wildorchid 16.09.05, 17:04 wiem ze to nie temat na to forum ale sie zasmucilam...mlody i utalentowany i tak szybko odchodzi ..ech... ps.jesli dubluje temat to sorry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinga38 Re: Gołaś nie zyje.... 16.09.05, 17:44 to naprawde straszne.w tak młodym wieku odejść... Odpowiedz Link Zgłoś
anusia06 Re: Gołaś nie zyje.... 16.09.05, 17:49 [*] przykre, że odchodzą ludzie wielcy i zarazem młodzi ( duchem czy ciałem)... :( Odpowiedz Link Zgłoś
uka_m Re: Gołaś nie zyje.... 16.09.05, 17:57 ..............uważajmy na drogach........... Odpowiedz Link Zgłoś
morelka4 [*] 16.09.05, 18:38 Mi tez jest smutno:( Szkoda chlopaka. Byl taki mlody Odpowiedz Link Zgłoś
wiadereczko [`] ;( 16.09.05, 18:45 W pierwszym momencie, nie chciałam uwierzyć, tak jak wtedy, gdy zginął Janusz Kulig. A teraz ogromnie mi smutno ;( Szkoda, że odszedł :( A niedawno wziął ślub ... Uważajmy na drogach [`] Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] 16.09.05, 22:07 Ano wziął...w lipcu :( Smutno,oj,bardzo smutno :( [*] Odpowiedz Link Zgłoś
bambus24 Re: [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*] 16.09.05, 22:48 spieszmy sie kochac ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
poline Re: [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*] 17.09.05, 00:16 "Jutro nie jest zagwarantowane nikomu, ani młodemu, ani staremu. Być może, że dzisiaj patrzysz po raz ostatni na tych, których kochasz." ;(( Pokój Jego Duszy. Odpowiedz Link Zgłoś
miracle1981 Re: Arek Gołaś nie zyje....[*] 17.09.05, 07:16 To straszne...Taki młody utalentowany chłopak, całe życie było przed nim, a teraz pozostało tylko wspomnienie i ból... [*] "Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą zostaną po nich buty i telefon głuchy tylko to co nieważne jak krowa się wlecze najważniejsze tak prędkie że nagle się staje potem cisza normalna więc całkiem nieznośna jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy kiedy myślimy o kimś zostając bez niego Nie bądź pewny że czas masz bo pewność niepewna zabiera nam wrażliwość tak jak każde szczęście przychodzi jednocześnie jak patos i humor jak dwie namiętności wciąż słabsze od jednej tak szybko stąd odchodzą jak drozd milkną w lipcu jak dźwięk trochę niezgrabny lub jak suchy ukłon żeby widzieć naprawdę zamykają oczy chociaż większym ryzykiem rodzić się niż umrzeć kochamy wciąż za mało i stale za późno Nie pisz o tym zbyt często lecz pisz raz na zawsze a będziesz tak jak delfin łagodny i mocny Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą i ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą i nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości czy pierwsza jest ostatnią czy ostatnia pierwszą.." Ks. Jan Twardowski Odpowiedz Link Zgłoś