trolejbuska 12.11.06, 18:56 Jakie macie skuteczne sposoby na prostowanie włosów??:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trolejbuska Re: PrOsTe WłOSy 12.11.06, 18:58 a pomagasz prostownicy stosując jakies mleczkiem lub odżywką??? Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: PrOsTe WłOSy 12.11.06, 19:03 Gliss kur kiedys stosowalam i jakas odzywke L'Oreala termoochronna teraz nie stosuje nic, bo wlosy prostuje raz na miesiac Odpowiedz Link Zgłoś
trolejbuska Re: PrOsTe WłOSy 12.11.06, 19:06 aha a ja codziennie ale efekt jets marny bo po godzinie mam już nijakie, stosuje odzywki bo inaczej moje włosy by były tragedią (chociaż już są)a po za tym bez odzywek elektryzują mi się =) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: PrOsTe WłOSy 12.11.06, 19:07 idz do dobrego salonu fruzjerskiego i wyprostuj chemicznie jesli juz tak bardzo chceszmiec proste. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: PrOsTe WłOSy 12.11.06, 19:25 zalezy od salonu,od produktow wykorzystanych do prstowania wlosow od tego ile sobie fryzjer policzy za usluge.idz i popytaj po salonach Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: PrOsTe WłOSy 12.11.06, 19:13 prostownica ale wcześniej lotion dwufazowy Welli (do kupienia w sklepach z art.fryzjerskimi) żeby ochronić włosy przed temperaturą. Odpowiedz Link Zgłoś
cudak_bozy Re: PrOsTe WłOSy 12.11.06, 19:59 niby jak ten lioton chroni wlosy przed temperatura? zmniejsza moc prostownicy schladzajac ją? wierz dalej w te bajki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: PrOsTe WłOSy 12.11.06, 19:16 1. Prostuję język 2. Jeśli język nie da się wyprostować to nic się nie da Odpowiedz Link Zgłoś
hanureku Re: PrOsTe WłOSy 12.11.06, 19:28 prostownica niczym nie wspomagam prostowania mam ponoc profesjonalna prostownice fryzjerska (cena oczywiscie tez byla odpowiednio profesjonalna ;) ), efekty zadowalaja mnie w 100% i nie musze uzywac kosmetykow wspomagajacych Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: PrOsTe WłOSy 12.11.06, 19:31 profesjonalna prostownice fryzjerska i suszarke tez posiadam a mimo to wszystko niszczy wlosow i nic nie jest w pelni bezpieczne, a te wszytskie odzywki chroniace to dodatkowa porcja chemii Odpowiedz Link Zgłoś
hanureku Re: PrOsTe WłOSy 12.11.06, 19:37 cos za cos :) kosztem wymarzonych prostych wlosow codziennie wyciagam je garsciami... Odpowiedz Link Zgłoś
cudak_bozy Re: PrOsTe WłOSy 12.11.06, 20:01 ale za to jaka to satysfakcja, gdy widzisz, ze wszystkie wypadniete wlosy sa idealnie proste :] Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: PrOsTe WłOSy 12.11.06, 20:30 mam znatury proste wlosy wiec nie potrzebuje zadnych sposobow Odpowiedz Link Zgłoś
perseidaa Re: PrOsTe WłOSy 12.11.06, 20:49 Moje są proste jak druty. Codziennie traktuję je jedwabiem UNA dla zdrowia i połysku :) Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: PrOsTe WłOSy 12.11.06, 21:02 prostownica ceramiczna profesjonalna goldwell hot darling prostowanie chemiczne odradzam, nie słyszałam jeszcze ani jednej pozytywnej opinii co do efektów.. Odpowiedz Link Zgłoś
cudak_bozy Re: PrOsTe WłOSy 12.11.06, 22:25 masz na mysli to? www.gosiek.pl/artykul-8-rowenta-lissima----suszarko-prostownica.html Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: PrOsTe WłOSy 12.11.06, 22:27 nie dokładnie o to mi chodziło, ale to też fajne;)) Odpowiedz Link Zgłoś