pani_kasia 16.02.07, 13:55 Poszukuje jakis fajnych butow na wiosne, najlepiej na obcasie ok 6cm bo w takich czuje sie najlepiej... i niestety nie mam pomyslu :( mize cos mi doradzicie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: Buty na wiosne... 16.02.07, 13:57 zara venecia prima moda aldo nine west bata kazar Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Buty na wiosne... 16.02.07, 13:57 a co to są wg Ciebie "fajne buty"? jakieś szczegóły Odpowiedz Link Zgłoś
pani_kasia Re: Buty na wiosne... 16.02.07, 14:15 przede wszystkim musza byc wygodne bo chce w nich chodzic na codzien... u mnie z butami to jak z facetem - musza mic to "cos" ;) a tak powaznie to nie przepadam za butami mocno ekstrawaganckimi. Najgorsze jest to ze w zasadzie sama nie wiem jeszcze czego chce... Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Buty na wiosne... 16.02.07, 14:18 No to masz jedno wyjscie- pochodzic po sklepach i poczekac, az cos ci wpadnie w oko. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_kasia Re: Buty na wiosne... 16.02.07, 14:24 chyba to bedzie nalpsze wyjscie... dawno juz nie chodzilam po sklepach, trzeba nadrobic zaleglosci :P Odpowiedz Link Zgłoś