ddu 05.05.06, 13:17 proszę o radę: co z rajstopami? zawsze nosiłam kolorowe, zielone, różowe, ale teraz to chyba nie bardzo...z drugiej strony odwykłam od zwykłych, cielistych...jakie powinnam nosić np do dżinsowej spódniczki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekoladka_84 Re: rajstopy? 05.05.06, 13:57 Nie podobają mi się rajstopy w cielistym kolorze + spódnica dżinsowa. Ten zestaw jakoś mnie drażni. Odpowiedz Link Zgłoś
virusc Re: rajstopy? 05.05.06, 14:14 Ja promuję białe lub ecru ;0) I do jasnych wiosennych bucików Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: rajstopy? 05.05.06, 14:34 To mini spodniczka ? Cieliste odpadaja . Albo grube nieprzezroczyste jakie nosilas w zimie albo wcale . Jak ci za zimno lub za goraco to odloz ja na wieszak niech poczeka na swoja pore :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ddu Re: rajstopy? 05.05.06, 18:42 przed kolana :) kurcze, ale to taka wiosenna spódniczka, całkiem wiosenna:) szkoda mi ją do szafy na wieszak...ubralam przezroczyste zielone....ale też d konca nieprzekonana...eh Odpowiedz Link Zgłoś
alex0007 Re: rajstopy? 09.05.06, 00:48 Cieliste rajstopy nie pasują do dżinsowej spódniczki??! Dziwne... Może jako facet nie znam się na rajstopach, ale w innych chyba dziewczyn na ulicy w takich spódniczkach nie widzę... I raczej wątpię, by w innych lepiej wyglądały! :) Odpowiedz Link Zgłoś