Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

moda 12-latek

IP: *.jci.com 03.08.05, 22:15
    prosze o przyklady jak sie ubieraja w Polsce spokojne 12 latki (nie chodzi mi
    o stroj a'la Britney Spears), co jest 'na topie'.

linki do popularnych sklepow mile widziane

chce przywiezc jakis prezent zza granicy a nie chce sie wyglupic :)
    Obserwuj wątek
      • pandoora Re: moda 12-latek 04.08.05, 10:09
        spytaj może na forum dzieci :D tam pewnie mamy wiedzą..:]
        • misae Re: moda 12-latek 04.08.05, 10:44
          moja kolezanka ma corke w tym wieku wiec wiem male co nieco, jesli dziewczyna
          nie ma jakiegos specjalnego stylu ubierania sie...a o to mozna chyba zapytac,
          to jakikolwiek ciuch ze sklepu mlodziezowego bedzie sie podobal...
          na pewno nie kupuj nic dziecinnego - cukierkowego, chyba ze dziewczyna to lubi,
          rozgladnij sie po sklepach, zobacz co kroluje, w polsce jest mniej wiecej taka
          sama moda...
          • black_magic_women Re: moda 12-latek 04.08.05, 12:09
            5 dni mieszkalam w jednym pokoju z 13 i 14 latka.obie nad wyraz dojrzale i
            piekne,a do tego-pelne makijaze,wypychane staniki,przepastne dekolty,bluzeczki
            ozdabiane koronkami,buty na obcasach.ja kilkanascie lat starsza w
            dzinsach/siedzimy w koncu wsrodku lasu!/z ledwo przypudrowanym nosem,z
            rozrzewnieniem wspominalam kiedy w ich wieku/nie bez zalu/ przestawalam bawic
            sie lalkami...
            • Gość: marzena Re: moda 12-latek IP: *.dhl.com / 165.72.200.* 04.08.05, 15:44
              a ja mam w domu 14-latkę, która co prawda ma 170 cm wzrostu ale ubiera się
              normalnie ze szczególną awersją do różu, cekinów, itd.
              z kosmetyków kolorowych-błyszczyk do ust
      • Gość: kk Re: moda 12-latek IP: *.jci.com 04.08.05, 17:34
        dziekuje bardzo za odpowiedzi i nadal prosze o jakis link lub nazwe POPULARNEGO
        SKLEPU w Polsce dla mlodziezy

tu gdzie jestem dominuja wlasnie roze i cekiny...przeslodzone bluzeczki z
        bobasami i napisami 'princes' 'angel' 'missy', a jednoczesnie fasony jak dla
        lolitek! jeansy z rozowymi serduszkami, opiete na pupie. do tego bluzeczki z
        golymi plecami lub brzuchem i buty na 5cm obcasie. ROZOWE. help! :)))

moze chociaz powiedzcie jakie kolory wchodza na jesien. nie chce przywiezc
        zoltego ciucha jesli zoltego na ulicy nie uswiadczysz. w koncu w tym wieku
        czlowiek chce pasowac do reszty :)
        • Gość: mała Mi Re: moda 12-latek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 19:25
          możesz spróbować zajrzeć do TROLLA, RAVELA, CUBUSA (ale to juz musisz sie troche
          naszukac), CROPP TOWN..w wiekszości są tam średniue ciuchy, ale cekinów raczej
          nie uświadcztysz.jeśli nosi juz "dorosłe" rozmiary to RESERVERD. wszystkie te
          strony znajdą Ci się w wyszukiwarce.
          jakby co zostają ci zawsze bazary (wbrew pozorom można tam przy pewnej dozie
          samozaparcia znależć coś oryginalnego) czy sklepy z odzieżą indyjską

teraz modne są elementy etniczne, kolory:czekoladowy brąz, zgniła zieleń, brudny
          róż, no generalnie większość tych co się kojarzą z ciepłą jesienią
          • Gość: kk bardzo dziekuje! n/t IP: *.jci.com 04.08.05, 21:32
            • misae Re: bardzo dziekuje! n/t 05.08.05, 09:31
              mysle ze nie powinnas sie sugerowac polskimi stronami i raczej przywiesc cos
              oryginalnego...
              bez cekinow, nie rozowe ;o) na pewno cos znajdziesz
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka