Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

wymyśliłam sobie,

15.01.06, 17:22
    że chciałabym sobie kupić koszulką z wbudowanym biustonoszem. nie mogę nigdzie nzaleźć, może znacie jakieś wysyłkowe sklepy gdzie takie cudo kupię? od razu piszę, że nie interesują mnie gorsety! z góry dzięki
    Obserwuj wątek
      • doda1983 Re: wymyśliłam sobie, 15.01.06, 17:25
        Wysyłkowego nie znam, ale w H&M są takie po 79zł bodajże... I jest to taka
        koszulka, która ma pod spodem podszyty usztywniany biustonosz, a nie włozone
        druty poprostu.
      • cioccolato_bianco Re: wymyśliłam sobie, 15.01.06, 17:30
        tak. sa takie w h&m - zwykle bawelniane topy z lycra lub w dziale sportowym w
        roznych fasonach (niektore nadaja sie do normalnego noszenia, nia tylko
        uprawiania sportu)
        poza tym takie rzeczy bywaly swego czasu w marks and spencers, w sklepach z
        bielizna intimissimi..
      • in_somnia Re: wymyśliłam sobie, 15.01.06, 17:33
        Widziałam chyba coś takiego w Orasy'u. Coś kojarzę, że były tam takie koszulki,
        ale bardziej na imprezę, czyli z jakiegoś pół przeźroczystego materiału, w
        żywych kolorach. Oczywiście wzrok mógł mnie mylić. ;-)
      • d.blue Re: wymyśliłam sobie, 15.01.06, 17:51
        victoria`s secret ma większość topów z wbudowanym stanikiem, tyle, że pozostaje
        ci albo ich strona www i będziesz czekała na paczkę z USA albo poszukasz na
        allegro...
      • seganiren Re: wymyśliłam sobie, 15.01.06, 17:55
        w marks&spencer sa na pweno. jesli masz daleko do stolicy to mozesz zamowic
        przez tel. 22 331 65 50
      • seganiren Re: wymyśliłam sobie, 15.01.06, 17:59
        na przykład takie: www.marksandspencer.com/IWCatProductPage.process?
        Merchant_Id=1&Section_Id=2727&Product_Id=1709982
      • seganiren Re: wymyśliłam sobie, 15.01.06, 18:00
        www.marksandspencer.com/IWCatProductPage.process?Merchant_Id=1&Section_Id=2727&Product_Id=1709982

cos sie zle wkleilo, moze twraz bedzie lepiej:)
      • evana Re: wymyśliłam sobie, 15.01.06, 18:59
        Kiedys widzialam takie w C&A w roznych kolorach ale nie wiem czy jeszcze sa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka