chardonnay Re: Męski power 18.04.07, 18:09 Trzeba bylo uprzedzic ze to moda dla kochajacych inaczej.Co za okropne wdzianka..brrrr ...Modne moze na poludniu Sycyli i w ugandzie Odpowiedz Link Zgłoś
autenty To moda dla zeswirowanych hetero... 03.05.07, 01:34 chardonnay napisał: > Trzeba bylo uprzedzic ze to moda dla kochajacych inaczej.Co za okropne > wdzianka..brrrr ...Modne moze na poludniu Sycyli i w ugandzie Zaden szanujacy sie homoseksualista tak by sie nie ubral. To moda dla zeswirowanych hetero... Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Męski power 18.04.07, 18:38 Siatka oraz zestaw marynarka + golf moim zdaniem nie powinny nigdy ujrzeć światła dziennego, ale reszta ciuchów bardzo fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Męski power 19.04.07, 11:12 Okropne! Ten Bułecka to chyba jest hetero. Dziwię się, że wskoczył w tego typu wdzianka. Niefajna moda. Gdyby mój tak się ubrał, nie wyszłabym z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Męski power 19.04.07, 12:05 asidoo napisała: > Okropne! Ten Bułecka to chyba jest hetero. No nie! On też? A fe! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
garbola Re: Męski power 19.04.07, 14:01 Jiśli hetero to moim zdaniem bardzo dobrze. Gorzej dla kobiet gdyby był homo. Odpowiedz Link Zgłoś
garbola Re: Męski power 19.04.07, 11:40 A mnie się podoba. I chciałabym aby większość mężczyzn dbała o siebie i nosiła schludne i ładne ubrania. może wolę tradycyjne garnitury, króe nosi mój mąż ale dla młodszych panów (mój ma 35 lat) to jest ok. Wiem, że mnie zlinczujecie ale mam to w nosie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Męski power 19.04.07, 11:42 podoba mi się wszystko oprócz trzeciego wdzianka - moim zdaniem wygląda paskudnie - jak stringi z koniakowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
alesasanka Re: Męski power 19.04.07, 20:29 Tragedia!!! Nie podoba mi się. Drugie i trzecie to porażka, na ulicy gdybym to zobaczyła to chyba bym głupawki dostała. Odpowiedz Link Zgłoś
justynawegrzyn Męski power-nie ok. 02.05.07, 20:32 Niezbyt mi się podoba.Dlaczego nigdy nie patrzy na wprost,tylko zawsze ma wzrok skierowany w bok,albo patrzy"spode łba"?Chyba nie czuje się w tym dobrze i nie jest sobą-to widać niestety Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Korzystajac z okazji moze modnisie mi wyjasnia 02.05.07, 22:34 laszego jest tak, ze na focie widac cieplego w gorsecie, a podpisano: spodnie z cienkiej welny? Ze niby co... ten smalec ma zalozone welniane rajty i to w tym wszystkim najwazniejsze? Podobnego trika montuja w tym obcasowym dodatku dla dziurawcow. Na zdjeciu stoji koslawy szkieletor z rekami w kieszeniach, a pod tym podpis: kapcie Zara(300pln) kufajka Morgan (600pln) zegarek seiko (1300 pln). Oczywiscie z tych dupereli tylko kufajke jako tako widac. Przeciez jak babsko chowa grabie, to co za roznica czy ma tam zegarek, bransoletke odpedzajaca zle duchy czy nic nie ma i tylko sobie obeja poprawia? Pieknie prosze, byscie mi panie objasnily gdzie tkwi smaczek takiego zestawienia. Z gory dziekowa. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Korzystajac z okazji moze modnisie mi wyjasni 02.05.07, 23:48 kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/5,53660,4057051.html?i=3 SWIETNA KOSZULA. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Dziurawce, czyli kobiety? 06.05.07, 19:40 Won z forum, chamidło. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Korzystajac z okazji moze modnisie mi wyjasni 06.05.07, 19:45 > Podobnego trika montuja w tym obcasowym dodatku dla dziurawcow. To nie jest forum kochających w niewłaściwy sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
firenze3 Męski power 03.05.07, 01:32 BOSKI......czy to nie wokalista z Zakopower ;> ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kingaf3 No, no.... 06.05.07, 19:17 Tega pana nawet w białym ażurkowym sweterku z łóżka bym nie wygoniła. Głośne:WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuballa Męski power 03.05.07, 21:01 no niby ladne tzn wyobrazcie sobie chudzielca w tym bialym sweterku z duzym "dekoltem" no swietnie wygladam jak pedal, nie rozumiem tez tej koszuli z frendzelkami i rozpieta mucha(kuszula tez rozpieta) co to ma byc wogle badzmy szczerzy to nie wyglada przynajmniej ja sie w tym nie wiedze, i do tego bialy plaszczyk z golfem ok lubie golfy ale bialy plaszczyk? moda to jest chyba to czego niegdy nie zrozumiem czy wszyscy modni faceci musza wygladac jak pedaly...... oni sie przynajmniej umieja ubrac czyli jak przyodzieje sie w takie wdzianko szczegolnie w ten bialy przezroczysty sweterek... no sorry ale nie bede wygladal nawet jak pedal. moze ten koles wyglada w tym fajnie ale na 100% czulbym sie w tym skrepowany pozrdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Wygląda jak alfons luksusowej prostytutki 06.05.07, 19:38 Ktosik tu nie trafił z pomysłem. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Męski power 06.05.07, 20:15 nie znam za bardzo goscia ale podoba mi sie,nie mam mozliwosci ogladac go w tv, chyba ze 2 albo 3 razy widzialam jakas piosenke z nim, podoba mi to co prezentuje na pokazanych zdjeciach - w jakis sposob pasuje do niego to odzienie Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka92 Re: Męski power 08.05.07, 16:29 zdjęcie 1) ok 2) w życiuuuuu!!!!!! 3) jak homo 4) świetne!!! 5) nieeeeeeeee!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś