tralalumpek 12.07.06, 20:48 albo ja cos przeoczylam na forum albo guru fm przoczyly swiatowe trendy taja jakas niemodna cisza na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: monokini 12.07.06, 22:02 moj "swiatopoglad modowy" konczy sie na arkadii ;) prosze o jakies szczegoly Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek przyklady 12.07.06, 22:28 www.vaybee-shop.de/channel/monokini_150605_collage.jpg image01.otto.de/bonprixbilder/shopposiklein/7er/klein/var1/vv132x09.jpg image01.otto.de/bonprixbilder/shopposiklein/7er/klein/var1/uh106x01.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: przyklady 12.07.06, 22:32 byly pytania gdzie kupic taki kostium :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: monokini 12.07.06, 22:39 e tam zwyczaje dykatorzy sa w tyle za nami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: monokini 12.07.06, 22:54 jak miałam chyba 13 lat, to zostałam uszczęsliwiona czymś podobnym, bo siostrze kupiono i nie trafiono w rozmiar. Boże, jak ja płakałam, żeby mama kupiła mi normalny strój kąpielowy, bo wstydziłam się jechać z tym czymś na obóz... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: monokini 13.07.06, 10:01 a wiesz o tym ze balerinki to nie odkrycie tego sezonu ze spodnie biodrowki to rowniez ponad 30letni wynalazek ze spodnice noszone przez kazda dziewczyne tego lata (zakladki i malowane wzory) to nie wymysl ostatnich miesiecy itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: monokini 13.07.06, 10:52 nie chcę się czepiać, ale możesz wyjaśnić cel Twojego postu? wydaje mi się, że moja wypowiedź jest dosyć jasna - nie wyraziłam zdziwienia, że TO jest znowu modne, a tylko opisałam moje niezbyt sympatyczne wspomnienie z TYM związane. > ze spodnice noszone przez kazda dziewczyne tego lata (zakladki i malowane > wzory) to chyba muszę zmienić nick na facecjus. Odpowiedz Link Zgłoś
hiii Re: monokini 12.07.06, 23:05 o, nie wiedziałam, że to się tak nazywa:) fajne, ale opalenizna po noszeniu tego na plaży musi być... nooo... oryginalna powiedzmy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: monokini 13.07.06, 00:06 Mam taki strój od dawna, ale właściwie tylko na basen, nie chcę się dziwnie opalić:) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: monokini 13.07.06, 01:46 ojej, ale nowosc... cos takiego 20 (dwadziescia) lat temu przywiozlam z Rio i potem byl skandal na Coney Island kiedy inna plazowiczka, jak sie pokazalo Polka z grynpola, na moj widok dostala ataku i trzeba bylo wzywac ambulans ale w Rio na to mowia "jednoczesciowy kostium kapielowy" a nie zadne mono cos Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: monokini 13.07.06, 10:18 podobno pierwsze tego typu stroje pojawiły sie juz w latach 60tych Odpowiedz Link Zgłoś