Gość: Eliza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:53 nie mam pomysłu na letnie ciuszki <beczy> chodze po sklepach i szukam czegoś topowego i uniwersalnego. Zawsze w lato mam problem, bo nie znosze jasnych kolorów. Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rany julek Re: jasneeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:54 a jakie lubisz kolory???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: jasneeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:02 ciemne i nasycone Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: jasneeeeeee 15.07.05, 13:34 Gość portalu: Eliza napisał(a): > ciemne i nasycone no to se kup takie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: jasneeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:28 a gdzie?? bo ja widze same białe i różowe Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: jasneeeeeee 15.07.05, 20:32 Gość portalu: Eliza napisał(a): > a gdzie?? bo ja widze same białe i różowe tatuum, jackpot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: jasneeeeeee IP: *.canea.com.pl 15.07.05, 14:02 Nie pisze sie "w lato",tylko LATEM lub W LECIE Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: jasneeeeeee 15.07.05, 14:05 Gość portalu: edi napisał(a): > Nie pisze sie "w lato",tylko LATEM lub W LECIE Powinnaś zostać moderatorem i poprawiać każdy post ze słownikiem w ręku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: jasneeeeeee IP: *.canea.com.pl 15.07.05, 14:08 Nie potrzebny mi słownik.Co złego w małej korekcie,nie lubię błędów. i tyle. P.S.D;aczego się burzysz ,nie rozumiem,to nie bylo ani złośliwe,ani do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalicja Re: jasneeeeeee IP: *.ii.uj.edu.pl / *.inner.tcs.ii.uj.edu.pl 15.07.05, 17:49 Nie mogłam sie powstrzymać : niepotrzebny pisze się razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: brak wlasnego stylu IP: *.ct.com.pl 15.07.05, 14:42 całe szczescie ja mam pomysl na ciuchy i nie musze nikogo prosic o pomoc, sama potrafie sie ubrac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: brak wlasnego stylu IP: 69.156.32.* 15.07.05, 15:45 Ja tam nie widze problemu, jesli lubisz ciemne kolory mozesz nosic je rowniez latem, a ozywic dodatkami. Ja tak robie i przynosi to fajne efekty np wczoraj mialam na sobie czekoladowe, szerokie spodnie plus w takim samych kolorze top do tego pomaranczowe dodatki, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elizucha-l Re: brak wlasnego stylu 15.07.05, 15:52 ja nie lubie ciemnych, moze zimą ale nie latem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: jasneeeeeee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:14 tez ie przepadam mam jasna karnacje i niedobrze mi w jasnych wiec kupilam letnia sukienke -dekold amerykanski wiazana na szyi do kolana len+bawelan kolor czekoladowy :) i wyhaftowalam ja lososiowa czy moze to blado-rozowa (kolor butow)mulina :) jest letnia haftowana w kwaty i mazaje i ciemna :) Odpowiedz Link Zgłoś
justys_55 Re: jasneeeeeee 15.07.05, 20:17 to sie ubieraj w szare i ciemne i badz jak ta szara myszka, moze ktos Ciebie kiedys zauwazy, ale bron boze nie zakladaj rozowych mini-posadza cie o tipsiarstwo, hahah Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: jasneeeeeee 15.07.05, 20:32 justys_55 napisała: > to sie ubieraj w szare i ciemne i badz jak ta szara myszka, moze ktos Ciebie > kiedys zauwazy, ale bron boze nie zakladaj rozowych mini-posadza cie o > tipsiarstwo, hahah aha, kto nie ma różowej mini, ten jest szarą myszką? Odpowiedz Link Zgłoś