askaa86 19.12.05, 16:11 Tak jak w temacie:) Była któraś z Pań tam ?? Warto zajrzeć ?? Obnizki rzeczywiście takie duże ?? Z góry THX za odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morelka4 Re: FASHION HOUSE - OUTLET CENTRE Gdańsk ?? 19.12.05, 20:51 Podnosze, bo tez jestem ciekawa czy cos sie zmienilo i w koncu warto sie tam wybrac. Jak bylam 1,5 miesiaca temu wiekszosc sklepow byla jeszcze zamknieta, wiec zanim znowu sie tam wybiore poczekam na swieze newsy:) Odpowiedz Link Zgłoś
saavage Re: FASHION HOUSE - OUTLET CENTRE Gdańsk ?? 20.12.05, 22:57 Witam, niestety w FH nic się nie zmieniło (albo jestem mało spostrzegawcza). No może poza spadającymi cenami. Za miesiąc może będzie mnie stać na to, co mi się podoba ;) Byłam tam zaraz po otwarciu, a następnie w zeszłą środę (14.12). Nie zauważyłam żadnych nowych sklepów... Aha, polecam zakupy po godzinie 19. Jest bardzo spokojnie i przyjemnie :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
morelka4 Re: FASHION HOUSE - OUTLET CENTRE Gdańsk ?? 21.12.05, 16:18 Dzieki za newsy:) Szkoda, ze nic sie nie ruszylo:( Odpowiedz Link Zgłoś