mariapejka 23.02.06, 12:18 czy ktoś z was nosi obuwie sportowe pumy? bo zamierzam kupić i nie wiem czy normalnie ''wypadają''? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: buty sportowe puma 23.02.06, 12:20 ja mam jedne trampki pumy;) fajne sa. niezniszczalne i bardzo wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
calo Re: buty sportowe puma 23.02.06, 12:24 owszem, bardzo dlugo sie trzymaja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
geene Re: buty sportowe puma 23.02.06, 12:41 Hej, ja noszę speed caty. Noszę rozmiar 38 ale te buty maja jakby zaniżoną numerację, także 39. Jeśli chodzi o użytkowanie, to rewelacja, chociaż sa dosyć delikatne, mam skórzane i zamszowe, deszczu zdecydowanie nie lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
bridgetb Re: buty sportowe puma 23.02.06, 12:51 Ja juz mam 2 pary i planuje zakup 3. Buty sa trwale i dobrze sie je nosi. Co do numeracji to normalnie nosze 39 ale tu 40. Odpowiedz Link Zgłoś
silvanka Re: buty sportowe puma 23.02.06, 12:57 ja mialam trapki pumu i po roku wywalilam je. trafilam chyba na felerny towar, a co najlepsze zniszczyl mi sie tylko jeden but starla mi sie cala "skora" i wygladal jak by mi go pies zerzarl :) przerzucilam sie na heavy duty zobacze jak bedzie w tym przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
silvanka Re: buty sportowe puma 23.02.06, 12:57 zapomanialm dodac ze mimo to byly bajecznie wygodne Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: buty sportowe puma 23.02.06, 12:58 a moze zezarl?;) ten z wizytowki z duzymi zabkami... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvanka Re: buty sportowe puma 23.02.06, 14:29 moje pieski nie jedza takich rzeczy :) one wola kurczaka i warzywka a nie smierdzace buty panci :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanureku Re: buty sportowe puma 23.02.06, 13:36 mialam te czerwone pumy z serii ferrari, po miesiacu noszenia na czubkach zdarla sie cala skora. nosilam normalnie po miescie/do szkoly. reklamacji nie chcieli uznac "bo to moja wina i ja zle uzytkowalam buty". kupa forsy wyrzucona w bloto. nigdy wiecej butow pumy. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: buty sportowe puma 23.02.06, 14:55 miałam skórzane halówki pumy.Trzymały się super chyba z 2-3 lata intensywnego używania.Nawet je prałam a one nic.Podobaja mi sie butki pumy ale mają minus, że dużo osób w nich chodzi niestety Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: buty sportowe puma 23.02.06, 16:50 najwygodniejsze buty!! baaardzo je lubie:) mam takie zielone zamszowe:D lux:) drogie byly ale warto wydac troche kasy:) Odpowiedz Link Zgłoś
falafelia Re: buty sportowe puma 23.02.06, 17:04 ja mam dwa buty Pumy, jeden jest fajny, ale drugi jest innego koloru :( Odpowiedz Link Zgłoś