupy 25.06.05, 11:39 i tak i nie :) to byly czesciowo zaplanowane zakupy, szukalam czegos eleganckiego na slub koscielny (nie moj :) a reszta porzy okazji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pump_it_up Re: letnie zakupy IP: *.broker.com.pl 24.06.05, 20:42 Ja tez dzisiaj szukalam czegos czarnego, jakiejs spodnicy i bluzki, ale u mnie w miescie ciezko dostac cos przywoitego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalicja Re: letnie zakupy IP: *.autocom.pl 24.06.05, 21:22 O jak Ci fajnie... mi do końca miesiąca została stowa na dwie osoby.. Z głodu nie umrę, ae tez na szmaty nie wydam. Za to po pierwszym/po egzaminie też zaszaleję, chyba że upatrzone cuda już ktoś wykupi... Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: letnie zakupy 24.06.05, 21:37 no to gratulacje:) a co kupiłaś? ja teraz za to mam tak, że bardzo chciałabym sobie coś kupić,a nic mi się nie podoba. to chyba ja zwariowałam, buuu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lop Re: letnie zakupy IP: *.chello.pl 24.06.05, 22:12 co kupilas, w jakich sklepach i ile wydalas?:P Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: letnie zakupy 25.06.05, 08:23 kupilam w jednym sklepie - feraud ile wydalam nie powiem, moje pieniadze-moja sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: letnie zakupy 24.06.05, 22:16 Ja juz zacieram rece na wyprzedaz w Fat Face - zaczyna sie od przyszlego tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: letnie zakupy 25.06.05, 06:04 ja bylam tydzien temu i w tym nie chcialo mi sie... kupilam pare litrow perfum Odpowiedz Link Zgłoś
zeberka_25 Re: letnie zakupy 25.06.05, 06:15 hmmm, a ja ide dzisiaj bo w Nine West jest przecena a ja przeciez sandalki musze miec......... Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: letnie zakupy 25.06.05, 08:48 ja zaraz lece po stroj kapielowy :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: letnie zakupy 25.06.05, 10:27 Wyprzedaz sie zaczela w House of Fraser wiec jak poszlam o godzinie 10 wczoraj to zaginelam do 15... Jak sie obudzilam to mialam 3 torby ciuchow wiekszosc ktorych kupilam z impulsu 'bo taniej!' Mialam kupic garnitur do pracy a zakonczylam bez garnituru i pare setek lzejsza Wyprzedaze to diabelski wynalazek ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: letnie zakupy 25.06.05, 11:40 edavenpo napisała: .... > Wyprzedaze to diabelski wynalazek ;-))) zgadzam sie ale jaki przyjmny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: letnie zakupy IP: *.chello.pl 25.06.05, 12:42 House of Fraser gdzie to jest? W kazdym House? Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo House of Frazer 25.06.05, 14:02 No to ja tez lece, bo mam 60 funtow w gift vouchers, i wypalaja mi dziure w kieszeni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torn Re: letnie zakupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 13:34 i znowu ten stary trampek sie przechwala. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: letnie zakupy 25.06.05, 13:38 stary ale jary i majacy odwage pisac od lat pod tym samym nickiem Odpowiedz Link Zgłoś