Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Prosze nie siedzcie przed kompem jak wyjade

23.07.05, 18:31
    bo tu sa takie fajne wille do wynajecia za stowe zlpn na dzien na Koh Samui.
    www.r24.org/kohsamui.org/samui/smilehouse/pictures
    Moze sie skrzykniecie i pojedziecie, te samotne.
    Obserwuj wątek
      • anulka_22 Re: Prosze nie siedzcie przed kompem jak wyjade 23.07.05, 18:35
        ale o co chodzi? :)
        • zettrzy Re: Prosze nie siedzcie przed kompem jak wyjade 23.07.05, 18:39
          anulka_22 napisała:

> ale o co chodzi? :)

wciaz o to samo...
          ktos juz tu proponowal zbiorke uzywanej odziezy dla laparowy, zeby jej jakos
          poprawic sytuacje materialna
      • top_model Re: Prosze nie siedzcie przed kompem jak wyjade 23.07.05, 18:39
        O tanie wakacje, 4 dziewczyny na wille wychodzi 25 zlpn/dzien.
        • lisowa2 Re: Prosze nie siedzcie przed kompem jak wyjade 23.07.05, 18:44
          jakies burdel-party:P
          • top_model Re: Prosze nie siedzcie przed kompem jak wyjade 23.07.05, 18:52
            Troche masz racji, byl film z Di Caprio na tej wyspie, pociagal marihuane i
            lezal z panienkami w lozku. Nie pamietam tytulu.
      • zettrzy Re: Prosze nie siedzcie przed kompem jak wyjade 23.07.05, 18:57
        hmmm, oni z gory wiedza ze goscie beda z USA... tak przynajmniej napisane w
        tabeli przeliczen walut. Jakas proba sugestii? Przeciez ja bym sie nawet bala
        wynajac pokoj w hotelu za mniej niz $150 za noc.
        No i zdjecia tych wnetrz... to juz lepiej spac na dworcu, ladniejszy wystroj.
        • top_model Tak, tak zettrzy 23.07.05, 19:05
          Odwiedz sobie forum Francja turystycznie, wszyscy Polacy pytaja sie o najtansze
          hotele we Francji Formule 1 z tekturowymi scianami, chca spac w klicie 1,5m x
          2,5m z dwojka dzieci.
        • top_model Re: Prosze nie siedzcie przed kompem jak wyjade 23.07.05, 19:08
          Co do tabeli to wlacz sobie opcje Show rates in your local currency - Select
          your country, ceny sa tez w zl i w euro, i czym chcesz.
          • zettrzy Re: Prosze nie siedzcie przed kompem jak wyjade 23.07.05, 19:17
            a zanim zobaczymy "Select your country", mamy na samej gorze "My guess is, you
            are from USA"
            jednym slowem, mieszkajac np. we Francji mozna sie podlamac i rozbudowac
            kompleks nizszosci, mimo iz powtarzam ten hotel dla NAS jest o wiele ZA TANI aby
            na niego nawet splunac
            ps. mam pare klapek Mare i jeszcze jakies zapinane na kostce pantofle tej firmy,
            znudzily mi sie chcesz? malo noszone, ja rzadko kiedy zakladam to samo czesciej
            niz dwa hazy do hoku
            ps.ps. musisz miec rozmiar 36 bo ja ich nie dam na handel, tak po prostu
            obudzilas we mnie poczucie litosci... jak nisko trzeba upasc aby myslec o
            wakacjach w takim tanim hotelu, brrr, to cos jak te wspomnienia ludzi z okresu
            Wielkiej Depresji
            • top_model Re: Prosze nie siedzcie przed kompem jak wyjade 23.07.05, 23:02
              zettrzy napisała:

> a zanim zobaczymy "Select your country", mamy na samej gorze "My guess is, you
              > are from USA"
              > jednym slowem, mieszkajac np. we Francji mozna sie podlamac i rozbudowac
              > kompleks nizszosci, mimo iz powtarzam ten hotel dla NAS jest o wiele ZA TANI
              ab
              > y
              > na niego nawet splunac
              > ps. mam pare klapek Mare i jeszcze jakies zapinane na kostce pantofle tej
              firmy
              ,
              > znudzily mi sie chcesz? malo noszone, ja rzadko kiedy zakladam to samo
              czesciej
              > niz dwa hazy do hoku

Nie dziwie, ze sie sie znudzily, bo buty Mare tak cenione prze Hamerkancow
              nigdy mi specjalnie nie przypadly do gustu i nigdy nic nie kupowalam, wlasnie
              kilka miesiecy zbankrutowali. A sklep firmy na rue des Francs-Bourgeois, byl
              jak w morde strzelil 100 m od mojego mieszkania (mieszkam obok museum Picasso).
              No ale u Hamerykancow ta marka jest bardzo dobrze znana, kupilam sobie buty za
              bezcen, bo sklep likwidowali i model do lazenia na wsi sie nadawal, i jakis
              Kanadol na rue Saint Antoine mnie podrywal na te buty (rzeczywiscie jest male
              logo firmy na butach). Smialam sie, bo zaczal o butach Mare, ale byl lepiej
              zorientowany od ciebie i razem doszlismy do wniosku, ze lubimy inna marke.
              Zuwaz, Franuz nigdy by mnie nie podrywal na buty Mare.
              > ps.ps. musisz miec rozmiar 36 bo ja ich nie dam na handel, tak po prostu
              > obudzilas we mnie poczucie litosci... jak nisko trzeba upasc aby myslec o
              > wakacjach w takim tanim hotelu, brrr, to cos jak te wspomnienia ludzi z okresu
              > Wielkiej Depresji
              Bosze, czekamy na relacje z twoich wakacji, przeciez jestes operka od
              rozbykanych dzieci i szwaczka chalupnicza, na jakis urlop ciebie zazciagna z
              familia zydowska.
          • balbinia Re: Prosze nie siedzcie przed kompem jak wyjade 24.07.05, 23:23
            Ja bym sie skusila, ceny noclegu nie stanowia problemu. Ale.. ceny lotu to
            dopiero wydatek! :/
      • top_model Cos slabo z Toba zettrzy, tylko 150 $, to jest 23.07.05, 19:17
        nic w Paryzu, Londynie NYC. Hilton Kensington London kosztuje 280 euro/ dzien,
        ten na starowce w Budapeszcie jest ladniejszy, ale troche tanszy. No i zawsze
        jak wchodze do pokoju w Hiltonie, to mam piekny program na powitanie na TV, bo
        mam karte Hiltona.
        • zettrzy Re: Cos slabo z Toba zettrzy, tylko 150 $, to jes 23.07.05, 19:21
          top_model napisała:

> nic w Paryzu, Londynie NYC. Hilton Kensington London kosztuje 280 euro/ dzien,

albo zartujesz, albo nam z USA licza polowe... Hilton Kensington powiadasz, po
          drodze do High Street Kensington jest taka mala przytulna tajska restauracja? A
          Boots na rogu?
          no i moze mi przypomnisz gdzie dokladnie jest ta libanska restauracja, wylecialo
          mi z pamieci a daja taaakie krewetki, wiesz to tak blisko tego hotelu...
          • top_model Re: Cos slabo z Toba zettrzy, tylko 150 $, to jes 23.07.05, 19:38
            Tam sa TYLKO egzotyczne restauracje, nie chodze do zadnej tego typu w Londynie,
            bo to z reguly wielki brud, trzeba najpierw sprawdzic stan toalet, gdy sa
            czyste toalety, to bardzo RZADKO jadam egzotycznie w Londynie. Nic Hamerykancom
            nie licza polowe, chyba, ze to wyjazd grupowy, wejdz na strone Hiltona zobacz
            cennik.
            • zettrzy Re: Cos slabo z Toba zettrzy, tylko 150 $, to jes 23.07.05, 19:49
              top_model napisała:

> Tam sa TYLKO egzotyczne restauracje, nie chodze do zadnej tego typu w Londynie,
              > bo to z reguly wielki brud, trzeba najpierw sprawdzic stan toalet,

to ty BYWASZ w takim Londynie? tego mozna by sie domyslic, przynajmniej z twoich
              postow by wynikalo ze zyjesz w nedzy - no coz do Londynu mozna z kontynentu
              dostac sie nawet na wrotkach, spac w parku albo na ulicy, bo tam bezdomnych nie
              gonia, to nie Nowy Jork, czyli teoretycznie moglas kiedys nawet byc w Londynie...
              powtarzam teoretycznie, bo nie masz pojecia o temacie

> czyste toalety, to bardzo RZADKO jadam egzotycznie w Londynie. Nic Hamerykancom
              > nie licza polowe, chyba, ze to wyjazd grupowy, wejdz na strone Hiltona zobacz
              > cennik.

nie musze grzebac w sieci bo moge sobie wyjac credit card statement i obejrzec
              pozycje "Hilton", a jak sama nie zechce, to mi i tak przypomna na quarterly
              expense breakdown
              przykro mi ze nie wiem jak te terminy techniczne sa po polsku czy francusku, ale
              po prostu tego rodzaju wiedza nie jest mi do niczego potrzebna...
              no to co pogawedzimy o zakupach w Londynie? tylko prosze zadnych stron tego czy
              owego, raczej wlasnymi slowami "ten malenki sklepik z perfumami w Victoria Grove"
              (zawieszam, bo oczekuje ze jako taka "obyta" osoba bedziesz wiedziala o co mi
              chodzi i sama dokonczysz)
              • top_model Re: Cos slabo z Toba zettrzy, tylko 150 $, to jes 23.07.05, 23:19
                zettrzy napisała:

