Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Galerianki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 15:40
    Zauważyłyście to nowe zjawisko? A mianowicie grupy rozchichotanych dziewczyn
    w centrach handlowych, odstrzelonych jak na disco, które przybyły do galerii
    nie po to, by coś kupić, ale...no właśnie..po co???
    Z moich obserwacji, wynika, że (np w galerii mokotów)ich ulubioną rozrywką
    jest siedzenie przy fontannie i obgadywanie przechodzących obok ludzi :-/
    Obserwuj wątek
      • Gość: :P Re: Galerianki IP: *.chello.pl 28.06.05, 15:42
        tak , udaja ze sie lansuja , chodza codziennie do jakiegos centrum siedza tam
        godzinami i rzadko kiedy cos kupia a maja sie za wielkie haloo :P
      • Gość: Madzia A co te bidule moga robic z wolnym czasem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 15:45
        rok skzolny sie skonczyl... mundurki wisza w szafie a pannice szaleja :)
        tez chcialabym miec 16 lat :)) i w tej fontannie mozcyc nogi

ja na miejscu sklepikarzy wykorzystalabym je jako zywe reklamy - ubrala w
        ciuchy i niehc promuja marke i zwracaja uwage przechodniow
        • myszka_333 Re: A co te bidule moga robic z wolnym czasem? 28.06.05, 15:51
          zamiast podwórek i trzepaka -centum handlowe
      • Gość: zuka Re: Galerianki IP: *.tvp.pl 28.06.05, 16:02
        a może one tak za karę?
        na galerach...
        • Gość: selena Re: Galerianki IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.06.05, 17:43
          biedne dzieci nie maja o robic to sie wlocza i szukaja okazji-a nuz sie cos
          zdarzy.
          trzyma to dyche w kieszeni,kupi loda czy jakas bluzczyne na przecenie ,potem
          siada i obgaduje wszystkich jak leci-to sie zgadza.
          dostaje w ogole spazmow ze smiechu jak widze te poubierane w najlepsze ubranka
          panienki ktore przyszly do wielkiej galerii porobic zakupy.ubrane jak na
          podmiejska disco.
          nastolatkom wybaczam,mlode to i glupie,moze sie wyrobi.ale panny powyzej 20tki
          to juz porazka.blazny.
          • mankencja Re: Galerianki 28.06.05, 19:13
            a jeszcze sobie makijaz próbkami zrobi, jedno oko na zielono, drugie na różowo,
            psiknie się "perfuną" jedną, piątą i dziesiątą, wielkomiejski szyk i w oku
            błysk, a te wszystkie panny, co mniej są obrotne i zamiast zasoby próbkowe
            wykorzystać, to kosmetyk kupią, to marność nad marnościami i obgadać trzeba, to
            się może poprawią. Taka praca na rzecz społeczeństwa, tyle dobrze, że jak
            czlowiek głodny, to do marketu na degustację serka homogenizowanego może się
            wybrać, bo nie płacą nic, a powinni przecież.
        • myszka_333 Re: Galerianki 28.06.05, 17:46
          Gość portalu: zuka napisał(a):

> a może one tak za karę?
          > na galerach...
          Za brak czerwonego paska na świadectwie.
      • aniabe13 Re: Galerianki 28.06.05, 20:33
        Zauwazyłam, już chyba we wszystkich galeriach się zalęgły. Jakoś można to chyba
        wykorzystać, dać im w ręce tablice reklamowe i niech chociaż na colę zarobią.
        • myszka_333 Re: Galerianki 28.06.05, 20:36
          Kiedyś Troll miał taką akcję.Dziewczęta przez jakiś czas udawały manekiny na
          wystawie i za to dostawały jakieś gratisy.
          • Gość: Ell Re: Galerianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 20:42
            Piłka25-ciekawe spostrzeżenie, po wypowiedziach wnioskuje, że może w nim być
            trochę prawdy.
      • blinski Re: Galerianki 28.06.05, 21:19
        jeśli tak was dziwi to zjawisko, obejrzyjcie sobie 'szczury z supermarkety'
        kevina smitha. tam - jay i cichy bob, tu - galerianki:)
      • Gość: sitc Re: Galerianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 22:04
        Też to zauważyłam w mojej lokalniej galerii już dawno, nie wiem jak bardzo
        rozpowszechnione jest to zjawisko np. w Warszawie. Ja je traktuje jak placebo-
        są mi zupełnie obojętne, no może czasem mnie bawią :)
        Pzdr Sitc.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka