mooz Re: Irina Lazareanu 25.04.07, 21:31 Szkoda że nóg dobrze nie pokazali, sądząc po pierwszym zdjęciu musi mieć dłuuugie i zgrabne. Mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
josemir Re: Irina Lazareanu 28.04.07, 10:57 Akurat Irina to posiadaczka krzywych nóg. Długie oczywiscie też są i wszystko byłoby OK, gdyby projektanci z upodobaniem nie ubierali jej i innych brzydkonogich dziewczyn w mini i szorty. Czemu ma to służyć, zwłaszcza, że większość modelek ma ładne nogi? Odpowiedz Link Zgłoś
gherarddottir Re: Irina Lazareanu 09.05.07, 22:10 wyglada jak typowa rumunska cyganka. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Irina Lazareanu 26.04.07, 11:49 do mnie ten typ urody za bardzo nie premawia, ale fajnie, że dziewczyna jest inteligentna, ma charakter i pasję - lubię jak na wybiegu pojawia się osobowość a nie wieszak. Odpowiedz Link Zgłoś
tulencja Re: Irina Lazareanu 26.04.07, 13:16 Owszem, twarz ma bardzo ciekawą, poza tym zdaje się być niegłupia... Ale ja osobiście nie jestem w stanie zrozumieć zachwytów nad figurą kobiety, która wygląda jak kościotrup powleczony skórą. Odpowiedz Link Zgłoś
mooz Re: Irina Lazareanu 26.04.07, 16:08 Dla Twojej wiadomości - jak "kościotrup powleczony skórą" wyglądają anorektyczki, natomiast ta modelka wygląda jak ZDROWA szczupła dziewczyna. Moja żona ma taką samą figurę, a je dużo więcej ode mnie. Nadwaga nie jest normą! Jakby pokazali przygrubą dziewczynę, to by było pełno zachwytów nad jej "kobiecymi" kształtami. Jak pokazują szczupłą dziewczynę, to zaraz się jej ubliża od szkieletów. Puk, puk! Jest tam kto? Odpowiedz Link Zgłoś
kj1971 Puk puk w Twoja glowe... 26.04.07, 16:43 Szczupla a chuda, to jest ogromna roznica! Raczki jak zapalki, sterczace ramiona i brak piersi... To jest chuda kobieta, szczupla ma troche ciala, ktore kobieta miec powinna. Dla Twojej informacji, bardzo wiele modelek jest anorektyczkami. Twoja zona je wiecej od Ciebie i jest chuda jak patyk? W takim razie zainteresuj sie, czy przypadkiem po obiedzie nie zwraca tego jedzenia w toalecie. Wtedy to jest bulimia. Znasz ten termin? Odpowiedz Link Zgłoś
mooz Radzę się poduczyć i dopiero komentować 27.04.07, 18:21 Jakbyś wiedział cokolwiek o metabolizmie, albo chociaż rozejrzał się wokoło, to byś wiedział że jest sporo kobiet, które mimo spożywania tysięcy kilokalorii dziennie nie są w stanie przytyć i cierpią wytykane palcami przez takich idiotów jak Ty, którzy uważają że chudość może być tylko wynikiem anoreksji lub bulimii. Ręce opadają... Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Re: Radzę się poduczyć i dopiero komentować 10.06.07, 18:29 Akurat ta modelka naprawdę jest za chuda. Skoro obraca się w środowisku Kate Moss, to pewnie po prostu bierze jakieś prochy. Zdrowa kobieta tak nie wygląda. www.style.com/slideshows/fashionshows/S2007RTW/CHANEL/RUNWAY/00540m.jpg Natomiast z twarzy Irina jest rzeczywiście ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Irina Lazareanu 26.04.07, 16:42 ogia napisała: > fajny typ urody ...chyba zartujesz ... Odpowiedz Link Zgłoś
zly_kalafiorek Włóczykij powrócił 28.04.07, 09:11 To dobrze, bo niedługo znowu zniknie :( Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Irina Lazareanu 10.06.07, 18:52 twarz jak zahukane dziewczatko, ale zazdroszcze jej tych 7 obcych jezykow. Odpowiedz Link Zgłoś