> top_model napisała:
                >
                > > Tam sa TYLKO egzotyczne restauracje, nie chodze do zadnej tego typu w Lon
                > dynie,
                > > bo to z reguly wielki brud, trzeba najpierw sprawdzic stan toalet,
                >
                > to ty BYWASZ w takim Londynie? tego mozna by sie domyslic, przynajmniej z
                twoic
                > h
                > postow by wynikalo ze zyjesz w nedzy - no coz do Londynu mozna z kontynentu
                > dostac sie nawet na wrotkach, spac w parku albo na ulicy, bo tam bezdomnych
                nie
                > gonia, to nie Nowy Jork, czyli teoretycznie moglas kiedys nawet byc w
                Londynie.
                > ..
                > powtarzam teoretycznie, bo nie masz pojecia o temacie
                >
                > > czyste toalety, to bardzo RZADKO jadam egzotycznie w Londynie. Nic Hamery
                > kancom
                > > nie licza polowe, chyba, ze to wyjazd grupowy, wejdz na strone Hiltona zo
                > bacz
                > > cennik.
                >
                > nie musze grzebac w sieci bo moge sobie wyjac credit card statement i obejrzec
                > pozycje "Hilton", a jak sama nie zechce, to mi i tak przypomna na quarterly
                > expense breakdown
                > przykro mi ze nie wiem jak te terminy techniczne sa po polsku czy francusku,
                al
                > e
                > po prostu tego rodzaju wiedza nie jest mi do niczego potrzebna...
                > no to co pogawedzimy o zakupach w Londynie? tylko prosze zadnych stron tego
                czy
                > owego, raczej wlasnymi slowami "ten malenki sklepik z perfumami w Victoria
                Grov
                > e"
                > (zawieszam, bo oczekuje ze jako taka "obyta" osoba bedziesz wiedziala o co mi
                > chodzi i sama dokonczysz)
                >
                Bardzo rzadko kupuje cos w Londynie, bo absolutnie moda angielska mi sie nie
                podoba. Mam pare rzeczy od Viviane Westwood, ale sa paskudne do noszenia, ona
                porabila gorsety, ktore sa zle wykonczone i wrzynaja sie w cialo. Pare razy
                kupilma buty Charles Jourdan, bo w w calej Francji nie bylo mojego rozmiaru.
                Raz nawet sciagneli mi z Londynu torbe, bo kupilam kozuch w Paryzu, ale toreb z
                tej samej skory juz nie bylo. Rezulat; wszystkie buty kosztowaly mnie 20%
                wiecej, bo tam produkty luksusowe francuskie sa drozsze niz we Francji.
                A juz o perfumach angielskich nie wspomne, dlaczego twojej ulubionej Stelli
                Mc Cartney zalezy, zeby jej perfumy byly made in France. Siedziba jej firmy
                perfumeryjnej jest w Neuilly sur Seine, pod Paryzem.
      • r.richelieu Re: Prosze nie siedzcie przed kompem jak wyjade 23.07.05, 19:38
        jak można być samotną kiedy Twoja twarz opromienia to forum. Gdziekolwiek się
        znajdę widzę tę poświatę i śledziona szepcze "LaP. gdzieś Ty"
        • kinky5 Re: Prosze nie siedzcie przed kompem jak wyjade 23.07.05, 19:45
          Hiltony to raczej...malo ciekawe hotele......
          Wspolczuje ze musisz tam sypiac.
          Ja gdybym miala twoje pieniadze o ktorych tak ciagle piszesz ponizej "Four
          seasons" bym nie schodzila.
          Oczywiscie wolalabym "W hotel"....ale o takich miejscach nie masz pojecia bo
          umialas tylko zapamietac nazwe Hilton dzieki slynnej Paris, nieprawdaz?
          • zettrzy Re: Prosze nie siedzcie przed kompem jak wyjade 23.07.05, 20:05
            kinky5 napisała:

> Oczywiscie wolalabym "W hotel"....ale o takich miejscach nie masz pojecia bo
            > umialas tylko zapamietac nazwe Hilton dzieki slynnej Paris, nieprawdaz?

