Gość: aga IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.05, 18:16 Mam juz dosc czarnych toreb na notebooki. Doradzicie cos? Zeby bylo kobieco;)) Z gory dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daino Re: Torba na laptopa 18.07.05, 18:18 ja mam w wielkiej torbie, jak mary poppins, taka bordowo czerwona skora z krokodyla...zwraca uwage... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: Torba na laptopa IP: *.promax.media.pl 18.07.05, 18:21 moj laptop wazy ok. dwoch kilo i jakos nie potrafie sobie wyobrazic nic kobiecego, w czym moglabym nosic taki ciezar (kobiecosc kojarzy mi sie z czyms subtelnym, lekkim). Trzeba wziac jeszcze pod uwage fakt, ze laptop powinien miec "wygodnie", zeby mu sie w trakcie podrozy nic nie stalo. Ja ogolnie rzadko nosze swoj komputer, czarna torbe raczej przejmuje moj chlopak. Ale jesli tak Ci ta czern przeszkadza, to moze warto byloby cos na ta torbe naszyc? jakos ja "rozweselic"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Torba na laptopa IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.05, 18:45 Bezpieczeństwo przede wszystkim;)) Ja i moj laptop sporo jezdzimy po swiecie, wiec cos usztywnianego musi byc. A aplikacje raczej nie wchodza w gre- po pierwsze jestem totalnym beztalenciem do szycia (wybornie wychodzi mi tylko przyszywanie guzikow;)), a po drugie- to raczej nie moje klimaty. Szukam czegos ciekawego po sklepach, ale kiepsciutko... Na razie jedyna torba, ktora prawie spelnia wymagania to cudna Puma- Ferrari (ale z ochrona kompa nie bedzie w niej najlepiej). Hmmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Torba na laptopa 18.07.05, 18:33 ja mam kilka toreb wiekszych niz zycie - jedna zolta, druga blado-niebieska, trzecia czarna powycinana na czerwonej podszewce, czwarta pol brazowa a pol fioletowa i z pawim piorem przyklejonym do brazowej polowy, kolejna w wojskowy kamuflaz, inna a la worek jutowy z naklejka "herbata cejlonska" czy cos takiego, "meksykanska reklamowka" z juty... jak widzisz kazda torba, byle duza, spelni zadanie Odpowiedz Link Zgłoś