oliwkafortwilliam 31.01.07, 00:23 www.szkocja2006.fora.pl/viewtopic.php?t=43 ktora suknia waszym zadniem jest warta zalozenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mef8 Re: Ktora suknie wybrac mam 31.01.07, 08:13 żadna (z zastrzeżeniem, że zdjecie 2 mi sie nie wyswietla). nie lubię zakrytego dekoltu jak w 1, 3 wyglada jak zywcem wyjeta z filmy s-f, 4 jest nieciekawa, 5 - o matko, te rękawy, 6 - nie podoba mi sie stylistyka demetriosa, 7 jak 5 a 8 jak 6. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Ktora suknie wybrac mam 31.01.07, 09:06 Jak na moj gust sa zbyt ozdobne. Moja kolezanka bardzo ladnie wygladala w sukni jak z numeru 1. Odpowiedz Link Zgłoś
fadette Re: Ktora suknie wybrac mam 31.01.07, 09:37 zalezy jaka masz figure, to co ladne na zdjeciu nie musi dobrze wygladac na Tobie... wg mnie najladniejsze to 2,5 i 8 ale 6 tez fajna :) Odpowiedz Link Zgłoś
johanita Re: Ktora suknie wybrac mam 31.01.07, 09:43 chetnie sluze rada..tak sie sklada ze mam duzo wspolnego ze stylizacja slubna i znam doskonale kazda z tych sukien.mozesz podac mi maila to odpisze podstawa wyboru sukni jest Twoja figura.....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkafortwilliam johanita 31.01.07, 18:33 johanita napisała: > chetnie sluze rada..tak sie sklada ze mam duzo wspolnego ze stylizacja slubna i > > znam doskonale kazda z tych sukien.mozesz podac mi maila to odpisze podstawa > wyboru sukni jest Twoja figura.....pozdrawiam hej dzieki :-) hm moja figura : mam 168 cm wzrostu do slubu bede wazla 50 kilo i ani grama wiecej mam dosc duzy biust bo miseczke D 100 obwod :-( mala pupa i nie za duze biodra ( 88 ) no i talia nie podoba mi sie bo nie mam wyraznego wciecia. Odpowiedz Link Zgłoś
emila40 Re: Ktora suknie wybrac mam 31.01.07, 13:03 4-jeśli jesteś wystarczjąco wysoka, w przeciwnym razie będziesz wyglądała jak beza i 8 też jest ładna, ale chyba trzeba mieć do niej spory biust, żeby to ładnie wyglądało. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Ktora suknie wybrac mam 31.01.07, 13:20 najlepsza ta beza tiulowa z diademem mi sie wydaje... :) choc wole koronkowe suknie ale ta z tymi rekawami wiszacymi nie bardzo mi sie pododba Odpowiedz Link Zgłoś
lady.k Re: Ktora suknie wybrac mam 31.01.07, 14:57 chyba ta nr 8 najlepsza chociaż jakos też mnie nie przekonuje... pod warunkiem, ze masz biust i odpowiednią budowę ciała-inaczej w niej zginiesz. Nie napisałas nic o sobie, o swojej figurze a te 8 sukienek pasuje na zupełnie różne typy. Aha, i nie wiem czy ładniej ci w śnieżnej bieli czy też może w ecru..? Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: Ktora suknie wybrac mam 31.01.07, 18:40 wg mnie nr 2 pod warunkiem że ten dół nie jest bezowaty Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkafortwilliam dzieki ale to mi chyba wcale nie pomoglo bo roznic 01.02.07, 00:29 zdan sa bardzo duze. ja mam wlasnie tak samo jedego tgodnia jestem zdecydowana na suknie np 1 innego suknie 2 :-( Odpowiedz Link Zgłoś
lady.k Re: dzieki ale to mi chyba wcale nie pomoglo bo r 01.02.07, 00:37 wiesz, najlepiej to jednak przymierzać....idź z kimś kto Cię umie ocenić ,mierz, mierz, mierz....bo to,że nam się jakaś kiecka podoba to w sumie mało znaczy-sukienka ma podkreślić Twoją urodę-być może coś skrytykowane tutaj właśnie idelanie bedzie Ci pasować? A w końcu to najwazniejsza sukienka życia:) więc życzę powodzenia w wyborze i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkafortwilliam lady.k - wlasnie w tym jest problem 01.02.07, 01:03 musze dobrze zdecydowac jaka suknie wybrac bo na jej zakup bede miala tylk tydzien czasu kiedy bede w polsce a tutejsze szkockie suknie sa poprostu ochydne Odpowiedz Link Zgłoś
malgoniak Re: Ktora suknie wybrac mam 01.02.07, 13:12 jakoś mnie żadna nie przekonuje, popatrz jeszcze na jakieś inne, za dużo tu wszystkiego na raz, te koronki, falbanki albo gorsety ........ Odpowiedz Link Zgłoś
malgoniak Re: Ktora suknie wybrac mam 01.02.07, 13:19 www.suknievogue.pl/papilio2007/papilio2007_33.jpg ta by się pięknie prezentowała do dużego biustu:)) tu są sliczne suknie takie skromne , proste i bardzo eleganckie, o cenach nie mam pojęcia, ale chodzi mi o fasony www.mlodaimoda.pl/suknie-slubne/atelier-diagonal/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: Ktora suknie wybrac mam 6,7,8 01.02.07, 16:23 oliwka - tydzien na kupno sukni wystarczy Ci z powodzeniem. ja swoja kupilam i wybralam w ciagu 2 popoludni - jak sie wybralam w koncu do salonu to sie okazalo ze za pozno przyszlam (na 3 m-ce przed slubem) i ze wybierac moge tylko z sposrod tych sukien, ktore zdaza mi sprowadzic. zreszta ogladanie w necie ogladaniem ale suknie trzeba obejrzec na zywo, bo zupelnie inaczej sie prezentuja (np hiszpanskie la sposa, pronovias i atelier diagonal lepiej i to duzo wygladaja na zdjeciach niz na zywo, a np chris couture odwrotnie, tak ze byc nigdy na nie nie zwrocila uwagi). Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Forum Slubne. 01.02.07, 20:19 Jesli szukasz wskazowek co do Slubu ( poczawszy od ubioru, po wiazanke, dekoracje itd ) polecic Ci moge serwis www.netwesele.pl tam w prawym gornym rogu jest zakladka " forum dyskusyjne ", jest tam mnostwo zdjec, porad, mozesz sie tam zalogowac i poogladac, forum jest na czasie, z nowinkami i trendami. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolka53 Re: Ktora suknie wybrac mam 02.02.07, 11:16 Mnie się podobają 1,4 ale najbardziej 8 Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Ktora suknie wybrac mam 02.02.07, 15:02 Moim zdaniem najładniejsza jest pierwsza. Odpowiedz Link Zgłoś