przeciez ona wie wszystko to co wie o "wielkim swiecie" dzieki gmeraniu mysza w
            sieci... zauwaz ze nie ma pojecia gdzie ten Hilton Kensington sie znajduje,
            mysli ze restauracja o profilu etnicznym musi byc jakas dziura bez sprawnej
            toalety, nie ma pojecia na co ja napuscilam tym butikiem w Victoria Grove... a
            podobno mieszka we Francji i stac ja na drogie produkty luksusowe
            to chyba ta sama ktora kiedys pisala tu jako bez_mapy i tez lubila wklejac
            milion linkow
          • Gość: selena Re: Prosze nie siedzcie przed kompem jak wyjade IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.07.05, 10:51
            mi to sie podoba jak zettrzy ja zawsze w dyskusji sprowadzi do pionu:D
            a swoja droga przeciez to smieszne-wchodzic na polskie forum i pisac takie
            rzeczy?i ona ma na to czas i ochote?to naprawde smieszne.juz sobie wyobrazam
            jakas paniusie z Paryza jak regularnie zasiada przed kompem zeby wejsc na forum
            wyborczej i popisac co dzis kupila.zenada
      • kochanica-francuza nie ma mowy, nie nocuję poza Ritzem n/t 23.07.05, 20:10
        • kochanica-francuza a w ritzu biorę wyłącznie królewski apartament 25.07.05, 00:07
          za 4800 euro / noc

hehehe

• zettrzy Re: Prosze nie siedzcie przed kompem jak wyjade 24.07.05, 01:57
        top_model napisała:

> No ale u Hamerykancow ta marka jest bardzo dobrze znana, kupilam sobie buty za
        > bezcen, bo sklep likwidowali i model do lazenia na wsi sie nadawal, i jakis
        > Kanadol na rue Saint Antoine mnie podrywal na te buty (rzeczywiscie jest male
        > logo firmy na butach).

jesli juz bredzisz, to przynajmniej rob to do rzeczy - male logo firmy na
        butach? najwyrazniej nie wiesz co to za buty, tak jak nie wiedzialas ze Stella
        Cadente nie ma nic wspolnego ze Stella McCartney

> Zuwaz, Franuz nigdy by mnie nie podrywal na buty Mare.

zauwaz, ze "podrywal na buty" znaczy ze to ON mial te buty na nogach i usilowal
        nimi imponowac. Poducz sie polskiego. Cwicz zwroty "podrywal na jaguara",
        "podrywal na jacht", "podrywal na posiadlosc". Co prawda nigdy ci sie do niczego
        nie przydadza, w twoich sferach mozna podrywac co najwyzej na buty, ale
        poprawisz sobie znajomosc jezyka.

> Bosze, czekamy na relacje z twoich wakacji, przeciez jestes operka od
        > rozbykanych dzieci i szwaczka chalupnicza, na jakis urlop ciebie zazciagna z
        > familia zydowska.

no wlasnie, bez przerwy slyszymy zapowiedzi o tym twoim wyjezdzie i ciagle klapa
        - czyzby Panstwo nie mogli ustalic dokad jada? a moze doszli do wniosku ze
        przyniesiesz im wstyd (jak widac, zatrudniaja cie nielegalnie, aby im wyszlo
        taniej) i zostawili cie w domu, a sami wyjechali... to by wyjasnialo dlaczego
        masz czas w sobote na siedzenie przy kompie.
        Uwazaj z uwagami o rodzinach zydowskich. Mozesz dostac po tylku pozwem o
        antysemityzm i niezle bekniesz.
        Wiemy tez ze nie stac cie na zakupy, wiec uwagi o wysokich cenach w Londynie
        przyjmujemy za oczywiste. Ktos kto jada w brudnych knajpach nie pojdzie na New
        Bond Street, granted. Finance factor. Tylko dlaczego usilujesz przedstawic sie
        jako jeszcze wieksze nieszczescie niz obraz, jaki juz sobie utworzylysmy? Z
        kazdym "swiatowym" postem wylazi z ciebie coraz wieksza ilosc ignorancji i brak
        obycia. Masz az tak przerabane? Pinokio_w_krainie_termitow, hahaha. Moze
        wybierz to na nowego nika - bedzie dlugi ale adekwatny.
      • kate-gun Re: Prosze nie siedzcie przed kompem jak wyjade 24.07.05, 03:17
        aleosochodzi?
        wybaczcie, jestem zmelanzowana :D
        • kate-gun Re: Prosze nie siedzcie przed kompem jak wyjade 24.07.05, 10:10
          aha, heh
          no tak
          ja nie schodze ponizej 7 gwiazdek, a jak w miejscu gdzie wypoczywam nie ma
          7gwiazdkowca to specjalnie lece do emiratow na nocleg, chocby z drugiego konca
          swiata :]
          przebijesz mnie laparowko? :D
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka