lilivampire 20.03.07, 10:21 Założyłam wszystko na siebie i pokazuję. To tylko rysunek poglądowy :) img106.imageshack.us/my.php?image=sta60298np1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunalovelight aktywny link 20.03.07, 10:23 img106.imageshack.us/my.php?image=sta60298np1.jpg i pytanie: gdzie dorwalas te torbe? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: aktywny link 20.03.07, 10:29 ooo sorry za link nie zauważyłam :) torba z Bershki :) Odpowiedz Link Zgłoś
ghjp Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 10:25 Świetnie! Najbardziej podoba mi się sukienka. Torba też super. Znaczy: zdobycze jak najbardziej no i zdobywczyni również! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 10:33 Dzięki :) Jestem z nich bardzo dumna :) Odpowiedz Link Zgłoś
mutak Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 10:26 Jestem ciekawa tej torby - mozesz pokazać jak ona wygląda bliżej i gdzie ja kupiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Torba 20.03.07, 10:34 img245.imageshack.us/my.php?image=sta60299fb0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Torba 20.03.07, 10:36 Ehh jestem dziś nieprzytomna... Nie przewróciłam zdjęcia na pion... Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Torba 20.03.07, 10:44 A nie wiem nawet, ale jak wpadłam do Bershki zakochałam się od pierwszego wejrzenia. Te torby schodziły, jak ciepłe bułeczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 10:40 bardzo fajnie wygladasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 11:01 sukienka fajna ale nie do tych butow buty ok ale nie do tej sukienki torby nie widac ale to co widac za ciezkie jest do sukienki Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 11:05 Widzisz i tu się z Tobą nie zgodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
filip2211 Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 11:05 z mala torebusia ta sukienka wygladalaby glupio, z duza lepiej-tak mysle Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 11:19 ale nie z TĄ TORBĄ ludyie nie oslabiajacie mnie gumofilcami do sukni koktajlowej! Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 11:22 Mi bardzo TA torba do TEJ sukienki (którą będę nosić też i do rurek) pasuje. I nie pytałam, czy wszystkim to pasuje, tylko pokazałam swoje nowe zdobycze. I tak będę nosić to tak jak ja chcę - mam swoją wizję, której mi nikt nie zepsuje. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 11:31 ja tez mam swoje wizje a jedna z nich jest: nie zobacze nigdy wiecej na ekranie wpisow zaczynajacych sie od MI (mi sie podoba!) Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 11:35 Ty chyba już zbyt wiele nie widzisz. Tam jest Mi a nie MI... No cóż, porażka boli... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 11:44 o boziu , nie pograzaj sie jeszcze bardziej.... (sa literki drukowane i tzw male czyli .... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborg Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 20:59 Zejdź z niej. Powiedziałaś już że ci się nie podoba - trudno, twoja brocha. Powiedziała że ma to w dużym poważaniu - jej prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
krakoma Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 11:46 a ty nie kumasz, co chciano ci przekazac Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 11:54 Oj tam, dzisiaj mam bardzo dziwny dzień. Zobaczę osobę, której nie widziałam 23 lata i na dodatek dowiedziałam się właśnie, że przeszłam do finału w Mistrzostwach PL w zakupach (tylko 5 osób przeszło z 600), tylko jeszcze nie wiem, które miejsce zajęłam. Jestem podekscytowana i się stresuję jednocześnie. Nikt mi nie zepsuje tego pięknego dnia :D Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 13:27 o, swietna ta torebak. a o chodzi z tymi Mistrzostwami?? Odpowiedz Link Zgłoś
aniamorsa Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 14:19 Roozumiem że to te zdobycze z Warszawy :). Bardzo mi się podoba sukienka. Buty też fajne ale jakoś nie mogę na razie przekonać się do piptołów. Odpowiedz Link Zgłoś
zolwik Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 11:07 nie wiem czemu mam takie zle zdanie o tym skepie, sukienka bardzo mi sie podoba (i ladnie w niej wygladasz)! Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 11:09 Dzięki. Mi też się bardzo podoba. Były jeszcze pomarańczowe. Na początku chciałam tamtą, ale stwierdziłam, że ten kolor jest bardziej uniwersalny. Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 13:32 sukienka średnia,ale torba super.Nie słuchaj trampka,torba do suienki b asuje,buty tez. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 13:31 Wyglądasz super:) Ja może zmieniłabym buty, ale i tak jest świetnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 13:33 No to ja mam zdecydowanie inny gust od reszty. Ale poniewaz to "rysunek pogladowy" - powstrzymam sie od wypowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 13:53 torba fajna, buty również, a sukienka bardzo niefajna Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 13:55 Mi się podoba :) Ale dzięki za uznanie dla reszty :D Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 14:00 Ja od jakiegoś czasu chodzę koło tej kiecki, ale czarnej... tylko się zdecydować nie mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 14:05 Ja nie byłam do niej przekonana, dopóki jej nie przymierzyłam. To była miłość od pierwszego założenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniamorsa Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 14:21 No i gratuluję przejścia do finału. Trzymam kciuki :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 16:40 Dzięki! Jestem taka podekscytowana...:) Odpowiedz Link Zgłoś
elleonor Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 14:41 Sukienka sliczna , gdzie takie sprzedaja?:) Odpowiedz Link Zgłoś
muzomaniaczka Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 20:08 Torebka bardzo ładna, szkoda że w Lbn nie ma Bershki :( Ile kosztowałą. Ps. ładnie wyglądasz i masz fajne mieszkanie Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 20:11 Dziękuję :) Torebka kosztowała tylko 69 zł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brahenn Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 20:28 buty i torba super.... mam podobny zestaw :) a sukienka średnio mi się widzi, tzn krój jest bardzo fajny ale nie bardzo kolor i te dziwne kółka..... ale przecież nie każdemu musi się podobać Miłego noszenia w każdym razie :) Odpowiedz Link Zgłoś
etolia Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 20:55 a gdzie kupilas kolczyki?? czy byly tez takie czerwone?? Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 20:57 H&M, nie przypominam sobie, abym widziała czerwone. Ale najlepiej, jak sama sprawdzisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 20:56 Są jeszcze inne kolory. Podobał mi się tez pomarańczowy, ale doszłam do wniosku, że ten będzie bardziej uniwersalny :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 21:17 Ja wole inny styl - sukienke bardziej dopasowaną i torebkę nie taka ciężką. Nie mowie, ze brzydkie - nie moj styl, wiec trudno mi ocenic ;) p.s. - nie mów na początku zdania "mi", tylko "mnie" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 21:20 Od dziecka tak mówię, trudno mi się będzie odzwyczaić, ponadto nigdy mi żadna polonistka nie zwróciła uwagi, że to jakiś błąd. POza tym: so.pwn.pl/lista.php?co=mi znajdź tam zdanie "nie podoba mi się" ehhh jak zwykle mam rację co do ortografii, stylu i interpunkcji :P Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 21:22 Poza tym "ja" w celowniku: mi lub mnie Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 23:17 Mówie NA POCZĄTKU ZDANIA ;) Poprzedzony innym wyrazem zaimek "mi" jest jak najbardziej na miejscu i wskazany :] Nawet dzisiaj o tym Miodek mówił :] I Trelelumpkowi tez o to thodziło, tylko w niezbyt taktowny sposób Ci to przekazała ;) Więc tak: Na początku zdania - MNIE, w środku - MI. Wyjątkiem jest to, co dzisiaj powiedział Miodek - "to należy sie MNIE", czy coś podobnego. Właśnie poruszył ten temat, ze dzieci sa źle uczone, i od najmłodszych lat mówia "mi" zamiast "mnie" tam, gdzie jest to wymagane ;) No, ale to nie forum ortograficzne, a tym razem racji nie miałaś co do gramatyki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Moje ostatnie zdobycze 21.03.07, 00:28 Może poczytam do snu zasady stylistyki itp. dzięki za zwrócenie uwagi na to :) nie lubię popełniać błędów językowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 22:26 torba fajna i tania zadziwiająco, choć nie mój kolor. ale zaczynam się frustrować, że ciągle coś fajnego w tej bershce kupujecie, a koło mnie nigdzie tego sklepu nie ma :/. do sukienki z hama sama się przymierzałam, ale pomarańczowej, koniec końców, odpuściłam sobie, za luźna, wyglądałam jak w ciąży. buty nie w moim stylu. a o co chodzi w tymi mistrzostwami, bo ja poza pl i w ogóle już nic nie wiem;). Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 22:27 serwisy.gazeta.pl/avanti/0,68245,2853484.html :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 22:38 hej...lilivampire jakos inaczej sobie Cie wyobrazalam...;-) Chodzi o kolor wlosow...myslalam ze jestes blondynka. Czlowiek sobie rozne rzeczy wyobraza. Ale do rzeczy- sukienka jest sliczna, torba i buty ok. I nogi - SUPER!!! Ciekawe ze w tym miesiacu rowniez kupilam sobie sukienke, buty i duza torbe ;-) pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Moje ostatnie zdobycze 20.03.07, 22:50 A czemu myślałaś, że jestem blondynką? Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Moje ostatnie zdobycze 21.03.07, 00:14 wiesz..nie wiem. czytajac ksiazke tez wyobrazam sobie bohaterow. Tak jest i z tym forum. mam nadzieje ze cie nie urazilam. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Moje ostatnie zdobycze 21.03.07, 00:24 Nie, skąd :) W sumie rozumiem Cię doskonale, bo też jak czytam książkę, a później oglądam jej adaptację filmową wychodzi na to, że moje wyobrażenie o bohaterach było zupełnie inne, niż reżysera. Tak było w przypadku bohatera książek Agathy Christie - H. Poirot. W pierwszych filmach o nim, wybór aktora do roli Poirot'a, był zupełnie, moim zdaniem, nietrafiony :D A tak na marginesie niewiele się pomyliłaś, bo naturalny kolor moich włosów to blond :) ale ciii.. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Moje ostatnie zdobycze 21.03.07, 00:02 Sukienka wyglada fajnie tylko na zdjęciu. Materiał podomkowy według mnie nie dałabym wiecej jak 60 zł za ta sukienke. Krój owszem fajny. Buty fajne ale nie do tej sukienki. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Moje ostatnie zdobycze 21.03.07, 00:24 Eee nie... Materiał ani troche podomkowy. Widziałaś w realu? Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Moje ostatnie zdobycze 21.03.07, 08:47 Owszem, nawet mierzyłam z ciekawości. Mojemu mężowi też sie nie podobała. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Moje ostatnie zdobycze 21.03.07, 13:44 Mi się na wieszaku średnio podobała, ale postanowiłam przymierzyć i oto rezultat :) Odpowiedz Link Zgłoś
nelly.nelly Re: Moje ostatnie zdobycze 21.03.07, 00:18 sukienka - fajna torba - fajna buty - fajne połączenie trzech powyższych - niefajne;) PS. co Ty masz na ścianach?! Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Moje ostatnie zdobycze 21.03.07, 00:27 Czy Ty właśnie komentujesz mieszkanie, które urządzała moja Mama i w którym mam jeszcze przyjemność mieszkać? To nie jest forum mieszkanie, tylko forum moda, chyba, że czegoś nie wiem... Co do połączenia - każdy ma swój gust. To chyba nas właśnie od siebie różni. Nie chciałabym widzieć na ulicy wszystkich ubranych tak, jak ja. To by było okropnie nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
nelly.nelly Re: Moje ostatnie zdobycze 21.03.07, 00:34 wystrój wnętrza też świadczy o guście, ale, jeśli Mama, to przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Moje ostatnie zdobycze 21.03.07, 00:38 Wiesz, w taki sam sposób mogłabym stwierdzić, ze ty jesteś bezguściem. Odpowiedz Link Zgłoś
nelly.nelly Re: Moje ostatnie zdobycze 21.03.07, 00:53 Na podstawie czcionki jakiej używam, rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
nelly.nelly Re: Moje ostatnie zdobycze 21.03.07, 00:58 ok. przyjmuję do wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Moje ostatnie zdobycze 21.03.07, 13:18 nie, na podstawie tego co piszesz. jak Lili będzie chciała, żeby oceniono wystrój mieszkania urządzonego przez mamę to zapytana na forum wnętrze mieszkań. dzizas, głupota ludzka nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś
nelly.nelly Re: Moje ostatnie zdobycze 21.03.07, 15:54 zapytałam z ciekawości. to ona odebrała to jako atak. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Moje ostatnie zdobycze 22.03.07, 02:35 Ja bym to nazwała nieco inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: Moje ostatnie zdobycze 21.03.07, 00:30 sukienka fajna, ale buty i torba moim zdaniem nie pasuja do tej sukienki Odpowiedz Link Zgłoś
bakoma1 Re: Moje ostatnie zdobycze 21.03.07, 08:34 dla mnie bomba - własnie delikatna sukienka do ciezkawych butow i wieeeelekij torby. fajne okulary i w ogole fajnie - tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
sarna61 Re: Moje ostatnie zdobycze 21.03.07, 08:51 buty za cieżkie do tej sukienki, torebka za duża i pasuje tylko kolorystycznie do butow, generalnie wszystko z innej bajki i jakoś przepraszam za wyrażenie kupy się nie trzyma. do sukienki - lekkie sandały koniecznie na obcasie, bo sukienka poszerza biodra. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Moje ostatnie zdobycze 21.03.07, 11:08 Nigdy w życiu nie założę do tej sukienki lekkich sandałów! Ta sukienka jest w stylu lat 60-tych (może po kolorze nie widać) i pasują do niej jeszcze "cięższe" buty. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Moje ostatnie zdobycze 21.03.07, 13:51 mierzyłam czarne i nie mogłam się zdecydować. Wygodnie się w nich chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Moje ostatnie zdobycze 21.03.07, 14:48 Póki co, nie narzekam, ale dopiero dziś będę w nich dłuższy czas. Do tej pory nie miałam okazji w nich dłużej pobyć. Ponadto mam dość wysokie podbicie, a one są niskie, ale nie zauważyłam, aby mnie gniotły :) Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Moje ostatnie zdobycze 21.03.07, 21:21 Kreacja dopasowana doskonale do wystroju korytarza:) Sukienka ładna, też czaiłam się na biała a same pomarańczowe były... W końcu kupiłam spódnicę w paski. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Moje ostatnie zdobycze 22.03.07, 12:31 star105 napisała: > Mnie się nie podoba. Tobie sie nic nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
michalinna2 Re: Moje ostatnie zdobycze 22.03.07, 12:32 Sukienka nie podoba mi się. Jest nijaka. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Moje ostatnie zdobycze 22.03.07, 17:28 Są jeszcze inne kolory. Pomarańczowy np. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiarah Re: Moje ostatnie zdobycze 22.03.07, 13:41 Dzisiaj kolezanka opowiadala mi,ze kupila sobie wlasnie taka sukienke, zobaczylam Twoje zdjecie i wiedzialam,ze to ta sama :-) A tamtej wczesniej nie widzialam na oczy. Bardzo fajnie wygladasz, swietny odcien brazu w dodatkach. Odpowiedz Link Zgłoś
oolenkaa1 Re: Moje ostatnie zdobycze 22.03.07, 20:05 rzeczy fajne :) sukienke widzialam nie przymierzałam jeszcze nie ogladalam sie za letnimi rzeczami ale kolczyki sobie kupiłam i skąpletowałam z gumkami do wlosów (tez z tymi kulkami:P)niewiem czy bym tak zestawila te ciuszki (niemam takiej torby ani butow w szafie :P) ale jest ok ;) (jedynie okularow bym nie załozyla wole muchy :D Odpowiedz Link Zgłoś