envy_me_baby 03.11.06, 19:38 wiecie gdzie moge znalesc w warszawie fajne opaski do wlosow? nie jestem zainteresowana zadnym konkretnym modelem - dlatego nie precyzuje o jakie mi chodzi. ale chcialam obejrzec :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maadz Re: opaski do wlosow 03.11.06, 19:40 ja moje kupilam w bujou brigitte czy jak to sie tam pisze i w dorothy perkins (ale tego sklepu chyba nie ma w wawie, nie wiem..) Odpowiedz Link Zgłoś
bouble_bouble Re: opaski do wlosow 03.11.06, 21:05 opaski rzeczywiscie sa ladne, ale w moim miescie (a nie mieszkam w warszawie) wszyscy juz takie nosza, wiec ja sie juz nie fatyguje.. Odpowiedz Link Zgłoś
envy_me_baby Re: opaski do wlosow 04.11.06, 13:09 dzieki :) zwykle tez nie przepadam za rzeczami, ktore nosi cale moje miasto, ale co zrobic :) dlatego tez szukam jakiejs bardziej interesujacej. Odpowiedz Link Zgłoś
courtney Re: opaski do wlosow 04.11.06, 14:45 ja nosze wersje zwyczają plastikową ale tylko po domu, i bynajmniej nie dla wygody ,mam grzywke ale ot tak ;-) Odpowiedz Link Zgłoś