Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    19.04.06, 13:46
    co możecie powiedziec o jakości tych polskich butów?
    Obserwuj wątek
      • wiktoryna25 Re: eksbut 19.04.06, 14:02
        jakosc i wykonczenie maja bardzo dobre, buty sa solidne i trwałe .... tylko,ze
        gorzej wyglada kwestia fasonow....ale to tez kwestia gustu :)

p.s z reguły polskie firmy obuwnicze robia dobre jakociowo buty...
        • sara_87 Re: eksbut 19.04.06, 14:17
          mój fason jest wymarzony, typowe czółenka, tzn nie całkiem okrągłe, ale też nie
          czuby. Wiecie pewnie o co chodzi :) Są zamszowe, czarne, mają ozdobny kwiatek z
          przodu. Jeszcze żadnych butów tak nie uwielbiałam, zakochałam się po prostu :)
      • przemkowa.b Re: eksbut 19.04.06, 14:04
        Mam kozaki z eksbuta, takie o formie oficerek. Bardzo jestem zadowolona:)
      • llilly Re: eksbut 19.04.06, 14:15
        Ja mam letnie szpilki z długim noskiem, ;-))) generalnie ładna skóra, dobra
        jakość, noszę już 3 lata, jedyne zastrzeżenie to nie do końca dopracowany fason-
        w podobnych szpilkach z Venezii noski są krótsze i się nie zaginają.Pozdrawiam.
      • nessie-jp Re: eksbut 19.04.06, 14:24
        Doskonale się noszą (nie obcierają, nie uciskają, obcas dobrze zaprojektowany -
        stabilny i wygodny).

Mam czółenka z listkiem na niewysokim obcasie. Tak jak nigdy nie umiałam przejść
        10 kroków w "eleganckich" butach bez pęcherzy i krwawiących ran na stopach, tak
        w tych z Eksbutu potrafię biegać cały dzień.
        • paulinaa Re: eksbut 19.04.06, 16:28
          świetne sa ich buciki aczkolwiek mialam tylko jedna pare bo wlasnie te fasony
          mi nie odpowiadaly...
          • elle2006 Re: eksbut 22.04.06, 23:48
            Ja mam dwie pary butów tej firmy. Niedawno kupione, jedne z zaokrąblonym
            przodem, czekoladowe i zapinanie na kostce a drugie wkładane z lekko
            szpiczastym przodem. Super wygladaja, sa wygodne i dobrze wykonczone.
            Kosztowaly 160 zl i 180 to chyba nie az tak zle.
      • aniabe13 Re: eksbut 23.04.06, 14:19
        Mam mokasyny eksbuta i jestem zadowolona. Wygodne, trwałe a fasony to kwestia
        gustu.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka