fr-edza 19.03.07, 19:48 Gdzie oni maja swoje sieci sklepowe?Bo mnie udało się spotkać ten sklep tylko w Wa-wie w Złotych Tarasach i zauroczył mnie ten sklep.Ale ja nie jestem niestety z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: Bershka 19.03.07, 19:49 w silesii w katowicach jest i w galerii krakowskiej chyba tez? Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Bershka 19.03.07, 19:50 Fajny sklep. Podobały mi się tam złote buty na koturnie, a kupiłam sobie mega wielką torbę brązową. I bardzo przystępne ceny mają. Odpowiedz Link Zgłoś
trendy_lola Re: Bershka 19.03.07, 19:55 w warszawie, krakowie, łodzi i katowicach z tego co mi wiadomo. Mają dość przystępne ceny, zawsze można coś fajnego upolować za niewelkie pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: Silesia Katowice na pewno:) 19.03.07, 20:15 No tak ceny maja super , kupiłam tam pare rzeczy i jestem bardzo zadowolona , w moim miescie go nie ma i teraz wszystkie koleżanki mi zazdroszczę tych ciuszków:P No skoro jest w Katowicach to sie bardzo ciesze , bo często tam bywam:)W Warszawie to tylko tak przejazdem raz mi sie udało:( A w Wrocławiu lub Częstochowie? Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins W 4 miastach Polski 19.03.07, 20:35 Katowice - Silesia City Center Łódź - Manufaktura Kraków - Galeria Krakowska Warszawa - Złote Tarasy W realizacji: Wrocław - Pasaż Grunwaldzki (planowane otwarcie 4 kwiecień 2007) Gliwice - Forum Gliwice (planowane otwarcie maj 2007) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sylwus009 Re: W 4 miastach Polski 19.03.07, 20:45 a przystepne ceny tzn.? do jakiego sklepu mozna porownac? hmm ile kosztyje mniej wiecej torba, t-shirt? Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: W 4 miastach Polski 19.03.07, 20:54 Ja kupiłam wielką, piękną torbę za 69 zł. Inne rzeczy też tanie i fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: W 4 miastach Polski 19.03.07, 21:25 Ja bym porównała z cenami Terranova , tylko uważam ze jakość jest lepsza. Za sukienke dałam 69zł i za krótkie szorty , które sa teraz hitem 59zł. Odpowiedz Link Zgłoś