hotally 18.05.06, 23:49 Rozmawiam sobie z pewną forumką o tym i owym i trafnie podsumowałam ludzi, którzy kręcą się w "lanserskich" miejscach w Wawie "WSZYSTKO CO MASZ TO MASZ NA SOBIE" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: dorobek 19.05.06, 02:08 juz Wespazjan Kochowski pisal o damie ktora wszystkie swe folwarki wraz z chlopy i gumny wlozyla na barki nihil novi czyli wiecej tego samego Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: dorobek 19.05.06, 11:00 Mój znajomy miał kiedyś kierowce, który miał 2 garnitury od Hugo Bossa i cos tam jeszcze i cały swój dorobek woził ze sobą. Podrywał jakieś panny na imprezach i przywoził je do pałacu, oprowadzał po włościach, a następnego dnia przywdziewał czapeczke szofera :D Zawsze mieliśmy niezłe jaja jak szpanował "to wszystko moje!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: dorobek 19.05.06, 11:07 Na Mokotowskiej się takie panie kręcą, codziennie widuję. Specjalnie tak się ubierają, żeby ekspedientki ich z Burberry nie wyrzuciły czy jak? Swoją drogą co z tą Mokotowską? Jakoś nie widzę tam szczególnie fajnych sklepów ani knajpek. No może piekarnia francuska i sklep z narzędziami ale chyba nie o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: dorobek 19.05.06, 13:29 ja na mokotowskiej bywam czesto w ...bibliotece:) Odpowiedz Link Zgłoś