weronka77 03.09.06, 21:18 Możecie się podzielić opiniami na temat tych butów?Oglądałam własnie w internecie i wydaje mi się że te "kozaki" będą pasowały na moje chude łydki;- ))No i ile kosztują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaleo Re: Clarks,Camper,Hego's 03.09.06, 21:22 Clarks i Camper to dwa przeciwne bieguny. Clarks to jest dosc szacowna firma brytyjska, adresujaca produkty do osob w tzw. srednim wieku, buty sa robione na dosc szeorkie stopy, kozaki rowniez (! - jak masz waska lydke to mozesz sie rozczarowac). Natomiast Camper to jest taka lekko "odjechana" firma hiszpanska, celujaca glownie w "mlodsza czesc widowni". Buty nie sa az tak waskie, jak to sie czasem zdarza w hiszpanskich produkcjach, ale na pewno robione na szczuplejsza noge, niz Clarks. Hego nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Clarks,Camper,Hego's 03.09.06, 21:27 No włąśnie podobają mi się te Clarks kozaki dwa modele.Jutro poszukam ich w Krakowie.Może lepiej będą wyglądały niz te wszystkie oficerki z Gino Rossi,Benettona i Venezzi.Niestety musiałabym je zwężać...A jak to się ma cenowo? Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Clarks,Camper,Hego's 03.09.06, 21:34 Kozaki Clarks kosztuja w UK jakies £75 - £80 funtow. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Clarks,Camper,Hego's 03.09.06, 21:42 No to jeszcze nie tak tragicznie-czyli ok 600zł.Lepsze na pewno niz te koszmarki z tegorocznej kolekcji Venezzi,peóne złotych blaszek,sznureczków i klockowatych obcasików...brrrr.. Odpowiedz Link Zgłoś
ekler.ka Re: Clarks,Camper,Hego's 03.09.06, 23:58 zgadzam sie z opisami,ale...clarks ma tez sporo odjechanych butow ;) i generalnie clarks i camper to moje dwie ukochane marki :) botki clarks kosztuja okolo 600 zl, campera-kolo 800 zl. w krakowie obie marki dostaniesz w apii (grodzka i galeria kazimierz),a clarks dodatkowo jeszcze na florianskiej i czasem w sklepie ecco w plazie ;) ale kozakow jeszcze nie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
ekler.ka Re: Clarks,Camper,Hego's 03.09.06, 23:59 a jesli chodzi o lydke:sama mam pokazna,naprawde pokazna, i w zeszlym roku kupilam clarki :) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Clarks,Camper,Hego's 04.09.06, 00:03 Mnie tylko o botki chodzi bo reszta średnia...Odila i Ollie sa fajne,ale nie wiem czy ciepłe bo zmarzluch jestem straszny....Camper nie ma zadnych botków- oglądam właśnie ich www z kolekcją jesienno-zimowa;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: Clarks,Camper,Hego's 04.09.06, 00:06 sklep Clarks jest na Sławkowskiej za galerią osobliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Clarks,Camper,Hego's 04.09.06, 00:08 Te o których pisałam? W którym miejscu ten sklep? Tak dokładniej możesz napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: Clarks,Camper,Hego's 04.09.06, 00:19 nie wiem jak wyglądają modele o których piszesz, jakieś tam widziałam :) Sklep jest po lewej stronie idąc od rynku za galerią osobliwości (nosorożec wystający z szyldu). Nie wiem jak opisać dokładniej. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Clarks,Camper,Hego's 04.09.06, 00:21 dzięki;))Kozaki takie na płaskiej podeszwie jedne do kostki drugie do kolan;-) Ale cholera mogę dopiero w pażdzierniku kupic....dzisiaj zainwestowałam cały limit w Jaclpota i Benettona..Może mi sprowadża wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: Clarks,Camper,Hego's 04.09.06, 00:22 zapytaj, miłe dziewczyny tam pracują :) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Clarks,Camper,Hego's 04.09.06, 00:23 Oj to dobrze..Tak trudno dzisiaj o miłe sprzedawczynie i fajne;-((W Apii sa naburmuszone niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: Clarks,Camper,Hego's 04.09.06, 00:31 o, tak. W Venezii też pracują udzielne księżne. Ale i tak wszystkie wysiadają przy babonach z Coffee Heaven w M1 :) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Clarks,Camper,Hego's 04.09.06, 02:45 W Venezii w GK:-)) W M1 zawsze miłe w Coffee-przynajmniej tak uwazam bo żadnychn starc nie miałam.Wszedzie są księżne-przyjaciółkami stają się jak się okazuje że niepozorna dziewczyna w adidasach płaci za zakupy ponad 1000zł;-) Nawet dają bonusy,karty i prezenty firmowe;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: Clarks,Camper,Hego's 04.09.06, 08:30 to chyba pozostanę z panienkami z CH w nieprzyjaźni, bo nie zdarzyło mi się wydać tam więcej niż 20 zł :) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Clarks,Camper,Hego's 04.09.06, 00:11 JA mam chudą łydkę a poza tym szukam alternatywy dla oficerek któe nosza już wszyscy!!POza tym cos ciepłego bardzo..RTok temu sprowadziłam Merrelle ale przyda się jeszcze coś na dokładkę.Jaka to jakość? Mam na myśli czy nie rozpadną sie po tym cholernym sniegu zmieszanym z solą i chlorem która polewany jest Rynek... Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Clarks,Camper,Hego's 04.09.06, 02:37 chodaki Clarksa mialam przez jakies 8 lat eksploatowalam je bezlitosnie, noszac w paskudna pogode jesienia, wczesna zima i wczesna wiosna... raz tak mi nasiakly na deszczu ze schly trzy dni; i co, wyschly bez sladu, zadnych zaciekow, nic nie stwardnialo, w ogole jakby nigdy nie trafily pod deszcz umarly na rozpad naturalny, po prostu ktoregos dnia rozlecialy mi sie w rekach kiedy je zdjelam... no ale po tylu latach w warunkach ekstremalnych nie moglo byc inaczej, wiec je ceremonialnie pogrzebalam w zsypie zaplacilam za nie, w polowie lat 90, $80, ale dzis kosztuja chyba ze dwa razy tyle, nie wiem bo takich butow nigdzie nie widzialam od paru lat byly naprawde swietne, stopy sie w nich nie slizgaly, mialy piekny ksztalt noska i bardzo fajny klockowy obcas, leciusienkie jak piorko, nie czulam ich na stopach, i do dzis mi zal ze jednak nie byly niesmiertelne campersow nie znam, nigdy na nie nie trafilam, wiec nie mam zdania Odpowiedz Link Zgłoś
ekler.ka Re: Clarks,Camper,Hego's 04.09.06, 09:51 tak,oczywiscie,florianska pomylila mi sie ze slawkowska,przepraszam ;) a botki campera sa-jeden model w apii widzialam wczoraj.ale ostrzegam-sa lekko odjechane :) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Clarks,Camper,Hego's 04.09.06, 09:57 No ale ten Camper tez na plaskiej podeszwie? Ta marka wogole ma sie jakoś do jakosci Clarks?A gdzie te botki? Odpowiedz Link Zgłoś
ponytail Re: Clarks,Camper,Hego's 04.09.06, 11:12 Campery to najgorsze buty jakie sprawila sobie moja druga polowa. Po 3 miesiacach uzytkowania pękła podeszwa. W Apii stwierdzono ze uzytkujacy buty w zly sposob stawia stope w trakcie chodzenia. Załosne. Od butów za 700pln wymagam trochę więcej. Wzornictwo owszem czesto fajne - ale ta firma juz w naszym domku nie zagości. Pozdrawiam i zycze udanych zakupow Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Clarks,Camper,Hego's 04.09.06, 11:15 No właśnie widzę że jakieś takie dziwne wzornictwo-na obcasach i wogóle nie bardzo;-(((Kupię Clarksy ale niestety w sklepie na Sławkowskiej nie mają telefonu;-((((Przynajmniej zgłoszonego w Tepsie.. Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: Clarks,Camper,Hego's 04.09.06, 12:19 Camper ma odjechane i normalne butki. Zobaczcie na stronie www. To moja ulubiona marka :-) Swietna jakosc, ale styl nie dla kazdego. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Clarks,Camper,Hego's 04.09.06, 12:56 Właśnie jakieś takie dziwne-same obcasiki;-((( Jeśli chodzi o kozaczki.już dzwoniłam do sklepu i będą mieli komplet kolekcji w pażdzierniku Clarks'a;-)) Ceny od 550 więc nie tak tragicznie. Odpowiedz Link Zgłoś