Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Torba z nowej Vivy...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 17:12
    Kto ma ta torbe i może coś o niej powiedzieć.Jak jest wykonana?Potrzebna mi
    podręczna torba na wyjazd..Czy ta bedzie sie nadawała???
    Obserwuj wątek
      • Gość: ewa Re: Torba z nowej Vivy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 08:57
        UP
        • Gość: Mena Re: Torba z nowej Vivy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 09:01
          kochanie,my tu raczej kupujemy torby kosztujące tyle, co trzy roczne prenumeraty
          Vivy.
          • Gość: ewa Re: Torba z nowej Vivy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 09:18
            Hehehehe.taaa...Czytam własnie co niektóre watki, i widze że szerzy się tu
            tandeta.Ja-jak chcesz wiedziec tez kupuje torebki-moze nie bardzo drogie-ale
            gustown i firmowe..przewaznie batyckiej.Ostatnio kupiłam śliczną letnią torebkę
            własnie batyckiej-więc w kompleksy jakies byleco jak ty mnie nie wpedzi.Nie mam
            ambicji posiadanie drozszych toreb w najwyższej półki.Te które mam sa super.A
            tą z Vivy chciałam kupic bo potrzebuje jakiejs jednorazówki aby spakowac
            jedzenie na podróz.
            • babunowa Re: Torba z nowej Vivy... 03.07.05, 11:53
              ta torebka to ma być dopiero za tydzień czy była tydzień temu,bo teraz wiem,że
              jest viva z ibiszem i filmem '21 gramów',a na stronce piszą,że albo torba albo
              film'miasto boga';>proszę uświadomcie mnie,bo jeśli było,to żałuję,że
              przegapiłam,ze względu na film.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka