kalinazkalinowa 26.05.06, 11:14 Nie od dziś podoba mi się wizerunek Anny Maruszeczko, a wam ? zielonedrzwi.onet.pl/_i/gal/ania/ania2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulkina Re: Anna Maruszeczko 26.05.06, 12:20 mnei też się podoba, jest taki naturalny, ciepły, bardzo dobrze dobiera kolory do swoich włosów, oczu itd Odpowiedz Link Zgłoś
hanureku Re: Anna Maruszeczko 26.05.06, 12:37 ja tez bardzo lubie jej styl a przy tym ja sama sprawia wrazenie strasznie sympatycznej i cieplej osoby dorzucam jeszcze kilka zdjec zielonedrzwi.onet.pl/_i/gal/o75/thmb_ania.jpg zielonedrzwi.onet.pl/_i/gal/o58/thmb_58ania.jpg i cala galeria zielonedrzwi.onet.pl/18966,0,1,6,galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś
marceline2 Re: Anna Maruszeczko 26.05.06, 14:57 widziałam Annę w Zarze w Promenadzie, jest bardzo ładną, drobna i chyba miłą kobietą, zachowywała się bardzo naturalnie, i wyglądała bardzo ładnie, choc to niemłoda kobieta, ale kto powiedział, że ładny= młody? Odpowiedz Link Zgłoś
marceline2 Re: Anna Maruszeczko 26.05.06, 15:17 no nie jest pięknością klasyczną, ale ładnie się "nosi" i ogólnie jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś